Възрастно семейство е намерено заклано в Пазарджик

Нападението може би е било с цел грабеж, смятат от полицията
Обновена: 6 ное 2016 09:08 | 6 ное 2016 08:12,
52
Възрастно семейство е намерено заклано в Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Мъж и жена са станали жертва на убийство вчера в Пазарджик. Телата им са намерени пред дома им снощи около 21:30 ч.

Тялото на мъжа е било намерено пред къщата им, а до него и окървавен нож, с който най-вероятно е било извършено убийството. Случайно минаващи по улицата хора го видели и сигнализирали в полицията.

Жената е убита в стая на къщата, докато е гледала телевизия. Очевидци твърдят, че тя буквално е била разпорена, а ножът с който е убита, стърчал от шията й.  Убитите са възрастни хора, разказват техните съседи пред "24 часа".

Не е ясно дали извършителят на двойното убийство е един, или са няколко, т.к. няма очевидци на касапницата. Предполага се, че преди да бъде убит мъжът е влачен, или е бягал, преди да падне на тротоара.

Все още няма версии как и защо се е стигнало до жестокото клане. Установено е, че къщата на съседите, която е долепена до дома на убитите, е била обърната наопаки от неканени гости. Нейната стопанка обаче не е била в дома си. Поради това се проверява и вероятноста убийството на мъжа и жената да е с цел грабеж.

Убитите Асен и Василка са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До там се стига при наличие на паразитна организация БХК, неформирана съдебна система и провалени политици като приведения зет, една тухла не поставил ще ми става министър-председател. Печеливши предприятия ги разби с неговата приватизация. Хората да ходят немили-недраги в чужбина. Единственият прокурор, който имаше смелостта да се опълчи на приведения зет, бе Филчев - изкараха го луд!
22
0
 
6
 
! Отговори
уточнение до 23 от 2 преди 7 години
Не са американизми а швейцаризми
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следи ли са ги!
20
1
 
9
 
! Отговори
56297 преди 7 години
по онова време имаше само един случай - Жоро павето, от родното село на БХ
19
1
 
33
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
Ромите по селата не прощават и за пет лева.
18
6
 
7
 
! Отговори
123 преди 7 години
До Анонимен 25Стига американизми! Държава ни е нужна, не оръжие!
17
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки българин, над 21 годишен, със редно образование, чисто съдебно минало и нестрадащ от психично заболяване трябва да може да си закупи свободно огнестрелно оръжие.Също така да може да го използва при нападение, без да бъде подвеждан под наказателна отговорност
16
1
 
51
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
Струпването ИМ в подобни на пазарджиското гето, става все по-опасно за българите.И в София има такива гета, дето не българин, а полицай не смее да пристъпи.
15
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те там секретарката на крадливият кмет убиха,че няма да заколят двама старци. А ушефите *** си драпат макарите стресирани,докато крадат.
14
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Превърнахме България в джипсистан, а българите в роби.Каракачанките са в управлението, но мълчат като бълхи в *** когато се избиват родителите ни, но гордо носят георгиевски лентички раздадени им от бащицата Путин.
13
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма никакво значение какви са. Не може така да се убиват български граждани и да не им пука на някои, дори и да се радват, че били такива или онакива.
12
2
 
19
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
Ами това си е планирано, не е плод на случайността. Наблюдавали са и са знаели кога съседката няма да я има. Целта не им е била тя. Затова казвам, че не е грабеж. Познати или роднини на жертвата.
11
1
 
29
 
! Отговори
Монстър преди 7 години
Вместо да седим и пишем *** коментари и да плюем партии и тем подобни да направим нещо. Митинг, протест нещо просто да не бездействане. Аз си признавам гласувал съм точно веднъж през живота си и аз бездействам и не правя нищо освен да плюя държавници и управа ама се тая явно ще си чакаме НЕВОЛЯТА да дойде та да ни оправи
10
12
 
15
 
! Отговори
Монстър преди 7 години
Не мога да повярвам, че пак всичко сте обърнали на политика. Убийства има по целия свят дори и по-жестоки от това. Се тая дали са роми или не (не че ги защитавам ) статията е за убийство по жесток начин не за убити поради политически възгледи. Не съм партиен и никога няма да бъдя, но чета из коментарите, че комунизма унищожил държавата - Факт. Но и съм на мнение, че за последните 20 години можеле държавата да не е това което е сега а тя е такава защото вички ние сме позволили.
9
0
 
13
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
може и да си прав, обаче. като казваш, че съседната къща е за заблуда, трябва да е знаел че там няма никой по това време за да стори това. ако е масово тарашене на къщи то съседката трябва курбан да прави.
8
0
 
35
 
! Отговори
Донка Казиска преди 7 години
Гледах на живо включване по Нова и като видях жителите на квартала....Ми добре, че няма загинали хора.
7
47
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава жестокост е характерна за българите. Фактът, че са убити и двамата, като единият е догонен на улицата говори, че убийството не е с цел грабеж. Съседната къща е изтарашена за да се заблуди полицията. Убиецът е познат на жертвите. Най-вероятно са роднини в имотен спор. убива и майка си и баща си за пари както наскоро се случи и в Пловдив. Някои убиват и за дрога, както в София един уби майка си.
6
21
 
12
 
! Отговори
Един гостенин до 11 преди 7 години
Убийствата у нас зависят от много устойчиви в десетилетията фактори.През последните 15 години са толкова,колкото и през последните 15 при Тодор Живков- по 1 на 3 дни.И тогава,и сега се броят на пръстите на 12-тина ръце.Днес просто информацията е повече.
5
0
 
13
 
! Отговори
препоръка преди 7 години
до забележка 13Пиши на български !!!
4
3
 
30
 
! Отговори
Баба от село преди 7 години
Да почиват в мир душите на убитите.Къде сте БЪЛГАРИ ЮНАЦИ. Защо позволявате на *** да избиват родителите ви?Защо се свирате в миши дупки? Защо не ви пука за нас?