За една седмица: 111 са катастрофите, загинали са 16

Катаджиите засекли общо 14 615 нарушения на пътя
1 дек 2016 22:45, Анисия Иванова
31
За една седмица: 111 са катастрофите, загинали са 16
Архив: Булфото

111 катастрофи са станали в страната за последната седмица на ноември, при които са загинали 16 души, 153 са пострадали. КАТ е установил общо 14 615 нарушения на пътя, съобщиха от МВР.

От 21 до 27 ноември според данните, предоставени от полицията, 7901 от констатираните нарушения са установени в присъствието на контролен орган. Издадени са 8121 фиша и са съставени общо 4186 акта.

Издадените електронни фишове са 8053. Броят на установените неправоспособни водачи е 438.

242 души са управлявали моторно превозно средство след употреба на алкохол, от тях 130 са били с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ноемвриМВРкатастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
"Карам бързичко преди 7 години
Причините са ясни, но никой не го е еня в това подобие на държава:1.Книжките просто се продават.2.КАТ въобще не работят.3.Тук остана да обитава масово ***, свястното се изсели. Затова и голямата част от стадото нито знаят правилата, нито ги спазват. Тези три компонента правят убийствената комбинация - причина за смъртоносната статистика за най- изтрепващата се по пътищата нация.
12
0
 
7
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Майната им на тези ! Падне сняг и почват да се избиват! Иначе гордо заявяват ,че нямало зимни и летни гуми и никои не може да ги накара да са с нови зимни гуми за зимата!Оказва се ,че има ! Тоя от горе си знае работата !
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата работа е елементарна.Корумпирани катаджии,дайяджии или там както ги прекръстиха и корумпирани куки.Както и изпитващите за шофьорски курсове.Аз съм свидетел как на шофьорски изпит изпитващият даде книжки на два бoклyка видимо прекалили с амфетите защото му дадоха пари.Други които си караха добре скъса защото не му дадоха пари предварително.И тва се случва нон стоп.После тия с купените книжки убиват хора с автомобилите си.Плащат си-пускат ги.Как после да няма убити и ранени с такива?
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно казано, повече ме е страх от колите по улиците, отколкото от бежанците. 16 души за седмица, то това го има само в Ирак.
9
1
 
6
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Изумявам се когато ЕЖЕДНЕВНО чета за катастрофи у нас - често с повече от 1 убити! Ако правителствата...и мигрантите не ни довършат - ние сами ще го сторим! Какво ви става бе хора ? Карайте по-внимателно...и не пияни!!! Колко семейства ще прекарат Коледа, и нова година на гробищата ...ПАК???!!! Настръхнах като си помисля!
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре бе що като е толко хубаво в Турция всеки ден гърмят бомби там? И скоро няма изгледи да престанат?И в Мексико има готини пътища.Можеш да караш в права линия по гладък път половин ден.И кво ?Мексико хубава държава ли е?
7
0
 
6
 
! Отговори
морски преди 7 години
До 68ми наборДори и алкохолизираните туристи разбират това, и си стоят в хотелите на олинклузив.
6
4
 
13
 
! Отговори
68ми набор преди 7 години
Като цяло животът в България е изключително опасен. Няма голямо значение дали шофираш, ходиш пеш или караш колело. И вкъщи да си стоиш е вероятно да влезе наркозависим и да ти тегли ножа. Оцеляването е повече въпрос на късмет, отколкото на умения или интелигентност. Жалка мъка е оцеляването тук.
5
3
 
13
 
! Отговори
Факт преди 7 години
КАТ били засекли 14 хиляди нарушения или по 2000 нарушения на ден, а нарушенията са един бог знае колко - може би за един ден в България се правят средно по 20 милиона или по 200 милиона нарушения. Аз залагам на 200 милиона нарушения всеки ден, от които КАТ "засича" 2000, т.е. по 1 на всеки 100 хиляди нарушения, което означава, че КАТ не работи, ненужен е и трябва да се премахне като структура в държавата.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички произшествия са по вина на Герб. Крадат и с г.ъ з.а си. Държат и погребалните къщи и всичко. Пътища няма и няма да има, зула до дупка.
3
1
 
7
 
! Отговори
Понеделник преди 7 години
Понеделник имаше 400 нарушения САМО в София. Четвъртък вечер нарушенията за ЦЯЛАТА СТРАНА са общо 111 :D :D :D :D Да си журналист е брутално яко :D
2
4
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Тихо настъпва нощния мрак.Бай *** гълта ракията пак.Най-обича наш *** кола,да подкара на пияна глава
1
2
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
14615 нарушения, по 20 лева... ето ти го бюджета на министерството...