Ритачът Светослав бил с двамата си братя в метрото в Берлин

И четиримата от видеото изчезнали, всички работели на строеж
105
Ритачът Светослав бил с двамата си братя в метрото в Берлин
Кадър Youtube

И четиримата мъже от скандалния видеозапис, в който Светослав Стойков рита млада жена в берлинско метро, са изчезнали.

Двама от придружителите на Стойков са негови братя. Всички са работели на строеж, пише "24 часа".

Още по темата

Изпращането на европейска заповед за арест на Станислав Стойков може да отнеме между няколко дни и няколко седмици. В момента властите в Германия подготвят юридическите детайли около изготвянето й и уведомяват министерствата на външните работи и на правосъдието.

При получаването й българските власти ще се заемат със случая сами. Засега е ясно, че германските власти няма да пращат свои експерти.

Залавянето на Стойков трябва да извършат българските власти. Възможно е той да бъде съден и в България за този случай, това все още предстои да се изясни.

Германският вестник "Билд" успя да открие жилището, което е обитавал издирвания Стойков. В него живеят други български граждани, които твърдят, че той само е преспивал там. Според вестника обаче Стойков е виждан често от съседите с дете на ръце.

Полицейските профсъюзи призоваха видеозаписи от нападения на обществени места да бъдат публикувани по-бързо, за да се заловят извършителите. Полицията настоява за повече охрана по метростанциите, защото за много от нападателите фактът, че ги снимат, не ги спира.

Според полицейската статистика през тази година по спирките на градския транспорт в Берлин е имало над 15 000 нападения и кражби от различен характер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
23
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Германската и изобщо ззападно-европейските правни системи са направени за хора с определено възпитание и мислене, когато се самозаливат с първобитни чужденци изведнуж се оказват със смъкнати ***, болящ *** и незнаят как да реагират адекватно..
26
1
 
22
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
до 29 анонимникАбе дечко по татово време такива като тоя не смееха да кихнат даже па камо ли да се правят на мъже бедна ти е фантазията колко тупаник отнасяха и имаше ред.
25
3
 
26
 
! Отговори
анализатор преди 7 години
Сега разбрахте ли защо Адолф Хитлер е най-големият гений който някога се е раждал?
24
5
 
10
 
! Отговори
fucking sofia преди 7 години
Бих наритал някои дебел депутат в соф. метро , ама де този късмет дюнера укр.гея или догань в метрото ........
23
15
 
18
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Сега ще ви обясня защо Светослав е българин. Защото е роден, отраснал и възпитан в България. Защото болшинството българи са възпитани по този начин и на такива дела в България се гледа като на геройства. Защото има много роми и в Унгария, и във Франция, и в Румъния, и в Испания, и навсякъде. Но жената не я ритна някой от техните роми, а нашият. Демек той първо ***, а после всичко останало. Поняли?
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плачещите за комунизма палячовци негодуват от двйствията на индивид, инкубиран в създадените от тях гета и резервати...трогателно...
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАЗВА СЕ ИЗДИСЛАВ А НЕ СВЕТОСЛАВ
20
2
 
24
 
! Отговори
Алабалин преди 7 години
Защо не се назовават с истинските имена етносите,трябва ли да ни мрази светът заради цита-ните ни защото станахме мн.модерни,и демократични,че ги пишем в личните карти българин.А тук по медии йното пространство им измислиха нова националност РОМИ.Такава простотия и двуйличие няма.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тримата у кауша по 15 години и това е. Никаква милост.Това си беше опит за убийство.
18
5
 
20
 
! Отговори
Анализатол преди 7 години
Ако Путин тръгне да освобождава Берлин от гейовете и бежанците, се записвам доброволец. Ще опуцам с кеф някоя-друга тарамбука от малцинствата. Ех, Русио, няма втора като тебе... велика и вечна.
17
1
 
23
 
! Отговори
Оху преди 7 години
Тоя гнусен црънец е получил заповед от някой вонлив дервиш да прави свинския си джихад и няма да се ограничи само с това,а ще направи и други бели!
16
2
 
26
 
! Отговори
Анализатол преди 7 години
Бутнали са я брутално, но никой не ги е набил. Това говори че немците са изнежени гейове. За съвременния германец е най-важно кога ще дойде следващия гей парад и колкото се може повече бежанци да ги яхат. А германките са оставени на произвола на съдбата. Затова Володя трябва да влезе в Берлин за трети път и да спаси русите и синеоки германки от германските гейове и бежанци. В Русия всеки ветеран от войната е скътал по един калашник или къртечница за черни дни за внуците си.
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светослав и братята му Издислав и Издисфък.
14
0
 
25
 
! Отговори
де тоя късмет преди 7 години
Хубаво е наистина да са изчезнали в основите на строежа.
13
4
 
2
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 7 години
Po dobre da go sudyat v Bulgariya,v zatvora niama dunki da mu dadat,izobilna hrana,shte go haresvat,moje i zanayat da nauchi po kolite ili s izmamite.
12
15
 
1
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Комунист е.
11
0
 
23
 
! Отговори
бравос! преди 7 години
Семейство психопати! Ужас!
10
7
 
3
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 7 години
Бакардитата ще прославят България. Амин
9
1
 
28
 
! Отговори
:( преди 7 години
На такива наистина трябва да им се взима българското гражданство. Дано го намерят немските мутраци, които са обещали и пари за залавянето му. Ще му се иска да не се е раждал. Вмирисан .....!
8
6
 
17
 
! Отговори
Джурналист преди 7 години
Ром или не, този в Испания си е българин, тези в парламента също, даже Пеевски. Има и такива българи, не сме ангелчета, има си напрежение в обществото още от училище.