Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!

Не виждала смисъл вече да живее, искала и тя да се самоубие със свинска опашка
Обновена: 14 яну 2017 19:34 | 14 яну 2017 19:33,
175
Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!
Снимка: Кадър bTV

Анита Мейзер разкри, че се срамува и иска прошка за смъртта на съпруга си Николай, който почина при задушаване със свински опашки. Мейзер сподели в интервю за bTV, че вече няма за какво да живее и й се иска и тя да се самоубие. Миската беше обвинена и осъдена за смъртта на мъжа си на три години затвор.

Още по темата

"Срамувам се да разказвам такава простотия. Това не е нормална смърт. Срам ме е от хората, от приятелите, срамувам се, че съм майка. Тежко ми е, толкова много съжалявам. Аз какво съм виновна, че мъжът ми поиска нещо от мене, нещо, което той сам трябва да знае, че не трябва да се прави...", сподели Анита Мейзер.

Тя се притеснява и от общественото мнение.

"С какви очи ще погледна обществото? Ако може на мен да ми донесе някой една свинска опашка и да се дръпна. Може би така ще се самоубия някой ден", разкри Мейзер.

"Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа тя.

Оставила го вързан и отишла да вземе телефона от спалнята, за да снима. Не разбрала, че той се затруднява.

"В един момент видях, че нещата не са добре. Виждам, че умира. Тръгнах да търся ножове, ножици, за да помогна, но нямаше как", каза тя.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента "като луда", чудела се какво алиби да си измисли.

По думите на Анита двамата с Николай били страхотна двойка. Запознали се във Facebook и се "влюбила жестоко" в него.

"В един момент ние бяхме една страхотна двойка. Стигнахме до перфектност в отношенията, не сме си казали една крива дума", обобщи тя, но не скри, че мъжът й бил "изтряскал" в последно време и търсил садо-мазо закачки.

"Това е най-голямата глупост, случила се в моя живот. Не мога да си обясни кой дявол се всели в нас. Яд ме е, че не му отказах. 4 месеца си задавам въпроса защо на мен се случи това. Бях на върха на щастието си, направо сама си завиждах. Имах всичко... като че ли сама се урочасах", заключи тя.

На въпрос защо е предложила подкуп на полицаите Мейзер каза, че не помни какви "глупости е дрънкала".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За миг аха да пророня сълза.
106
0
 
2
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 7 години
Аз мисля, че тя не лъже. Мускулестите мачовци са толкова ***... какво ли не правят за да са интересни. Но ми се стори, че малко се пооплете в разказите си. Е, само ще гадаем май.
105
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена страд от синдром на разбитото сърце. И губи воля за живот.
104
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За кого е интересен зала р.о.м.и.т.е.!?
103
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 91 ТАЗИ ОСОБА НЕ Е ИНТЕРЕСНА ЗА МИЛИОНИ. НО ПРОЦЕСА. Е ИНТЕРРСЕН И ИЗВЪН СТРАНАТА.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 95 Е КАК ЩЕ ГПВОРИ КАТО Е С ОПАШКА НА ВРАТА.??
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
V SATVORA DA PALI SVESHTI SAEDNO S POMAGACHITE SI I PODSTREKATELITE.
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще я пуснат когато разкрие ПОМАГАЧИТЕ.
99
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЛШОЙ ТЕАТРО РОМАНЕЛЕ!!
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зад Това същество има убииства. Последния първо е огравен, после влиза в капана, после като се е самоубит. Поискал секс на тъмно с опашки. ТОВА Е.
97
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само едно не ми е ясно. Като това нещо на снимката е спечелило конкурс за красота?! Съдиите или са били по-слепи от къртица или някой им е кихнал здраво.
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банго Васил е , да пуснат жената да си празнува празника да запали свещ в Черквата за здраве и повече мъже
95
7
 
15
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Аз лично ти прощавам ,защото си много красива ,ослепителна и убийствена жена.
94
2
 
16
 
! Отговори
джъдж дредд преди 7 години
Аре пускайте я, от мен да мине. Само я следете по-изкъсо и искайте седмичен отчет от заработеното й на околовръстното. Такава куха тиква за друго не става и без това.Убийца или не, дреме ми. Не е като да е затрила нещо младо и образовано, с обещаващо бъдеще, така че обществото ни не е загубило нищо така или иначе.
93
3
 
28
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Искал да къса свински опашки с врат,хехехе,и за по сигурно са му надянали две и така са ги стеггнали ,няма по нелепа версия за убийство,дори на Бойко версията за Мишо бирата е по издържана
92
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На такива като тая трябва да им осигурят денонощен физически труд, защото и 5 свободни минути да имат, почват да мислят глупости! То не случайно едно време е имало господари и слуги и вторите са работили до откат, че оставиш ли ги... ама сега всяка селска кифла се мисли за ВИП и се чуди с какви простотии да си запълва свободното време.
91
0
 
30
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Тя е съучастник във убийство.Ден преди убийството е изключила камерите на жилищната сграда,по трупа на Николай има множество охлузвания,носът му е счупен има и черепно мозъчни травми нанесени с *** предмет,тилът му е в кръв.Защо прокуратурата работи само по версията на Майзер ?.
90
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искала да се самоубие със свинска опашка или свински уши, в краен случай със свинско бутче... И аз тъй - всеки ден се самоубивам със свинско бутче, ама немоа умра...
89
3
 
16
 
! Отговори
777 преди 7 години
НОРМАЛНО Е ЕДНА ЖЕНА, КОЯТО НЕ Е ИМАЛА ДОСЕГ СЪС СВИНСКИ ОПАШКИ ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТВЪРЖАТ!!!
88
1
 
2
 
! Отговори
ставри преди 7 години
До Генерал Гоцев И по дебели