Убитият на "Симеоновско шосе" е 46-годишният Николай Дракополов

Той е собственик на автокъща "Тони-Авто"
6 апр 2021 22:17, Нели Христова
351
Убитият на  "Симеоновско шосе" е 46-годишният Николай Дракополов
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бизнесмен е застрелян на "Симеоновско шосе" в София. Прокуратурата потвърди, че това е 46-годишен мъж, който е собственик на автокъща "Тони-Авто" и се казва Николай Дракополов, съобщават от Bulgaria ON AIR.

В луксозния автомобил на предната седалка е имало и 11-годишно дете, то не е пострадало и е прибрано от семейството.

На място има и съдебен лекар, открити са две гилзи.

Сигналът към полицията е подаден в 20:04 ч. Линейката е пристигнала за 12 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
14
 
17
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Мен що никой не ме думка? Работя си за 700 лева и си ползвам автобуса. Ни ми трябват свръх високи заплати от рода на 2-3 хиляди лева, защото ще ме е страх за живота. А сега ми е песен.
224
18
 
11
 
! Отговори
132 преди 3 години
нали сега тука платените от Масква трябва да ни информират как русия била велика и просперираща - само дето четат книги за полезността на боровите шишарки. С дрънкане на оръжия и износ на прос-ти-туц-ия, мафия и комунизъм икономика не се гради. Време е да ги оставим да се спасяват. Време е и ние по примера на ред други държави да забраним БСП/БКП със закон и масово съд за мародерствата им от 45та насам. Както направиха мнооого други държави и затова сега са в пъти по-добре.
223
1
 
7
 
! Отговори
Експерт преди 3 години
тая анасонлийка много силна се оказа, 3-но препечена 80 градуса..
222
2
 
16
 
! Отговори
Инспектор Шерлок Х. преди 3 години
Има доста възможни начини да убиеш един човек без да оставяш следи че това е умишлено убийство. Явно мутрите в БГ действат като през 90те. Ходиш и гърмиш.
221
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До финансовитеПравилно! хахаха
220
7
 
9
 
! Отговори
Затова по-добре преди 3 години
Беден и в градския транспорт, отколкото програмист като този дето го думнали.
219
7
 
5
 
! Отговори
kiko преди 3 години
До до kikoте ли не са агресора - дето се чудят какда си пробутат комунистическия режим... те дето само дрънкат на оръжие, имали тва, имали онова... хубу, ама икономически, индустриално, социално и ред други показатели са си още 50 години назад. А щом не са агресора - тогаз за какво пък им са оръжия дето щели да затриват континенти. Нямат ли нещо с по-голяма точност. Някак си не им е много мирна кампанията. Но какво ли да очакваш от руснаците....
218
5
 
4
 
! Отговори
до 256 преди 3 години
https://dnes.bg/rusia/2021/04/06/iadreni-torpeda-letishta-rusiia-trupa-bezprecedentna-voenna-mosht-v-arktika.485897
217
5
 
5
 
! Отговори
Май охраната преди 3 години
Му е закъсняла. Пууу. Убав човек беше. Душа човек, скромен, на мравката път правеше.
216
3
 
6
 
! Отговори
A бе, експертите преди 3 години
Какви цункам вълни са ви в главата, какво затриване на САЩ. Вземете се лекувайте.
215
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тия ли момчета говореше Биби пред джипката в снега?Пуснал ги е значи да започват...
214
2
 
1
 
! Отговори
до 253 преди 3 години
по това време на денонощието съм толкова насмукан, че хапчета не ми действат, а финансовите и военните са новини от днес, а не експерни мнение, аз на толко ракия не мога да мисля за мнение, само да чета новини от днес по другите сайтове.
213
3
 
15
 
! Отговори
До финансовите преди 3 години
и военните експерти:Абе какви световни фалити и войни ви гонят тука бе, параноици? Статията е за един убит гащник на околовръстното... Айде пийте си хапчетата и си лягайте! Ако продължавате да халюцинирате, обадете се на 112 да ви приберат в спешното на психиатрията, там все ще измислят нещо по-добро за вас...
212
7
 
4
 
! Отговори
до kiko преди 3 години
Русия никога не е била Агресор и Империалист - тези неща имат Отбранителна функция - в случай, че бъдат нападнати. Обаче, якото е, че Путин като каза преди години за Посейдон тези от НАТО му се подиграваха, а сега се оказа повече от реалност. Ако бъде използван срещу ЕС - всички изчезваме за 1 миг, а срещу САЩ - 75%, така че краварите имат 25% шанс, Меркел и ние - никакъв - ще ни изпарят като фокусник зайчето в цилидъра!
211
3
 
7
 
! Отговори
132 преди 3 години
До :)ти мани 11те години герб, дай да говорим за 44те години куминистически грабеж и после 32те години фасадна декомрация пълна с бивши агенти на държавна сигурност и БКП. оттам тръгва цялата работа. Не ги разстреляхме както направиха в другите пострадали от комунизма държави, ами ги оставихме да си разпределят заграбеното и да слушаме какво ще наредят КГБ момчетата от москва.
210
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бочето падна и хората му почнаха да се избиват
209
7
 
5
 
! Отговори
kiko преди 3 години
До до 240друго освен да дрънкат на оръжие не могат. То с крепостни селяни не се гради икономика. Добре че разните там азиатски държави им купуват остарелите технологии, та да могат и руснаците да имат капитал за нещо по-модерно. Апропо - като ги имат тез велики цунамита, ми кво чакат - да почват да завладяват?! Ама ще има пляс през ръцете и БВП-то им отива в канала. Ще има да ядат варен паркет и чехли на пара. Малко борови иглички за вкус.
208
3
 
11
 
! Отговори
:) преди 3 години
След 11 години ГЕРБ какво очаквате? Ред и стабилност? Който и да дойде след тях, поне 1 мандат ще отиде да върне страната в горе-долу нормален ритъм.
207
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имал е няколко жени и ясно, че някой мъж ще го такова че такова и неговата. Убийствата са за пари или за жени.
206
0
 
4
 
! Отговори
kiko преди 3 години
До 179имат, защото продажните комунисти от Русия им ги продават (няма на кого друг), а им трябват пари за да си закърпят окъсалата икономика.