Откриха контрабандни оръжия и боеприпаси на МП "Лесово "

Стоката била в камион с турска регистрация
9 юни 2022 19:30, Анисия Иванова
9
Откриха контрабандни оръжия и боеприпаси на МП "Лесово "
Снимка: Агенция "Митници"

Митническите служители откриха контрабандни оръжия и боеприпаси при проверка на товарен автомобил на МП Лесово, съобщиха от Агенция "Митници".

На 6 юни около 22.45 часа на пункта пристига влекач с полуремарке, с турска регистрация. Шофьорът - турски гражданин, представил пред митническите служители редовни документи за превозваната стока от Турция за Германия.

Камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която в шофьорската кабина под спойлера на влекача е открит текстилен сак. В него са били укрити 6 пистолета, 2 револвера, различни марки, обвити с полиетиленово фолио и картонени кутии със 148 патрона.  

Водачът на товарния автомобил е задържан. По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура Ямбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Тошко преди 1 година
А оръжието и патроните бойни ли са? Защото ако не са бойни,имало ли е смисъл да пишете глупости?
7
1
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
... по същия начин нато и ЕС като ревнат "абе кви са тия пропаганди по читалищните ви медии", ще го отнесат поддържащите дискусия , за хейтспич и антисемитизъм. а шкембетата ше си мият краката с черно джони и ше викат вай завалиите.
6
3
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
хванали един куфар газеняци и се едно са арестували пабло ескобар. през тва време бсп пробутаха 10 кораба боеприпаси на брацка русия, нема нищо. тва е друго
5
1
 
7
 
! Отговори
ХЕРО преди 1 година
Чао, бамбина-пременена
4
4
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Това бяха оръжия предвидени за харем гроб и *** за да организираме въоръжен преврат и да спасим кожата на Бойко кадъна и да направим по стар комунистически обичай Копейката вожд с оръжие, защото с избори управление няма да види.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да попитам някой проверява ли багажниците на така наречените бежанци от Украйна, оръжие там колкото щеш.
2
0
 
12
 
! Отговори
SS преди 1 година
Все повече се търси оръжие на черния пазар,защото легално дават само на бивши шапкари и ченгета ! И на бизнесмени с дебели портфейли ! Несигурността в държавата се задълбочава ! И никой не му пука за обикновения човек !
1
5
 
6
 
! Отговори
Джендъра преди 1 година
аз си купих от тях ше посрещам рашистите с патрони и сол