60 т фураж изгоряха при пожар край Добрич

Изпепелени са и 360 кв. м от складовете в стопанския имот
24 авг 2016 12:14, Анисия Иванова
0
60 т фураж изгоряха при пожар край Добрич
Архив: Булфото

Около 60 тона балиран фураж изгоряха при пожар в стопански складове в село Плачи дол край Добрич, съобщиха от полицията в града. Всички екипи на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" са били изпратени на мястото на произшествието, като след близо седемчасова борба с огъня пожарът е потушен в 6:15 часа тази сутрин.

Изпепелени са и 360 квадратни метра от складовете в стопанския имот. Инцидентът е възникнал поради небрежност при паленето на огън на открито, посочват от полицията.

През последното денонощие в Добричко изгоряха и 15 декара иглолистна гора, информират от полицията. Пожарът е възникнал в горски масив край главния път Балчик-Оброчище. Причината за произшествието също е небрежно боравене с открит огън.

Полицията задържа 33-годишен мъж, подпалил сухи треви в района на улица "Димитър Ковачев" в Добрич, докато обгарял кабели, за да извлече метала от тях. По случая е образувано досъдебно производство.

През денонощието в областта са регистрирани девет пожара, като при три са нанесени материални щети, посочват от Областната дирекция на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: добричМВРпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари