Мъж загина, докато помагал на катастрофирали на "Хемус"

Загиналият е бил служител на "Пътна помощ", кола го е помела на пътя
35
Мъж загина, докато помагал на катастрофирали на "Хемус"
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина, докато помага на хора от катастрофирала кола. Той е блъснат от автомобил на магистрала "Хемус“ в района на село Жерково, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Загиналият е бил служител на "Пътна помощ". Малко преди 8.30 часа видял кола, която се е обърнала по таван на пътя.

Когато слязъл от автомобила си, е бил ударен от друго превозно средство, което е блъснало и мъжа от обърналата се кола.

В момента пострадалият от обърналата се кола е настанен в болница.

Движението в района вече е възстановено, съобщиха от  АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
журнат преди 7 години
Мир на душата му,така се постъпва
33
0
 
3
 
! Отговори
Петър преди 7 години
До 30 години България няма да има. Ще са останали само шведи. Другите ще сме се избили по пътя, в училище или в чужбина.
32
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все КАТ и Държавата ли са ви виновни?Там какви хора работят - наши сънародници.Ние искаме от тях, а самите ние не спазваме правилата. Тогава защо очакваме и другите да ги спазват?Отговорноста е Обща, Споделена.Когато тъъпия българин разбере това, тогава и всичко друго ще се оправи.След 200-300 години.
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен това разберете, че основната грижа да пазите себе си и околните е ВАША. На изхода на магистрала Люлин край София редовно има преминаващи коне, кучета и шведи. Там пътят е хубав, ограниченията не се спазват и редовно се кара доста бързо. Само че ако удариш кон с висока скорост и не си камион си до там. И никкво оправдание или обяснение няма да върне твоя живот и този на другите хора в колата. Законите на физиката, за разлика от човешките са безпощадни. Така че пазете се, пазете и околните!
30
0
 
23
 
! Отговори
Всъщност преди 7 години
Бъдете малко по-човечни и стига сте анализирали как не може да се кара бавно по магистрала. Това там не е магистрала. Това е коларски път, по който трябва да се кара разумно. Дупки, локви, животни... Освен това винаги, когато има колона в дадената посока, се появяват мега специалисти като част от вас, дето много ги разбират нещата и карат в аварийната лента. Полиция няма абсолютно никъде (поне в участъка до Ябланица). Безредие и безвремие. Непрекъснато се трепят хора заради нечия простотия.
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На някои места Хемус е опасна, ако караш с повече от 100. Ама на държавата не й пука.А това, че *** гледат да настъпят 20 годишната кошница до дупка само за да стигнат с 5 минути по-рано допълнително усложнява нещата.
28
1
 
18
 
! Отговори
Силвия преди 7 години
И шофьора на другата кола обърната по таван почина днес заради този ***,който се извинява!Остави пет годишно детенце без баща....Беше страхотен човек!!!
27
4
 
2
 
! Отговори
shiofior преди 7 години
видях го в последния момент..извинявам се за грешката ;)
26
1
 
30
 
! Отговори
shiofior преди 7 години
не знам какъв човек трябва да си,да минеш с 120 покрай обърната кола... не разбирам извинение от сорта-видях го в последния път..на магистралата ИМАШ видимост,и ако караш с позволената скорост(определено някой по-умен от мен е сложил тея ограничения), имаш време да реагираш..това не е третокласен път за някое забравено от Бога село в планината,по който следва завой след завой.. ама ,,нали ного върви колата" ...
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майки и бащи, възпитавйте си децата, понеже няма кой да го направи. Водете ги на погребения, запознайте ги с родители на загинали по пътищата. Човек няма как да е съпричастен към нещо, ако не го познава, запознайте ги с болката, причинени от катастрофите. За не се превърант един ден те в убийци...КАТ...Защо ние нямаме КАТ? Защо ги има само за проверка на винетки, а за джигитите са слепи и глухи?КАТАДЖИИ и вие жиеете тук с нас, утре-вдругиден, ако не се случи на вас може да се случи на децата ви
24
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки божи ден четем за поне един загинал на пътя... Все едно сме Индия и не ни пука колко са загинали, понеже има още много. Само че ние не сме Индия, изчезваме, топим се, ние умираме.Хора, шофьори, замислете се когато излезнете на пътя! Семействата ви след вас не заслужават да получат тленни останки в найлонов чувал, едиснтвеното останало след катастрофа. Не им го причинявайте, ценете живота си и този на всичко около вас. Не карайте пияни, дрогирани, вземете такси, животът ви е по-скъп.
23
5
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
До До 16А как си карал тогавам, че да се озовеш по таван в полето ? Или той не е виновен за катастрофата, защото така се е случило, че там е нямало човек.
22
3
 
38
 
! Отговори
Протестант преди 7 години
В такива условия да хвърчат по магистралата и да пометат този, който се опитва да помогне... В затвора да отиде убиеца...
21
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е! Когато има пострадали сме длъжни да помогнем. По закон. И като хора. Утре може да сме ние. Който с действие или БЕЗДЕЙСТВИЕ причини смърт... - наказателен кодекс. Човекът, който не е намалил е подсъден дори и без да блъска когото и да е. Може да има нужда от допълнителен транспорт. Инструменти и т.н. Веднъж бях свидетел как полицаи спираха коли, защото техния пожарогасител свърши, а пожарната още не беше дошла.
20
3
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Престанете да коментирате със задните си части. В случай на авария на пътното платно, всеки е длъжен да намали скоростта и да премине внимателно. В случая е било видимо че има обърната кола, вижда се и друга спряла до нея, е какъв *** трябва да си, за да не намалиш скоростта, за да си сигурен, че няма да прегазиш някой изхвърчал на пътя, някой ипълзяващ от колата или някой тичащ да помогне?!Кой нормален човек минава със 120 км/ч покрай катастрофа, вие в кошара ли сте гледани?Малко мисъл трябва
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Село Жерково няма. Това е местност до село Потоп. Аман от "новинари"!
18
3
 
38
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Караш и катастрофираш кой да сложи триъгълника след като той е бил вътре и му е трябвало помощ да излезе? Мислиш ли като пишеш?
17
7
 
6
 
! Отговори
Hristo преди 7 години
Много се надявам само да си пишете тук колкото да се заяждате, а реално да се пазите доста повече, когато пресичата или пък сте на магистрала. Не може да очаквате да ви пазят, когато сами не полагате усилие за това. Типично българска черта е на нас все някой друг да ни е виновен.
16
33
 
12
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
До до 7И как се съобразяват с пътната обстановка, ако по никакъв начин не е индикирано, че има проблем в този участък ? Дали е имало триъгълник на поне 100 метра от мястото ? Дали двамата мъже са били със светлоотразителни жилетки ? Аз не знам, ако е било така , значи само водача на колата е виновен, но ако не е било така вината е споделена. Когато сам не се пазиш не бива да разчиташ, че другите ще го правят. Това е като една друга тема за "Пази моториста", който кара с 200 между колите.
15
4
 
32
 
! Отговори
Бье Ем Вье преди 7 години
***.а убиец естествено беше с Беемве на 15-ина годинки. Останалите говед.а бяха запълнили на макс аварийната лента пред погледа на няколко патрулки и не можеше да мине линейка по никакъв начин.Вериятно УБИЕЦЪТ също се е ридвижвал в аварийната лента, щото е много готина, а другите са се'яни!!Мила и жалка родна картинка.