Шофьор на автобус издаде нелегални мигранти, БГТОЛ ги закопча

Качили се незабелязано в румънското возило
Обновена: 19 авг 2019 10:41 | 19 авг 2019 10:41,
12
Шофьор на автобус издаде нелегални мигранти, БГТОЛ ги закопча
Снимка: БТА

Служители на БГТОЛ са установили две лица с неизвестна самоличност и гражданство, които са се придвижвали нелегално с румънски автобус, пътувал от Турция за Румъния, съобщиха от пресцентъра на полицията във Велико Търново.

Още по темата

Съветът на Европа недоволен от здравните грижи за мигрантите в България

На 18 август вечерта шофьорът на румънския автобус, който е пътувал от Турция, е забелязал двете лица и е сигнализирал на служителите на БГТОЛ, които са предприели незабавни мерки за задържането им.

Задържаните не са представили документи за самоличност и са твърдели, че са палестински граждани.

Настанени са в Дома за временно настаняване на малолетни и напълнолетни лица в Горна Оряховица, като с тях е проведена беседа. Уведомени са Група "Миграция" и Агенцията за закрила на детето. В РУ - Велико Търново е образувана преписка, работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Задържаните не са представили документи за самоличност и са твърдели, че са палестински граждани."Щом нямат документи всички знаем че са Пакистанци, и как точно са минали границата, няма ли проверка на Турската, на нашата граница или всичко е давай да минава.
7
0
 
7
 
! Отговори
И, преди 4 години
На шофьорът на румънския автобус,да бъде забранено влизането на българска територия защото превозва нелегални и ги стоварва в България.Това е трафик на хора.
6
0
 
10
 
! Отговори
,.,.,. преди 4 години
Вместо в Дома за временно настаняване на малолетни и напълнолетни лица в Горна Оряховица,веднага полицията да ги транспортира до София,бул.Дж.Баучър 22 в палестинското посолство.Те да се погрижат за своите съграждани благополучно да бъдат върнати в Палестина.Там имат нужда от тях,ние НЕ.
5
0
 
10
 
! Отговори
Елементарно преди 4 години
"Задържаните не са представили документи за самоличност и са твърдели, че са палестински граждани."Начи - давате им начална скорост в посока Палестина.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винетки ли нямат тези двамата че БГ ТОЛ ги е задържал ????
3
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо не са разстреляни?
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БХК веднага да го осъди на Трибунала, възпрепядствал ги е да стигнат до Мама.
1
0
 
27
 
! Отговори
Жо преди 4 години
Аз така розбирам инцидента-Пътува румънският автобус от Капитан Андреево до В. Търново.Спират го за проверка от БГТОЛ.Паникьосан, шофьора "сигнализира" за двама мигранти, които той вози "безплатно" през половин България.