Хорър в Шумен: Мъж разфасова жена си с... резачка!

В къщата на 45-годишния Стефан са открити чували с човешки останки
22 авг 2016 12:07,
104
Хорър в Шумен: Мъж разфасова жена си с... резачка!
Стефан по време на арестуването му. Снимка: "Труд"

Шумен се превърна в място на ужасяваща сцена.Снощи 45-годишният Стефан Стефанов е арестуван за убита и разфасована жена, открита в къщата му.

По непотвърдени данни това е неговата съпруга Галя, с която ту се събирали, ту се разделяли. Жената била обявена за издирване от нейни близки и подозренията паднали върху Стефан, с когото често имали скандали.

В неделя криминалисти открили вонящи чували в пристройка в двора на къщата на Стефан на ул."Червена стена". Според мълвата, той е нарязал тялото с щилка и го е опаковал на части. Очаква се официална информация по случая.

На мястото освен спецполицаи, експерти, шефа на РПУ-Шумен Илиян Николов, бяха и двама прокурори от окръжна прокуратура – Маргарита Георгиева и определеният за административен ръководител на обвинителите Димитър Димов.

В неделя вечерта е извикан и спасителен екип от двама огнеборци, които наденаха дихателни апарати, за да извадят човешките останки от имота. Към 22:30 часа след щателни огледи находките са побрани в голям черен чувал и на носилка са изнесени от специализиран автомобил на отделението по съдебна медицина.

Аутопсия ще доказва как точно е била убита жертвата. Не е ясно и дали са запазени всички части от тялото й.

Възможно е извършителят да е успял да изхвърли чували. Най-вероятно трупът е престоял поне седмица, ако се съди по вонята, превзела улицата. Аутопсията ще бъде извършена във Варна, съобщи "Труд".

Стефан е майстор железар, изработва гаражни врати и метални решетки, личи от рекламната табела на дома му.

Според съкварталци, той имал чести скандали с Галя, която била с 5 г. по-голяма от него. Двамата имали дъщеря на 18 г. Жената живяла за известно време в Канада, след това във Варна. Възможно е дори тя да е убита там в свое жилище и после да е транспортирана до Шумен.

Стефан бил кротък и добър, но пийнел ли алкохол, ставал агресивен, разказват съседи. Има данни, че в четвъртък вечерта Стефан си е купил щилка и се запил с инструмента в квартално заведение. Поръчал си 500 грама ракия и дори заспал на масата.

Съседи също разказват, че Стефан търсел резачка за дърва. Обяснявал, че с баща му ще режат дървета в старо лозе. Никой в махалата не подозирал какво се е случило, започнали да се съмняват едва в неделя, когато забелязали полицаи да търсят мъжа и го отвели със себе си следобед.

Вонящите чували са втори шок за униформените в къщата на Стефан. В края на юли м.г. те бяха извикани от съседи за семеен скандал, а завариха жена, вързана с белезници за леглото. Тогава стана ясно, че Стефан системно "закопчавал" и унижавал жена си и дъщеря им, която пък злоупотребявала с наркотици. Тогава майката и дъщерята разказали потресаващи подробности от живота си през последните 2 г. Понякога по цяла нощ момичето било приковано към леглото, не можело да отиде и до тоалетна.

В края на 2013 г. по жалба за малтретиране районният съд в Шумен издал разпореждане Стефан да не доближава дома на съпругата си за 18 месеца, наложили му и 200 лв. глоба. Въпреки забраната, Стефан влязъл в жилището и пребил жената. Тогава след споразумение с прокуратурата му наложили 9 месеца пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
11
 
! Отговори
Право Писов преди 7 години
До Холандеца от складабез значение какво е събитието, е редно да не ни заливат с вербална помия от медии, претендиращи за национален ефир. този псевдоним се използва от години, така че "Стажант" е или твое грешно предположение, или имаш информация от куФнята, и се опитваш да заметеш кафявото. След като продукта който медията изкарва предизвиква по голямо възмущение от деянията на рецидивист, направи си сметка че проблема не е в матряла , а в неукяните на които им е даден ефир.
28
16
 
16
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Какво стана ве гоолеми европейци нали при вас не ставаха такива работи. Защо не виждам коментари от рода "коя е религията". Ако този варварин беше от малцинствата веднага щяхте да почнете с религията нали? Такава гадост с щилка да разфасоваш човек даже идилците не правят
27
0
 
30
 
! Отговори
Право Писов преди 7 години
всъщност, "вонящи";"наденаха" и апотеоза на бългериа ин орбит "Има данни, че в четвъртък вечерта Стефан си е купил щилка и се запил с инструмента в квартално заведение." автора на тоя пасквил е за ефективна присъда.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторът съкс!
25
1
 
15
 
! Отговори
Право Писов преди 7 години
некв хорър некв хел, кво праиме ако щилката е била хускварна ? набросили сте твърде набърже, товарищи.
24
0
 
7
 
! Отговори
УжасТ преди 7 години
недопустимо *
23
1
 
29
 
! Отговори
УжасТ преди 7 години
Днес. бг , недупостимо е да се изразявате по този начин " щилката ". Направо не знам какви хора се наемат, да пишат тия статии.. все едно Пешо съседа го е написал....
22
0
 
11
 
! Отговори
TooN преди 7 години
До Анонимен 28:Наименованието на артикула е моторен трион STIHL.. Простолюдието разговорно и журналята официално му викат (пишат) "щилка". :) Виж, ако е е било SHTIL или STHIL - китайски ментак е бил :)
21
1
 
22
 
! Отговори
Чичо Дичо преди 7 години
Преведете "хорър" и "Щилка" моля, защото не са български думи, а ние не говорим чужди езици.
20
0
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Щилката е като Уралката, ама по-добра :)
19
2
 
38
 
! Отговори
BG преди 7 години
Да ни е "честита" новата българска думичка "ХОРЪР" ! Поредната изцепка на ... журналисти Сега нека авторката на тази статия с това "хорърово" заглавие да обясни (сори, експлейни) какво му е лошото на нашата дума "ужас" ами трябва да използваме тая хорърия !Както е се казва "Пази Боже, сляпо да прогледа", кога научихме ингилишкия, кога почнахме на хамериканци и ингилици да се правим и българския език да мразим ! Щото българското било просто и селско ! Пък езика на ... англичани е много фешън !
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е щилка?
17
2
 
41
 
! Отговори
що за стил??? преди 7 години
Тая статия става за махленски разговор на пейката, докато люпите семки и пиете ракия с лимонада. Това тук има претенции на национален новинарски сайт - щилка, воня... алоу става дума за трагични съдби тука.
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви са тези заглавия бе хора. Спирам да посещавам тази дупка
15
0
 
18
 
! Отговори
Оня преди 7 години
Варг го любят мъже, не е той!!!
14
14
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Щилка - Бензинов моторен трион /резачка/, марка Щил. Аман от русофилчета, ама думите Газка, Уазка, Зазка ги знаят добре!
13
0
 
22
 
! Отговори
Вальо машиниста преди 7 години
Не е Varg,тъкмо го гледам, че снима влаковете на шуменската ЖП гара.
12
0
 
10
 
! Отговори
Щилка преди 7 години
Аз съм бсп.
11
2
 
34
 
! Отговори
изумен преди 7 години
Така и не разбрах, какво е това щилка? Или аз незнам добре български, или много неграмотен народ пише статии.
10
2
 
50
 
! Отговори
Вестникар ли е, доле преди 7 години
Дума "щилка" в българският език нЕма, другарки и другари от ***.БГСтава дума за марката "Stihl".Трий и банвай сега, умник!!!