Ритачът Светослав бил с двамата си братя в метрото в Берлин

И четиримата от видеото изчезнали, всички работели на строеж
105
Ритачът Светослав бил с двамата си братя в метрото в Берлин
Кадър Youtube

И четиримата мъже от скандалния видеозапис, в който Светослав Стойков рита млада жена в берлинско метро, са изчезнали.

Двама от придружителите на Стойков са негови братя. Всички са работели на строеж, пише "24 часа".

Още по темата

Изпращането на европейска заповед за арест на Станислав Стойков може да отнеме между няколко дни и няколко седмици. В момента властите в Германия подготвят юридическите детайли около изготвянето й и уведомяват министерствата на външните работи и на правосъдието.

При получаването й българските власти ще се заемат със случая сами. Засега е ясно, че германските власти няма да пращат свои експерти.

Залавянето на Стойков трябва да извършат българските власти. Възможно е той да бъде съден и в България за този случай, това все още предстои да се изясни.

Германският вестник "Билд" успя да открие жилището, което е обитавал издирвания Стойков. В него живеят други български граждани, които твърдят, че той само е преспивал там. Според вестника обаче Стойков е виждан често от съседите с дете на ръце.

Полицейските профсъюзи призоваха видеозаписи от нападения на обществени места да бъдат публикувани по-бързо, за да се заловят извършителите. Полицията настоява за повече охрана по метростанциите, защото за много от нападателите фактът, че ги снимат, не ги спира.

Според полицейската статистика през тази година по спирките на градския транспорт в Берлин е имало над 15 000 нападения и кражби от различен характер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8На тая raд трябва да му се отнеме българското гражданство. Която страна иска да приеме тоя *** - нейна работа. Има и такива държави - да ходи там, между себеподобните си. Там бъpзо ще му наместят мозъка, по-точно кокалите.
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В доброто старо време тоя вече щеше да е арестуван и щеше да прекара няколко незабравими дни в мазето на районното в компанията на двама милиционера, като в последствие държавата щеше да го осъди. Днес ако бъде арестуван, БХК може да осъди държавата в Страсбург, за нарушаване на човешките му права.
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АзНемците не забравятКой бе, германците ли, дето мигрантите им опипват жените в Кьолн и те търсят помощ от 112 ли? Объркал си годината.
4
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше соца, тази още по пътя към ареста щяха да са получили първите уроци по ред и дисциплина , а съдиите само щяха да оформят законовите мерки. Свиквайте с демокрацията и хаоса породен от нея.Демокрацията е много удобна за крадците и престъпниците, ограбения е длъжен да докаже вината на престъпника, а престъпника с откраднатите пари ще си осигури трима устати адвокати или гаранцията и протакането на делата поне пет години.
3
5
 
18
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Нека се крият, Немците не забравят ... само да си стягат дупарата че ги чака екшън
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрацията трябва да осигурява и семейни затвори!
1
1
 
32
 
! Отговори
Vigo преди 7 години
Търсете ги в Гърция, Кипър, Италия или Испания - любими дестинации за шведите