Жестокост: Младеж уби майка си и дядо си с нож

Бил е наркозависим, престъплението е станало в София
Обновена: 28 юли 2016 15:57 | 28 юли 2016 14:26, Петя Славова
43
Жестокост: Младеж уби майка си и дядо си с нож
Снимка: архив, Булфото

Мъж и жена са били убити по изключително жесток начин в София, съобщава bTV. Престъплението е било извършено от 28-годишен  мъж, а жертвите са всъщност неговите майка и дядо.

Трагедията се е разиграла в столичния квартал "Хаджи Димитър". Възможно е убийството да е станало преди няколко дни, но едва днес са открити телата.

Мъжът е отнел живота им с нож. Бил е наркозависим. Според съседи е имал проблеми и с алкохола. Проверява се и дали е бил освидетелстван за психично заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за хората един безхаберник отнема живота на друг който му го е дал даже при животните не е така !!!
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв човек е вреден за цялото общество дори и за себе си. Наркомани, луди и алкохолици трябва да се държат далече от нормалните хора. Държавата трябва да се погрижи и да освободи хората от ненормалниците. Хората не могат сами да се справят с лудите.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Татуировки по двете ръце, флешове => наpкоманче.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Майката ти колко джобни даваш на детето си , примерно ако са сто лева на месец на един тийн това е около 3,33 лв. на ден едно кафе с кола /сладолед и една цигара , в големия град да стоиш без пари ......................................... като беден студент е извращение .
24
0
 
7
 
! Отговори
анти преди 7 години
ДО 30Ти определено си извратен комплексиран тип
23
0
 
9
 
! Отговори
бай Х преди 7 години
цял ден се мотат, чак сега казаха, че убиеца не е задържан и го търсят- вижте снимката в трудс.м.о.тана работа господа полицаи
22
10
 
4
 
! Отговори
Исмаил преди 7 години
Така е като дават за добър пример клането на Кочо Честеменски в училище ,заклал семейството си!
21
3
 
13
 
! Отговори
Премиер Вмирисов преди 7 години
Уважаеми демократи,Ние от ГЕРБ заявявамеНаркоманите са наши клиенти и не можем да ги преследвамете са по-важни от някакви обикновени хора данъкоплатци.Премахването им е улеснение за пенсионната системаПремиер Вмирисов
20
3
 
8
 
! Отговори
В ХАДЖИ ДИМИТЪР ! преди 7 години
Екшън в кв. Хаджи Димитър. Остава само да напишат инициалите на убиеца и жертвите, но и това няма за сега.
19
1
 
24
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
МВР-то спи. И ако се опиташ да се оплачеш от НАРКОМАН - тежко ти!!! Сякаш им е забранено. Не ти позволяват дори жалба да пуснеш. Личен опит! Много РПУ-та приличат на частни охранителни фирми вече.
18
1
 
21
 
! Отговори
до 24 преди 7 години
Ама те си се продават СВОБОДНО, както и КОНТРАБАНДНИТЕ ЦИГАРИ впрочем. *** търговци приканват "Цигари, цигари..." на централния пазар, а полицията сякаш не ги забелязва. Чужденците обаче виждат и се дивят на порядките в държавата ни.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО Е БИЛ ИСТИНСКИ НАРКОЗАВИСИМ И ОНИЯ СА ОТКАЗАЛИ ДА МУ ДАДАТ КИНТИ ЩЕ ГИ ЗАКОЛИ КАТ ЕДНОТО НИЩО!!!НЕ ЗНАМ КАКВО Е ДА СИ ЗАВИСИМ ОТ КОКАИН НО ПО ФИЛМИТЕ ГО ДАВАТ ДОСТА СЕРИОЗНО НЕЩО!!!РАЗБИРА СЕ АЗ НА МВР ДОКАТО Е БУДА НА ВЛАСТ НЕ ВЯРВАМ ЩОТО ТЕ ВИНАГИ ЗАМАЗВАТ И ОМАЛОВАЖАВАТ НЕЩАТА САМО МИР ДА Е ЗА БУДА И ДА СЕ ЗАПАЗВА ИДИЛИЯТА НА ЛЪЖЛИВО СПОКОЙСТВИЕ !
16
1
 
24
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Демокрацията доведе до това положение. Корумпирани ченгета прикриват бизнеса на политици с наркотици.Нали някой някъде ги произвежда или внася.Без протекция е невъзможно!
15
2
 
6
 
! Отговори
Майка преди 7 години
Сигурно му е спряла джобните.
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е ясно, очевидно е бил мюсюлманин.
13
5
 
22
 
! Отговори
ТЕМИДА преди 7 години
СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ!
12
3
 
34
 
! Отговори
fripp преди 7 години
Журналистките ще зяпат с изцъклените си *** погледи, продуцентите ще потриват доволно ръце заради рейтинги и реклами, кифлите ще подкарат подарените си кокаинови джипове към наследените си кокаинови къщи, докато една злощастна майка бива погребвана тихо нейде из гробищата. И няма държава, и няма власт и няма справедливост.
11
1
 
37
 
! Отговори
fripp преди 7 години
Утре в някое предаване на някоя обществена телевизия или в някой вестник ще се появи някоя позастаряла кифла, която ще ни разкаже какви мъжкари и готини пичове са били Г.Илиев, В.Илиев, Карамански или пък М.Очите, Баретата и т.н. и т.н. скъмове, търгували и търгуващи с дрога, зарибили това момче и го превърнали от човек в скот.
10
29
 
12
 
! Отговори
До Плювналиев преди 7 години
Абе ***. Я се скрий някъде с тия глупости. Пуша трева от 15 годишен. В момента съм на 31 и си пуша, и съм си завършил визшето, и си изкарвам прилични пари, и т.н. Защо ми слагаш някакъв изперкал в една графа с хората, които пушат трева бе *** смотано? Това, че си чул отнякъде, че тревата е трамплин към по силни дроги и си му повярвал, те прави поредния залухав кон с капаци. Много ясно, че сме за ЛЕГАЛИЗАЦИЯЯ!!!
9
4
 
20
 
! Отговори
Име и лице! преди 7 години
Качете го на всички билбордове, в цяла София. А, да ... И костюмарите, тези дето трупат кървави пачки от този "бизнес" - също. За куклус клан чували ли сте? Като няма правораздавателна система, народа ще вземе ПРАВОТО в свои ръце. Дам...