30-годишен задържан за жестокото клане в Пазарджик

По телата на убитите Асен и Василка има наранявания с нож
6 ное 2016 19:37,
15
30-годишен задържан за жестокото клане в Пазарджик
Снимка: Архив, Reuters

Прокуратурата в Пазарджик обвини 30-годишния Иван Николов за двойното убийство през миналата нощ в града, информираха от държавното обвинение.

Още по темата

Мъжът е стар познайник на полицията, криминално проявен и наркозависим.

Снощи, около 21:00 часа, Николов убил с нож семейство възрастни съпрузи. По тялото на мъжа и на жената има повече от по пет наранявания с нож.

Тялото на мъжа е било намерено пред къщата им, а до него и окървавен нож, с който най-вероятно е било извършено убийството. Случайно минаващи по улицата хора го видели и сигнализирали в полицията.

Жената е убита в стая на къщата, докато е гледала телевизия.

Николов е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянното му задържане от съда.

За престъплението, по което е повдигнато обвинение на Иван Николов, се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години или доживотен затвор.

Убитите Асен и Василка са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
абв преди 7 години
може да се повтори случая -белнейски-много удобно един неадекватен наркоман да обере всичко.нека да изчакаме и ще видим.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен5Асан, от долната ***'ала;)
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наркотиците не прощават на никой !Губи се реална представа от време,чувства и при липса на пари за тях става мазало...Напълно е възможно тези хора да са давали пари на наркомана преди ?Сега са му отказали и ги е изтрепал без да разбере дори какво е направил .Стана опасно много в България -наркомани ,алкохолици,талибани,шофьори без книжки,***,рекетьори,мутри,крадци,измамници,убийци ,трафиканти,политици .Тези пороци са свързани и затова са си заминавали цели империи !Няма контрол !
4
1
 
0
 
! Отговори
Ми преди 7 години
Пазарджик...
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако това се беше случило в нормална държава,тоя нямаше да излезе от затвора до като е жив.А сега ще го подържат малко,до като спре шума около делото,и ще го пуснат.Американски ценности,по български.
2
1
 
17
 
! Отговори
Турчинь преди 7 години
За тоя електрически стол ама не на максимален волтаж. Да се пържи малко повече.
1
1
 
19
 
! Отговори
И преди 7 години
Нищожество...