Юмручно правосъдие – гол до кръста, срещу две жени

Защо мъж нападна две жени в магазин в София?
Обновена: 18 окт 2017 11:33 | 17 окт 2017 10:56,
105

Вече месеци мъж, нападнал жени в магазин, се разхожда на свобода, въпреки че има камери, заснели действията му.

Преди два месеца Десислава Андонова е в денонощен магазин за алкохол и цигари. Тогава влиза мъж, който тя твърди, че се казва Иво Бонев.

Мъжът искал да си напазарува на вересия, но продавачката му отказала. Тогава избила агресията му и той се нахвърлил върху продавачката.

Десислава била там с кучето си и видяла всичко. Останала на място, за да защити момичето, което е било на смяна.

Тя публикува видеото във Facebook, и разказва, че е напръскала нападателя със спрей. Той обаче се е върнал и я ударил още няколко пъти, докато тя говори с тел. 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам ме е, че имам такива сънародници, но по-срамно е, че се размотават на свобода и аз не правя нищо по-въпроса ... Май е време, а !
7
2
 
29
 
! Отговори
Пич преди 6 години
До Анонимен"Не оправдавам постъпката ми, но е ясно, че цялата тая работа има предистория."И какво като има предистория!? Какво като са се скарали? Това променя ли нещо? Дори жената да се е държала нагло, нахално, да го е напсувала, какво променя това, че нещо не се сещам? Докога ще ги пускате тези мал_оумни коментари?
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж ,та ...дрънка !
5
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия пък какво искат да продават стока от таз дупка и никой да не ги набие, тука трябва да ти плащат за да влезеш. Едно време нямаше магазини и хората работеха сега всяка дупка стана магазин и няма кой да работи.,
4
3
 
36
 
! Отговори
mda преди 6 години
Еми като няма държава... А държава няма не защото "онези отгоре" ги няма а защото ние не ИСКАМЕ да има държава иначе щеше вече да сме потърсили сметка на тези, които ни управляват...
3
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли наричате магазин то ако влязат тука двама човека за трети няма място, че и едно куче имат там, ааа ? Таз година полумагазин догодина цял магазин.
2
2
 
31
 
! Отговори
Jj преди 6 години
Да, има предистория - не сте ли прочели статията? Няма оправдание за такава реакция. Абсолютен *** изглежда да е този..
1
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не видях да е нападнал 2 жени, а една - точно определена. Явно се познават и като гледам, тая не беше особено изненадана да го види. Не оправдавам постъпката ми, но е ясно, че цялата тая работа има предистория.