След "Ще те убия от бой" арест за хулигана от "Тракия"

Вероятно ще го съдят за хулиганство
164
След "Ще те убия от бой" арест за хулигана от "Тракия"
Кадри: YouTube

Наглият шофьор, който псува и заплашва водач на автобус на магистрала "Тракия", е задържан за 24 часа от полицията, като най-вероятно той ще бъде подведен под съдебна отговорност за хулиганство, съобщава "24 часа", като се позовава на полицейските органи.

Още по темата

Мъжът е бил задържан още във вторник около 17 часа, броени часове след като видеото с арогантното му и агресивно поведение се завъртя в интернет.

Според информация на изданието мъжът е син на бургаски бизнесмен. Междувременно от полицията са разпитали шофьора на автобуса, снели са показания и от пътниците.

Бързата реакция стана факт благодарение на съобразителен пътник в автобус от столицата към Китен, който засне поведението на шофьор на мерцедес, като дори е запечатал и номера на колата му.

"Ще те убия от бой!", "Да те изчакам в Бургас с десет души, това ли искаш?", пита агресивният шофьор към водача на автобуса, който на няколко пъти видимо притеснен се извинява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още като го чух да казва "Ще те изчакам с десет души" ми стана ясен, че само лае. ***. Възрастния водач на автобуса е толкова страшен, че ще го чака с хора... Не го глобявайте, няма смисъл. Ще я плати тати. По-добре някакъв обществен труд.
95
0
 
5
 
! Отговори
ID преди 7 години
Няма спор, че селянчето много се е изложило и още по-лошото е че едва ли някога ще го осъзнае.Друго искам обаче да кажа. Първо магистралите ни не са направени както трябва. Това аварийно платно е излишно широко, Пътувал съм по европейски магистрали, на повечето места това платно е по-скоро символично, като през няколкостотин метра има аварийни джобове(отбивки, но наистина аварийни а не за почивка)
94
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива рано или късно попадат на турски тираджия. Да продължава да се прави на бабаит и да кара с 250.
93
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше закана за убийство и то два пъти, беше казано и колко човека ще го убиват, така че може да се потърсят и тези десет екземпляра които участват в поръчкови убийства. Абе я Бургаската полиция да настъпи *** или не е останал полицай дето да не е папал от мафиотската трапеза хахаха
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАми купуват си ги крадени или с европарички или с парички от дрога,абе явно намират начини
91
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургаски нацепен батка, какво искате последните две мозъчни клетки линеят под влиянието на метаамфетамините
90
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ???Факт е че няма да докажат скоростта, но ако само веднъж си сядал зад волана на такъв автомобил ще разбереш че тази кола е по-сигурна и по-агресивна от всички джипки дето си карал. Иначе мутрето е карал с 140 и автобуса е направил рязка маневра, а с тази кола дори и в заслон на автобуса да си, пак ще се измъкнеш, направена е да изпълнява реакциите ти, но прецизно
89
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В цял свят S класа се кара от преуспели хора, на възраст, с достатъчно мозък в главите, че да не правят подобни селски простотии. А тук подобни автомобили се карат само от 20 годишни *** селянчета-псевдо мутри с бащи крадци и престъпници-"бизнесмени", държавата спи или е купена и не я интересува как такива келешчета имат пари за подобен автомобил.
88
2
 
1
 
! Отговори
до ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
Що бе,ти ли си лъва?Нали по това време щеше да идваш в България?Дай да пием някъде по едно кафе!
87
2
 
9
 
! Отговори
Tanatos преди 7 години
Айде стига глупости...както автобуси и ТИР-ове се случва да те засекат щото не искат да намалят малко и се изпреварват по 10мин щото единия кара с 2-3км/час повече от другия,така се срещат и такива *** дето карат с 240 и ти мига от 1км.Ако искате можем да се басираме на каквото пожелаете...тръгваме от София за Бургас и ще броим кои *** са повече.Те тука на Околовръстното в час пик карат с 200 и се бутат на зиг-заг през всички ленти,та по магистралата...
86
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм експерт, ама това не е ли закана за убийство ? Какво хулиганство ? Баща му да не е аверче на премиера нещо ?
85
3
 
13
 
! Отговори
анабел преди 7 години
Поредният недорасляк, дето си мисли, че е център на света
84
3
 
3
 
! Отговори
??? преди 7 години
На магистрала максимално разрешена скорост:140 км/час - леки коли100 км/час - останалите (автобуси, камиони, ...)Защо тук някакъв непрекъснато пише за 130 км/час?*С каква скорост се е движил мерцедеса, може да са каже само според показанията на някакъв уред за измерване на скоростта. Останалото е бла-бла. Шофирал съм и джипове, но не съм превишавал разрешената скорост, но някои тук правят първосигнални асоциации: мерцедес ---> превишена скорост.
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога полицията ще си седи на гъзовете и като излезе нещо в интернет се размърдва?!?
82
3
 
23
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Този е карал със 250 понеже е мъж и автобуса го е засякъл и този е напълнил гащите за скъпоценния си живот, затова реагира така. Той е виновен че е карал със 250 така всички които карат според правилата все едно са спрели за него - той си е виновен, съдете го както трябва от 3-5 предвижда закона за закани за убийство.
81
7
 
5
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Рядко шофирам по магистралите, но все пак го правя. Не превишавам скоростта, но карам със скорост близко да максимално разрешената. Доста често ми се случва да набивам спирачки, защото някой бавнодвижещ се, решава в неподходящ момент да изпревари някой друг още по-бавнодвижещ се. Доста по-рядко покрай мен прелитат разни със скорост доста над разрешената.Второ, заради голямата разлика в максимално разрешената скорост, сега лявата лента е за колите, а дясната за всички останали.
80
3
 
22
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Явно този баткомобил е старичък. Новите летят. Иначе е смелчага, трябват му 10 човека за да набие един шофьор на автобус
79
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургаски смелчага. Щял да вика 10 човека, за да набие 60 кила пенсионер. Тези там са като стадо маймуни :) А никой ли не забеляза, че този каза че ще викне неговите полицаи? Всичко ще се покрие...
78
3
 
13
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
На мен от коментарите ми е чудно как смесваме едно хипотетично засичане и закана за убийство което е тежко криминално престъпление.Тоя с мерцедеса може да се чувства засечен ако е карал с 200, ама ако е карал с 140 надали.Но тук изобщо не можем да коментираме хипотетичното засичане при положение че имаме тежко криминално престъпление заплаха за убийство.
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОбективенЛичи си че не си карал такава кола, ще си отрежа и двете ръце, ако е карал с 130, но повярвай ми не е