Жена е нападната и удряна заради 30 лв.

При нападението в Хасково е отнета дамската ѝ чанта
Обновена: 5 ное 2023 11:50 | 5 ное 2023 11:50, Елка Василева
20
Жена е нападната и удряна заради 30 лв.
Снимка: архив, БГНЕС

Полицията разследва грабеж на 45-годишна жена, сигнал за който е подаден вчера в 15:00 часа в Районното управление в Хасково, съобщиха от МВР.

Потърпевшата е съобщила, че същия ден в 5:00 часа е нападната от млад мъж в парка до "Бизнес център" в областния град. По думите й той я съборил на земята и след като й нанесъл ритници в областта на гърба и главата, е присвоил дамската ѝ чанта с 30 лева в нея.

На пострадалата е извършен преглед в областната болница. Работата по издирването на нападателя продължава, образувано е досъдебно производство, допълват от полицията.
 (БТА, Николай Грудев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До до 14 - Нали точно това казвам. Това е един от възможните отговори, да е отивала на работа. Ако ни дадат повече информация, няма да правим предположения, защото е възможно в парка да се прави какво ли не. Но във всеки случай, никоя психично здрава жена няма да тръгне да се разхожда там сама по това време. Явно е била там по необходимост и една от вероятностите е да е отивала на работа. Щом се знае, че жени са принудени да минават оттам сами по тъмно, защо тогава наблизо няма патрул?
13
0
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 5 месеца
И не можеш да се сетиш, че най-вероятно е първа смяна на работа?!
12
1
 
0
 
! Отговори
До Рендету преди 5 месеца
Сигналът е подаден в 15.00 ч. Значи жената е била нападната рано сутринта. И аз се питам как се е оказала сама в парк в толкова ранен час, по тъмно. Спомням си случай от Пловдив, преди няколко години по същия начин рано сутринта в парково пространство беше нападната и убита жена, която е отивала на работа. Не знам дали хванаха извършителя. Дали случаят в Хасково е подобен, дали жената е отивала на работа или се е занимавала с нещо друго нощем?
11
0
 
2
 
! Отговори
Сашо Апашо преди 5 месеца
Ееее.....30 лева са си 30 лева!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В 5.00ч. е била сама в парка?
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До нафърфорий, има да. Нарича се разсипано образование. Хората в България са необразовани и нереализирани. А това ги прави злобни. Вършат мизерии за кеф. Вероятно германецът сериозно е вбесен от същата тази жена.
8
3
 
4
 
! Отговори
Libre comme air преди 5 месеца
Това само в България може да стане...Пръсвам му черепа и хич не ми пука за педерерасите от мвр и прокуратурата ...На запад при подобно нещо полицията стреля на месо...!!!
7
0
 
4
 
! Отговори
полковник Колев преди 5 месеца
Аз съм решително против смъртната присъда - имаме толкова голяма нужда от работна ръка....Този го виждам (ако има правосъдие) за поне 5 год. в трудов лагер само нощен труд по 12 часа.
6
3
 
3
 
! Отговори
рендету преди 5 месеца
Чекай, че не разбрах... жената е била нападната в 05:00 часа сутринта или 17:00 часа!? Щото ако е било в 5 часа сутринта, се пита какво е правила толкова рано в Парка? А, ако е било в 17:00 часа, най-вероятно нападателят и в двата случая да е бил наркозависим!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 5 - И правилно! Няма да се дава. Следвщата стъка е, крадецът да умре!
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За 30 лева ще умре, ама няма да ги даде.
3
0
 
3
 
! Отговори
нафърфорий преди 5 месеца
Вчера имаше статия "германец нахлу у дома на 36 годишна жена с брадва и й отправи заплаха за убийство", та си рекох: Има некакъв вирус у въздухъ на наштъ държавъ дето трансформира и германеца в българин!!!! -)))))))
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Казвал съм го много пъти че ние българите трябва да се въолражим така както американците понеже ако не го направим ще нападат и други хора за 30 лв.Дано като го хванат да го съдят за кражба и за физическо нападение а не само за кражба.
1
6
 
2
 
! Отговори
Мигрант ли е преди 5 месеца
При Баце немаше такива...