Жена се подлъга да даде данни в интернет, ощетена е с 48 000 лв.

Била въведена в заблуждение, че ще спечели парична сума
7 авг 2023 17:30, Елка Василева
18
Жена се подлъга да даде данни в интернет, ощетена е с 48 000 лв.
Снимка: архив, БГНЕС

С близо четиридесет и осем хиляди лева е ощетена жена от Банско, след като е въведена в заблуждение от неизвестно лице, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Благоевград.

В подадения към Районно управление – Банско сигнал е посочено, че 65-годишна жителка на града е въведена в заблуждение от неизвестно към момента лице, че ще спечели парична сума.

Това е станало чрез комуникация в социални мрежи в периода от 21 юни до 3 август тази година. Жената е предоставила данни от банковите си сметки, а впоследствие ѝ е нанесена щета на приблизителна стойност около 48 хиляди лева.

От ОДМВР – Благоевград посочват, че за случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. (БТА, Десислава Велкова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Съветник 2 преди 8 месеца
До Съветник- последователността е от по-малко към по-голямо, затова операциите са минус към плюс, но може да си изберете и обратната логика. Напишете си примери на лист хартия да ви се изясни логиката и да не бъркате. Успех!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 8 месеца
Кой каза, че народът е беден? Имала 48 000 лева и искала още да спечели, моля ви се, и то как - като си даде банковите данни на някъв си в интернет. Не разбирам как толкова тъпiи и проsти хора имат толкова много пари. Та чак толкова тъпiи, че ги мятат от терасите. Аз едвам дочаквам заплатата в края на месеца, запуша "дупките", сметки, заеми, храна, деца, и до следващата заплата изпъваме шии.
12
0
 
0
 
! Отговори
Хмх преди 8 месеца
До Анонимен 2 Какво ти изпращат през седмица???
11
0
 
2
 
! Отговори
излезна преди 8 месеца
ми ечемик
10
0
 
1
 
! Отговори
и преди 8 месеца
колонка жените на тоя и оня а не навсякьде да се разпространяват има нормални хора които тая не я вьлнуват мене сьщо
9
0
 
3
 
! Отговори
ДА преди 8 месеца
Имаш 50 бона и да си толкова ... като гъбено семе има нещо сбъркано.
8
0
 
7
 
! Отговори
така де преди 8 месеца
до като има такива ше има и онакива , кво не ви е ясно
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имала, дала! Е, и! Будали още мнооого.
6
1
 
13
 
! Отговори
Караибрахим преди 8 месеца
Интересно как са успели да преведат парите, ако са знаели само IBAN и имената на титуляра. Как са подписали платежното нареждане? Нещо и банката съмнява - без лична карта и документ за произход на средствата да прави такива големи преводи... Има нещо гнило в този случай.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
в крайна сметка все някой е спечелил...
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ее, трябваше да се сноши с неизвестното лице, за да бъде защитена по закона за домашното насилие. Е, кофти, изпуснала е възможността.
3
1
 
8
 
! Отговори
Серсема преди 8 месеца
Е,ако е арабин,някои от тях вярват,че заемът остава заем и в загробния живот.Явно е имал нужда човекът и все в някой живот ще ги върне,ако е будист,стига и.двамата да се преродят по едно и също време като хора.Аз пък оправдах прякора си.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В друга цивилизована държава няма да се разследва това доброволно предоставяне на финансови средства. Има си адвокати за това. В Германия дори пин и карта ако се носят заедно банката отказва да възстанови финансовите загуби, защото изрично е написано в договра, че карта и пин не се носят заедно на едно място от клиента. Те и затова ти ги изпращат през седмица.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДНЕС.БГ, защо не направите една секция в сайта, в която да публикувате бюлетина на МВР, вместо да се преструвате на журналисти и да пробутвате всяко съобщение от него за новина?!