Разкриха наркооранжерия от най-висок клас в Ботевград

Иззета е марихуана, торове, почва
28 май 2022 12:02, Александър Попов
8
Разкриха наркооранжерия от най-висок клас в Ботевград
Снимка: БГНЕС

В хода на продължаващата специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, на територията на Ботевград е разкрита високотехнологична оранжения за отглеждане на марихуана, съобщиха от МВР.

След обобщаване и извършен анализ на придобитата оперативна информация, вчера те пристъпили към претърсване на хале в индустриалната зона на града. В сградата е установено високотехнологично помещение с изградена климатична и отоплителна система и система за въздушно-капково напояване от най-висок клас, пригодено за отглеждане на растения от рода на конопа.

Иззети са множество торове, чували със земна маса, кварцови лампи, стръкове от рода на конопа, както и суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по установяване на лицата, съпричастни към осъществяваната престъпна дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом продължаваме да ги наричаме налкооранжерии е явно, че или трябва да излизнем от съюз с Германия, Холандия, Белгия, Люксембург, Испания, Дания, Канада, САЩ, Чехия и Гърция, че там е декриминализирано и е трудно да се обясни как тук веща е наркотик, а на запад препитание на хиляди европейци и американци.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А в с.Лесидрен, област Ловеч защо не арестуват опасния наркотрафикант и сутеньор Станимир Петков, който е все още кмет на Угърчин и живее в къща за гости? Станимир Петков е наводнил селото с наркотици пред погледа и покровителството на полицията. Преди 20 г. го простреляха в ръката при спор за плячката.Защо е недосегаем повече от 20 г., когато е известен мафиот с баща си Йото Петков?
4
0
 
11
 
! Отговори
МВР е ОПГ преди 1 година
Това е милицйонерски бизнес или остана някой да не знае че криминална милиция са мафия?
3
9
 
5
 
! Отговори
За Зеленката преди 1 година
е работила!! Да задоволява нуждите на Ииевската нарко наци хунта!
2
0
 
4
 
! Отговори
хи-хи-хиии..... преди 1 година
До Мдааааа ха ха ха Абе БОТЕВград, БЛАГОЕВград.............ти е все едно и също!
1
0
 
15
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 1 година
Ами нормално да е от най-висок клас, клиентите требе да са доволни!