Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София

Убиецът още не е открит, полицията продължава да го издирва
3 дек 2016 07:42,
211
Смърт заради клаксон: Мъж уби друг в центъра на София
Снимка: Кадър bTV

Мъж уби друг след забележка за силен клаксон в центъра на София. Драмата се е разиграла на 20 ноември. Друг от участниците в спора е със счупена челюст.

Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седели на външна маса в заведение, защото времето било топло.

На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.

Приятелите на 50-годишния Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт, разказва историята bTV.

След като оставя колата си, нападателят отива до заведението, забулен с качулка, намира ги в гръб и ги атакува, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.

Биячът първо удря Цветан със стол в главата, той се срива върху едно от колчетата на тротоара и го чупи. След това мъжът посяга на Красимир, нанася му само един удар - в лицето, след което бяга. Красимир първо се подпира на хладилника, след това пада на земята.

Умира в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание. Биячът не е открит.

"До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока", съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.

Приятелите на Красимир се надяват нападателят да бъде намерен и наказан. Полицията вече е иззела записите от видеокамерите в района. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
43
 
! Отговори
АНТИ БСП до АНТИ ГЕР преди 7 години
За първи път Анти ГЕРБ и АНТИ БСП да са на едно мнение.
81
3
 
50
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Абе тоя да не е бил един от Поничките?Защото ако беше той, сигурно адвокатите му щяха да твърдят, че човекът е починал понеже е имал слабо сърце. Така де - оня само леко го е пернал по лицето с едно ударче, почти леко шамарче, а оня взел че вдигнал кръвно и умрял от притеснение.Дано го хванат, но ако не е случаен явно няма да го задържат изобщо.До: номер 98Да ме прощаваш, щото и аз съм анти ГЕРБ, но това не значи че не съм и анти БСП/БКП!!!Само това ще кажа.
80
7
 
72
 
! Отговори
Сега преди 7 години
В София вече не може да се диша от провинциалисти с изкривени физиономии и претенции.....
79
6
 
49
 
! Отговори
По добре жив преди 7 години
За това не ми трябва кола, нито да си изкарвам книжка. Ше си пътувам с метрото и автобуса.
78
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР-то на ГЕРБ пак няма да си свърши работата, а после съда му виновен.
77
0
 
78
 
! Отговори
Ние преди 7 години
В центъра на София, не е имало никакви други хора?, колата ли се е изпарила?, няма камери по които да се хване колата? За повече от десет дена ->До момента извършителят на деянието дори не е установен а ние говорим да се хване. Искаш да кажеш че защитаваш свършената работа от полицията? Или не са си я свършили или е жалко че не могат! И в двата случая говорейки за център на европейска столица е смешно :(
76
3
 
61
 
! Отговори
прогледнете сега преди 7 години
Турското присъствие ще е курорт, в сравнение с това, което господарите на нашата територия са ни приготвили.Ще станем като палестинците - нежелани на земята която обитават.
75
15
 
42
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До Ние 90 И как според теб полицията не си е свършила работата в този случай ? Или смяташ ,че до всеки бългорин трябва да стои полицай?Двамата пострадали сами ли са били на масата , имало ли е други свидетели, поне един да каже каква е марката на колата ?Въпреки това полицията ще намери престъпника. Точно толкова е сигурно че съдът ще го помилва.
74
1
 
93
 
! Отговори
Дегенерат преди 7 години
Представете си колко болен трябва да си за да се върнеш и да убиеш човек който ти е направил забележка!явно не му е за първи път.
73
5
 
66
 
! Отговори
Исти на е преди 7 години
Спомнете си какво бе казал един голям писател през 19 век,Не народ а м.ърша на истината не трябва да се обижда ме.
72
1
 
62
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Няколко милиона мишлета,чакат бъдещето светло,геноцид е думата която,е наречен БГ експеримента.
71
10
 
85
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Хайде сега кажете, че наличието на Белене, Ловеч Скравена и други такива места за въдворяване на престъпните елементи не е било оправдано. Затова при социализма се живееше спокойно, от гледна точка на битова престъпност. Сега за една забележка или за 5 лв убиват човек. Ученици носят пистолети в училище, бият се, един разфасова друг и хоп във фризера, *** си правят гей паради, наркодилърите шетат под покровителството на пилицията. Ето това са плодовете на "демокрацията". Честито на всички!!!
70
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквато и да е била ситуацията, ти който си убил и се криеш си просто УБИЕЦ. Не знам как ще живееш така до края на жовота си. Освен ако не си ЧОВЕК.
69
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанец ще да е бил.Ний българите сме 'убави хора.Те са терористите.Ний сме кротки и възпитани хора.Що все тъй ни се случва.
68
0
 
62
 
! Отговори
Борис Йорданов преди 7 години
никой нищо не е видял ха? мноо интересно
67
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле, майко! А се подиграваме на примитивните племена, че се замерват с камъни! А кажете ми тоя *** с какво е по-различен?
66
27
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все още се чудя на хора,които непрекъснато правят забележки и се правят на ангели на справедливостта.Възрастни чичаци и бабки които с един шамар ще гушнат букета.Дори да си физически здрав винаги някой дрогиран или психар може да ви гръмне или наръга с нож.Преценявайте риска.Не се набутвайте между шамарите.Времената са опасни.
65
0
 
97
 
! Отговори
123 преди 7 години
С един удар да му счупи челюста не е лесно. Тоя си е бил някакво про. Сигурно шофьор на некой депутат или нещо такова. Няма да го намерят.
64
1
 
72
 
! Отговори
Ние преди 7 години
Сами сме си виновни, всяка година полицаите протестират за повече пари, а как си вършат работата? Не е ли крайно време да им се потърси сметка?
63
4
 
66
 
! Отговори
Мелиха преди 7 години
Вчера излязох на разходка в едно пристанищно градче ди Рим... невероятно спокойствие,автомобилите тихи, пълзят... полицията видима...Приятно място за живеене и работа...