Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София

Убиецът още не е открит, полицията продължава да го издирва
3 дек 2016 07:42,
211
Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София
Снимка: Кадър bTV

Мъж уби друг след забележка за силен клаксон в центъра на София. Драмата се е разиграла на 20 ноември. Друг от участниците в спора е със счупена челюст.

Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седели на външна маса в заведение, защото времето било топло.

На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.

Приятелите на 50-годишния Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт, разказва историята bTV.

След като оставя колата си, нападателят отива до заведението, забулен с качулка, намира ги в гръб и ги атакува, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.

Биячът първо удря Цветан със стол в главата, той се срива върху едно от колчетата на тротоара и го чупи. След това мъжът посяга на Красимир, нанася му само един удар - в лицето, след което бяга. Красимир първо се подпира на хладилника, след това пада на земята.

Умира в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание. Биячът не е открит.

"До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока", съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.

Приятелите на Красимир се надяват нападателят да бъде намерен и наказан. Полицията вече е иззела записите от видеокамерите в района. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко софийско.Колко шопско.
101
0
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факта ,че това се е случило преди 12 дена ,а чак сега се пише за него показва ,че наистина убиеца не е случаен човек.Иначе още същия ден щеше да бъде съобщено.Така ,че бития бит ,на убития лека му пръст, а извършителят ще си остане неизвестен
100
1
 
75
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Това става непрекъснато в "стабилната" държава България.
99
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 114: Закъснял си с тея мечти. Такива възможности се случват само един път. Българите пропиляха своя шанс 1997 г. 200-тина депутата и мутри по дърветата тогава и България щеше да е друга страна.
98
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доброто победи!
97
0
 
63
 
! Отговори
Какво да кажа преди 7 години
*** ***,щъка,и Мърси света на всякъде,но, в БГ, е отвратително,защото,няма действащи закони,които,да спрат своеволията,и престъпността.Човешкия,живот,не престъвлява,вече нищо!Тази държава умира,а, *** в нея ще продължават да вилнеят,и убиват необезпокоявани,от анти системата!Почивай в мир България!
96
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смъркането на белия прах дава отражение. Мозъкът става на юфкъ.
95
24
 
40
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Хайде сегатози, дето е казал,че колата на бияча е луксозна и скъпа, да каже и каква марка, модел и цвят е, защото явно много разбира от коли.И да се подпише.Ако не, да го съдят за лъжесвидетелстване.Защото аз съм сигурен, че и моята 15-годишна хонда на някой залухав пенсионер му изглежда луксозна и скъпа.
94
0
 
60
 
! Отговори
do 116 преди 7 години
Нападнати са в гръб!
93
1
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джунглата България. Законът на джунглата гласи че оцелява по-силният физически вид - който може да се бие, да ползва лакти, юмруци, с една дума -хищникът. Който е възпитан, кротък и не иска да ползва силови прийоми ,а само силата на словото, тежко му! Понеже умствено ощетеният (простакът )не може да мисли и няма аргументи пред един интелигентен човек, неговото единствено оръжие остават юмруците. В България официално властва юмручното правораздаване.
92
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо ново на територията.
91
1
 
89
 
! Отговори
Биячът преди 7 години
не е бил изнервен от битието на обикновен човек, а от това, че този обикновеният си позволява да му говори, да му прави забележки, да му се мота в краката и най-вече да съществува. Време е...
90
80
 
38
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Значи чичаците са били много смели от масата, ама като се е стигнало до кютека са се оакали - сори ама евалла на бияча. Народа е казал : да би мирно седяло - не би умряло!!!
89
3
 
47
 
! Отговори
Рик преди 7 години
До АнонименЕй така - няма , както е Америка има Републиканци и Демократи , но преди тях има Национален интерес . Стига реване , стига - Те . Съда трябва да е независим , полицията професионална и отговорна , политиците морални . Ние Патриоти и гонещи интереса си . Във всяка една дискусия се стига до момента когато не се помни Темата и Интереса . А за престъпници и убийци - Сейкото и в Затвора . Умен народ сме , но и шампиони по липса на трезва преценка за Интерес - Национален и Личен .
88
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До: 115Браво, това изчерпва темата, сложих ти плюсче!Само да добавя: Този, не случайния явно е бил поредната "поничка", а сигурно е искал да се покаже мъж пред неговата "кифличка".
87
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До: 115"Няма червени , няма сини ."А, така ли било? Добре тогава, като ги няма как ще ми обясниш факта, че червените продължават да мачкат и тормозят сините (всички ние будали които ни карат сега да гласуваме задължително за тях)?Как нещо хем го няма (като Дядо Коледа или баба Яга), хем заради него продължаваме да живеем в крайна мизерия???
86
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говорим за центъра на София, за скъпа кола и "неслучаен" човек. Всичко е ясно, няма нужда от превод.
85
2
 
48
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Сега се сетих да припомня, щото сме го позабравили май, че навремето освен БКП (водещата партия) имаше и още една "партия", която се казваше БЗНС (казионна).Не и викаха казионна но си беше такава, щото истинската, старата БЗНС е била отдавна разбита.Та сега са така и ГЕРБ и БСП. Уж различни партии, но са като БКП и БЗНС.Ми как иначе? То ще рече човек че едва ли не по времето на Тодор Живков е имало двупартийна система - почти като републиканци и демократи в САЩ! СМЯХ!
84
3
 
55
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Обществено мнение и отношение трябват . Особено когато няма респект от изпълнителната власт . Не хора с елементарни извадени от контекста цитати на Вазов . Човека е оставил литературен и поетичен фонд , какъвто много европейски държави още нямат . На същия този народ . Просто тябва да се събудим . Няма червени , няма сини . Ние и децата ни живеем - Тук и Сега . Освен изпълнителна и работеща съдебна няма за жалост . Некъдърност , срещу Лоялност . Този политически бартер убива България .
83
1
 
43
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
До: номер 112Ми те и ГЕРБ/БКП и БСП/БКП са замесени от едно тесто. Тоест, тестото е БКП.