След "Ще те убия от бой" арест за хулигана от "Тракия"

Вероятно ще го съдят за хулиганство
164
След "Ще те убия от бой" арест за хулигана от "Тракия"
Кадри: YouTube

Наглият шофьор, който псува и заплашва водач на автобус на магистрала "Тракия", е задържан за 24 часа от полицията, като най-вероятно той ще бъде подведен под съдебна отговорност за хулиганство, съобщава "24 часа", като се позовава на полицейските органи.

Още по темата

Мъжът е бил задържан още във вторник около 17 часа, броени часове след като видеото с арогантното му и агресивно поведение се завъртя в интернет.

Според информация на изданието мъжът е син на бургаски бизнесмен. Междувременно от полицията са разпитали шофьора на автобуса, снели са показания и от пътниците.

Бързата реакция стана факт благодарение на съобразителен пътник в автобус от столицата към Китен, който засне поведението на шофьор на мерцедес, като дори е запечатал и номера на колата му.

"Ще те убия от бой!", "Да те изчакам в Бургас с десет души, това ли искаш?", пита агресивният шофьор към водача на автобуса, който на няколко пъти видимо притеснен се извинява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
12
 
5
 
! Отговори
А бе, преди 7 години
тоя с мерцедеса може да е всякакъв, но и да го плюете и да не го плюете всеки знае за изключително наглото и застрашаващо поведение на пътя от автобусните шофьори!Който не е,рано или късно ще бъде поставен в рискова ситуация от такъв,тогава пак коментирайте!
75
2
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Две са причините да има такива засичания и саморазправи:1/ Магистралите ни са двулентови, а трябва да са поне трилентови. В закона трябва да се промени определението за магистрала и да има изискване за поне три ленти.2/ КАТ не работи - съответно заради това всички шофьори (българи и чужденци) непрекъснато нарушават правилата, знаейки, че няма да бъдат наказани.
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗащото мерцедеса е прелитал ниско с 200-250 км/ч и никой не би могъл да предположи, при положение, че на огледалото нищо не се вижда, че след част от секундата ще долети комплексар, който *** и примигва, за да може да снима.
73
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що ли не са снимали засичането и да му лепнат една яка глоба. Адски нагли са шофьорите на автобуси.
72
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук дават клип много след случката. Що не покажат клип как автобуса е засякъл мерцедеса?
71
6
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Никакво доказателство няма, че този се е движил с превишена скорост, въпреки че вероятно е така. Щом КАТ не го е глобил за превишена скорост, не ни остава нищо друго освен да приемем, че не е превишавал скоростта. да се хвърлят тук разни 200 км/час, 250 км/час и т.н. си е чиста проба демагогия. Шофьорът на мерцедеса се е направил на интересен, като е казал 250 км/час, но вероятно са били между 140 и 180 км/час.
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така трябваше да се дейста с тези *** още от началото на '90 години.
69
1
 
3
 
! Отговори
Напълно преди 7 години
съм съгласен с 90-Истината!
68
3
 
16
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До ПичВерно пич! Засичане има при спазване на правилата за да може човек да прецени разстояние и време за маневра. Затова такива дето карат с 200 трябва да съдят за опит за убийство.
67
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете го кой е тоя "бизнесмен". Я да му видим бизнеса. Да не се окаже от групичката на Митьо Очите. Всичко живо бизнесмени. Крайно време е тези хора да бъдат показани с лицата и имената си пред всички. Снимка, адрес, телефон и всички останали подробности. Да се знае.
66
3
 
21
 
! Отговори
xax преди 7 години
Значи, ако е близо до мен, ще го изчакам и тогава ще изпреваря, но да си намаля скоростта от 130 на 80, щото съм зад ТИР и щото виждам, че мутрето лети 1 км зад мен с 200 и не иска да свали на 150 - еми нема как да стане.
65
2
 
4
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До Анонимен 59Не разбрах на кого викаш шофьора и на кого екшън герой, та да нямаш съмнение във вината! Според мене водача на Мерцедеса е бил в поне три нарушения, но не мога да съм сигурен.
64
2
 
25
 
! Отговори
nina преди 7 години
#87Глупости.*** с мерцедеса трябва да кара със съобразена скорост,която да му даде време да реагира на колите,които изпреварва ти влизат в лява лента по време на маневрата.Аман от ***,които си мислят,че като карат с 200 и нагоре,останалите участници в движението трябва да скачат в канавката.
63
2
 
10
 
! Отговори
Уауу задържаан ? преди 7 години
В тоя ред на мисли , какво стана с мутрите , заснети на клип на Цариградско да бият наши спортисти ??? Не ми казвайте , сигурен съм че вече са на свобода.
62
31
 
4
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Тъй като съм си патил лично, а и съм го виждал да знаете, че ако стане някакво ПТП, в което участвате вие и автобус, всички пътници в автобуса ще свидетелстват, че вие сте виновен, независимо дали сте виновен или виновен е шофьора на автобуса. Това е нещо като омраза към човека пътуващ с кола, докато те се блъскат в автобуса.В този смисъл свидетелските показания на пътниците в този случай е предварително ясно какви ще бъдат - шофьора на автобуса е невинен, а на мерцедеса е виновен.
61
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А заплаха за убийство , а създаване на предпоставки А ПТП , а застрашаеане на живота на десетки хора ??? Хулиганство е да счупиш нялой джам , този му трябва ефективна присъда , да му научат татуитания , бръснат *** на обноски !
60
1
 
16
 
! Отговори
??? преди 7 години
Пита се къде е КАТ, за да глоби единия за превишена скорост и другия за опасно засичане?
59
21
 
6
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Май не познавате закона. Максимално разрешената скорост за автобус на магистрала е 100 км/час, а на колите 140 км/час и разликата хич не е малка. Всеки шофьор знае и как нагло шофират шофьорите на автобуси и как засичат на принципа "аз съм по-голям". В случая този с мерцедеса се е изфукал, че е шофирал с 250 км/час, което явно не е вярно, но тук друго е важното - щом КАТ не го е санкционирал за превишена скорост, значи е шофирал с разрешена скорост и автобуса го е засякъл.
58
3
 
1
 
! Отговори
знаещ преди 7 години
До ГУРБЕТЧИЯДо до ГУРБЕТЧИЯ!Та като ти видях ника се сетих-какво стана с килърите дето щеше да ги пращаш на Перата и Динко?Стана смешен с твоите изхвърляния!ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ ! АЗ СИ ИЗПЪЛНИХ ЧОВЕШКОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ И КАЧИХ КЛИП НАПИСАН НА АРАБСКИ ЕЗИК С ОПИСАНИЕ НА ПАТРИОТА-ОБИРДЖИЯ ,КАК СЕ КАЗВА ,СНИМКИТЕ МУ ,ДОЛУ-ГОРЕ РАЙОНА КЪДЕТО ЖИВЕЕ И Т.Н. ! А ДАЛИ АРАБИТЕ ЩЕ СТАНАТ ДА СИ ОТМЪЩАВАТ ТОВА СИ Е ТЯХНА РАБОТА !...Арабите бавят ,но не забравят !
57
4
 
16
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Пак съм аз....сляпата Темида.Глоба 20лв. + 1 месец пробация (Ако тати смъмри местното МВР може и без пробация)