Семейство гледало канабис в ямболско село, че и в София

Двете оранжерии били напълно оборудвани
16
Семейство гледало канабис в ямболско село, че и в София
Снимка: МВР

Две домашни оранжерии за отглеждане на канабис са разкрити при проведена полицейска операция, съобщи пресцентърът на МВР.

Полицейската операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотици, е реализирана вчера от служители на РУ Елхово, криминалисти от ОДМВР Ямбол и със съдействието на ГД "Национална полиция".

В хода на операцията са проведени полицейски и процесуално-следствени действия в частен имот в село Мелница, стопанисван от 60-годишен мъж и 62-годишна жена.

При претърсването в къщата е открито помещение, изолирано и оборудвано със системи за светлина, топлина и влага, подпомагащи развитието на намерените там растения от рода на канабиса. Иззети са 110 растения в стадий на зрялост, които при направения наркотест са реагирали положително на марихуана.

Иззета е и около 500 гр суха тревиста маса – марихуана, съхранявана в стъклени буркани, специализирана литература, торове и препарати. Мъжът и жената за задържани за съпричастност към престъпното деяние.

При проведените процесуални действия в имота в село Мелница е установено и неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия. По случая е образувано отделно досъдебно производство.

В хода на разследването са проведени и процесуално-следствени действия в две жилища на територията на град София, ползвани от задържаните в с. Мелница и техни близки.

На единия от адресите, в стая с изолация и с изградени действащи системи за отглеждане на канабисови растения в контролирана среда, са намерени и иззети 75 растения в стадий на зрялост, реагирали на наркотеста на марихуана. Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под прякото ръководство на Районна прокуратура Елхово. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: канабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На някой не му харесва идеята да сме разумни и отговорни, да изучим реалността и да живеем според това, което е в действителност, в симбиоза с космоса, да се възползваме от това, което ни дава природата балансирано, иска да продължим с илюзиите и филмите според които живеем, и според които сме сътворили небалансираната и негативна човешка реалност, която наблюдаваме днес, така ли?
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво би било повече хора да се запознаят с обективната реалност на космоса и да започнат да живеят според нея, не според измислените си представи за живота и реалността. Ще си спестим доста негативни преживявания когато сме по-знаещи и разумни.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иначе човечеството масово има отчайваща нужда от активизиране на епифизната жлеза, че като гледам в какви илюзии живеят повечето и заради това до какви крайности стигат и се чудя аз какво общо имам с тази цивилизация :D
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали знаете, едно нещо като не го използвате, то закърнява.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иначе това да си осъзнат в момента и да не се загубваш в мислите си е решително за паметта, бъдете съзнателни във всеки един момент, независимо на какво сте и ще видите, как няма да пропускате информация.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу ясно е написано, колкото по-умни сме, толкова по-добре ще живеем, като гледам реалността на България и не знам какво да си мисля...
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой *** с ограничено съзнание, роден и израснал през комунизма дойде да дава минуси :D По-добре такива като теб да не са активни, че като гледам каква реалност сте създали, по-добре се скрийте и не проявявайте никаква дейност, особено мисловна, ограничената си гледна точка не ни е нужна.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другото което бих споделил е, че алкохола влияе мн по токсично на организма от марихуаната, както на паметта, така и на мозъка, така и на черният дроб, така и на имунната система. Не случайно след като пиеш малко повече на другия ден ти е гадно, а като пушиш малко повече просто се наспиваш по-добре и на другия ден все едно нищо не си взимал.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пушил съм 6 години всеки ден, сега вече ми омръзна и не пуша, не пия и алкохол, честно казано преди да започна помнех мн по-малко и ума ми беше мн по-бавен отколкото след като пропуших, сега е като топъл нож през масло, ама и мн четях през този период, учех, но и пушех всяка вечер, по време на ученето имах само една 5-ца, всичко друго 6, напълно противоположното на това, което се говори, че се затъпява, че влияе на паметта, ако не се оставиш на произвола на съдбата, такова не що не се наблюдава.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато правиш всичко осъзнато нямаш никакви проблеми с паметта през целият си живот. Проблеми с паметта имаш, когато докато си в момента на живота с ума си сънуваш други работи, които не са тук и сега, така пропускаш кадри и после ти е трудно да ги възстановиш в паметта си. Краткосрочната памет пази данни до 8 мин, след това те отиват в дългосрочната, марихуаната въобще не им влияе, влияе това, че ен си адекватен, осъзнат, спящ, когато запазваш ума си си помниш, иначе си прав за културата.
6
5
 
2
 
! Отговори
Бивш потребител преди 7 години
Наркотиците са само за хора с култура!Пушил съм и пуша с много различни хора и мога да кажа,че като всяко вещество щом прекалиш и с марихуаната отиваш по дяволите.Макар и да няма тежките последици като хероина,амфетамините и кокаина ТХЦ-то (активната съставка вътре) засяга паметта и докато на 20 ти е през ...а, като почнеш работа и на 30 вече започнеш да забравяш елементарни неща е много тъпо...Младите в БГ и без това нямат цел и посока и ТОЧНО като бивш потребител съм против легализацията в БГ
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре започнете да мислите и се образовайте, като холандците, докато милиционерското стадо в парламента не Ви е унищожило напълно като нация.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената страна с ислям, в която е разрешена за медицински цели пък е Иран, в Израел също е одобрена за медицинска употреба. Няма какво повече да кажа, който е малко по-умен би трябвало да се сети.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото по-умни сме, толкова по-добре ще живеем! Като гледам реалността на България и не знам какво да си мисля...
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канабиноидите в супер опасната дрога марихуана изолират раковият тумор и буквално не му дават да се храни, докато умре от глад, декриминализирана или одобрена за медицински цели е в Холандия, Испания, Португалия, Австрия, Белгия, Гемрания, Чехия, Хърватия,Естония, Словения, САЩ, Австралия, Канада, Мексико, Чили, Уругвай, Коста Рика, Украйна и др, криминализирана е в повечето страни, където хората използват желе в место мозък.
1
2
 
15
 
! Отговори
Алоо, 20-ти век преди 7 години
Канабиноидите в марихуаната убиват ракови образувания "задушавайки" ги! А тетрахидроканабинола премахва натрупаната плака в мозъка причинена от алцхаймер, също възстановява мозъчни клетки при деменция, помага при болки, мигрена, възстановява нерви, пушенето и предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който се отделя при тютюнопушене и причинява рак, лекува глаукома, успокоява при пристъпи на епилепсия. Няма нито един смъртен случай. Опасната дрога всъщност е доста полезна билка.