Покрай стрелбата по Очите: Рекет, дрога, трафик...

Спецпрокуратурата е поела разследването на кървавата разпра
Обновена: 28 юни 2016 18:30 | 28 юни 2016 18:14,
8
Покрай стрелбата по Очите: Рекет, дрога, трафик...
Снимка: архив Булфото

Стрелбата по Митьо Очите в "Слънчев бряг" е свързана с други престъпления като изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици.

Разследването на престрелката и на другите криминални прояви, е поето от Специализираната прокуратура.

Още по темата

Днес под нейно ръководство в курорта, станал арена на мафиотската престрелка, бяха извършени интензиви следствени действия, съобщиха от Главна прокуратура. По време на акцията са били задържани 7 души, четирима се издирват.

На място в град Бургас прокурори от Специализираната прокуратура преценяват основанията за повдигане на обвинения на задържаните лица. Повече информация за акцията ще бъде предоставена утре от Специализираната прокуратура.

По-рано днес бургаски медии информираха, че в заведението, в което с Очите бе прострелян, а един от гардовете му убит, бе проведена възстановка на събитията от кървавата вечер. По време на нея са били задържани собсвеникът на ресторанта 4you Божо Кравата и още шестима от неговите хора.

Митьо Очите бе прострелян тежко на 8 юни вечерта. Тогава той и групата му от десетки приближени влязоха в заведението на Божо Кравата, където бяха посрещнати от дъжд от куршуми. Разследването все още не е обявило официално какви са причините за кървавата разправия.

Очите бе настанен в Бургаската болница, където остана до снощи. В късните часове на деня той бе транспортиран в София заради усложнения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Перко преди 7 години
всички медии сигурно са пратили екипи денонощно да следят какво се случва с Митьо Очите. В едно друго време не можеше да има Митьо Очите, или ако го имаше трябваше да е поне син на окръжен секретар на столетницата. Но дори и така, отдавна щеше да си е умрял от раните - къде доброволно, къде с малко помощ
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като слушам прокуратурата, той Митьо ангел небесен. Отишъл на кръчма със съучениците си от гимназията, а там злите крави, кози и овци го чакали в засада, да убият честния бизнесмен.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава на Специализираната прокуратура! През 2017-та година тя ще открие топлата вода!
2
0
 
22
 
! Отговори
ами преди 7 години
Причината не била оповестена още.....е,как спор за паркомясто....
1
0
 
25
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Митьо Очите не можа да се пребори с конкуренцията-явно сега държавата се е заела да му разчисти територията и върне монопола!Бравос!Ама какво друго да очакваме,след като премиерът май не е бивша,а действаща мутра.....