МВР-то за екшъна в Сливен: Роми нападнаха полицаи

Задържани са двама души, трети нападател се издирва
35
МВР-то за екшъна в Сливен: Роми нападнаха полицаи
Снимка: БТА

Областната дирекция на МВР в Сливен излезе с официална информация за екшъна в ромския квартал на града, след който жители на квартал "Надежда" се оплакаха от полицейско насилие.

При акцията тази сутрин двама мъже са задържани за нападение на полицаи, а се издирва и трети нападател, който се укрива.

Още по темата

Полицейската акция е извършена тази сутрин, като е била съгласувана с Районна прокуратура - Сливен.

Инцидентът е станал снощи към 23 часа, когато полицейски екип се отзовал на сигнал за силна музика и бил нападнат от група мъже. Те започнали да трошат служебния автомобил и замеряли униформените с бутилки.

На място пристигнали още три полицейски екипа. В крайна сметка в резултат на нападението са причинени материални щети на две патрулки и е нанесена средна телесна повреда на полицай, който е настанен в МБАЛ-Сливен с наранявания по главата и съмнения за комоцио.

При акцията тази сутрин е била оказана съпротива, което е наложило използването на всички законови средства за овладяване на конфликта и недопускане на ескалиране на напрежението, отчитат от Областната дирекция на МВР.

Образувано е бързо производство под ръководството на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щастлив съм , че толкова хора защитават мвр в този случай , това доказва едно , хората и по точно - Българите искат ред , а ние сме страната , която винаги се е гордяла с едно , че умеем да съградим ред и бел-град , демек държава на държавите ;)
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е някои закони да бъдат променени.Тогава много бързо катуните и гетата ще се усмирят.
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на МВР и ДАНС! Защитили са авторитета си взаимно. След като нападаш полицай трябва да си готов на атака от цялата сила на министерството! Иначе утре ще нападат всеки. Браво. Само така момчета. Мачкайте всеки , които посяга на полицията .
20
0
 
24
 
! Отговори
Граничар 72 преди 6 години
Когато служих в Любимец *** набиха един войник,вечерта лейтенанта вдигна взвода и потрушиха всички мъже от махалата.Тогава никой не се оплака-просто не смеха Ман-алите да върхнат.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четох из медиите, че държава, която се осмелява да наказва кат САЩ със смърт доказани престъпници, трябва да напусне ЕС, понеже, нещо си там- не дочетох оправданието. Така де, не е хубаво да се мисли за жертвите на убийците, а само за правата на убийците, с такива впечатления оставам от европейските ценности. Аналогично и за престъпленията и престъпниците. Как да се стреснат и да спрат безчинствата, включително нападението срещу полицията, като закон ги гали с перце и им мисли за правата.
18
0
 
31
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
..хаххаааа...нямам търпение да прочета, че *** са почнали и да опъват куките, вместо само да ги бият...това не е държава, а една поляна с прости овце, дето разбират само от доене и стригане !!!
17
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка сутрин в 06.00 подобна акция в различни градове и махали. Ефекта ще е невероятен. Това е защото Цвъко накупи доста шведи при последните избори. Кой знае какво им е обещал, гласувайте за нас, никой не може да ви пипа. И те точно това правят. Когато убият полицай, което е предстоящо, това ще е началото на края на тяхното беззаконие.
16
0
 
35
 
! Отговори
Dinosaurus преди 6 години
А защо трябва да има последствия само за нападение над полицаи? Безчинствата са по-нагли към останалите граждани, към възрастни, към по-миролюбиви? За всяко самозабравяне - принудителен труд и бой! Аман от толерантност, срещу която получаваме нахалство и безнаказаност! С привилегиите трябва да се приключи веднъж завинаги!!
15
3
 
25
 
! Отговори
Сър Пичук преди 6 години
НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
4
 
15
 
! Отговори
така ще е преди 6 години
Тридесет и пет години начело на България беше един от вождовете на ***,а в уж демокрацията още един техен вожд за четири години. Как тези да не се чувстват привигилировани? Все пак вождовете бяха от правец и драгалевци!
13
0
 
42
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Е как ще ги стигнем американците??? Защо не взимаме пример от най- демократичната държава в света? Там още преди да помислиш да нападнеш полицай си застрелян. Да не говорим и че преди 2-3 години имаше няколко случая на застреляни *** които не само ще не са си помислили да нападат полицай, ами и даже не са ги погледнали "лошо". Е как ще имат респект? Как така в Америка това е необходимо и нормално, а тук е дискриминация и полицейски тормоз? Как ще ги стигнем американците така???
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
All lives matter. Освен циганcкитe.
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано са им потрошили цигaнскитe фейсове в районното. Бих се радвал да разбера и че са ги изтезавали с електрошок, а най-много - че са ги прекарали през месомелачка.
10
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ц*и*г*а*ните нямат никакъв респект от никой. Даже и от полицията. Няма държава, те живеят в анархия. Трябва да се каже НЕ на *** терор в България.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как каза *** да се дигат ама алооу а се вдигнете а живи няма да останете ще си вкарате голям автогол
8
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И от къде толкова ток за такава силна музика,кой им плаща това едно и второ да им спират тока щом вдигат шум та да си тананикат и като си платят такса бързо включване на следващия или същия ден като отворят касите към енергото след 9 часа и по ред на опашка,и 6 часа след плащането може да им светне някоя лампа на икономеизъра и мигащи светлинки като надежда.
7
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още 3-4 такива акции и ще има резултат. Като се напият и самозабравят, като се сетят как боли и колко ще дават за ремонти, ще се замислят. А и като полежат в затвора по година-две, ще разберат, привилегии, приеилегии но има и задължения.
6
0
 
76
 
! Отговори
е преди 6 години
Едно уточнение: казват се Ц*И*Г*А*Н*И*!!!Набийте си го в главите вече!!!
5
0
 
65
 
! Отговори
бай Рангел преди 6 години
Хелзинкските комитетаджии спят ли!? Нарушават се културните особености на индианците,които имат традиция да извършват ритуални обреди през нощта под звуците на тъпани и зурни.
4
0
 
85
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Не съм им фен на краварите, но там да посегнеш на полицай и да окажеш съпротива е равносилно на самоубийство и всички много добре го знаят въпроса е кога и тук полицаите ще започнат да пипат твърдо и такива самозабравили се при.мати да имат едно на ум.