Мъж открадна кола, задържаха го след катастрофа и гонка

32-годишният вече има 70 регистрации в полицията
20
Мъж открадна кола, задържаха го след катастрофа и гонка

32-годишен, откраднал лек автомобил от квартал „Христо Ботев“, задържа полицията. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Мъжът е задържан след подаден сигнал малко след 20:00 ч. вчера.

Колата е била откадната, след като собственикът го оставя за кратко с ключ на таблото пред магазин за хранителни стоки.

Докато пазарува в търговския обект, той вижда как неизвестен мъж задига колата му, посочват от МВР. От полицията са предприети заградителни действия, след които извършителят кражбата е локализиран. Той е отказал да се подчини на полицейските разпореждания и по-късно е причинил пътен инцидент на бул. „Цариградско шосе“. При последвалия опит за бягство соченият за извършител е спрян и задържан на кръстовището на улиците "Слатинска" и "Гео Милев".

32-годишният мъж е известен на органите на реда. Той е осъждан и има над 70 регистрации в полицията. По случая е образувано досъдебно производство. Предстои доклад на събраните материали в прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: полициякола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стоянов като добър министър доказва, че няма къде да избягат, той ще пребори напуканите дебели космати батки и ще ги тури в карцера след присъзите им, хвала другарьо!
14
0
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 4 месеца
Абсурдна държава!!Как може да се нарича"европейска" ?Такова чудо няма в европейските държави!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жалка и тромава работа е бг правосъдието - при 70 регистрации тоя престъпник е на свобода, защото имало презумпция за невиновност. Той откраднал кола, предизвикал катастрофа, хванали го на местопроизшествието и прокурорите за пари се пънат да го изкарат невинен. Е затова сме на тоя хал - не заради липсата на закони, а защото уж защитниците на закона и правовия ред (прокурорите) непрекъснато нарушават закона и имат самочувствето, че за тях законът не важи.
12
0
 
9
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 4 месеца
Скоро 100 и юбилей!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Смешно е нашето правосъдие. На 32 със 70 регистрации в полицията. Какво въобще значи регистрации, че не са успели сигурно и обвинения да му повдигнат. До няколко месеца макс. ще е навън и пак ще краде. Изгледи за реабилитация - никакви.
10
0
 
14
 
! Отговори
. преди 4 месеца
Видях го вчера тоя на кръстовището , свит на кравай с белезници на земята , беше задигнал някаква средна кола , не нещо скъпо , 70 пъти е хващан , съдът трябва да се изчисти в ос овин, нови хора и нови закони , това е безумно , 70 пъти провинен и си цъка на свобода , това за неговата възраст са средно 2 престъпления годишно и тези са само регистрираните , рестарт на позора наречен български съд !
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Има 70 лайка от полицията.
8
0
 
9
 
! Отговори
Poro преди 4 месеца
Ако още на първата регистрация се бяха взели необходимите мерки, вероятно нямаше да се стигне до другите 69. Седемдесет регистрации означава поне 70 потърпевши,а сигурно и повече. И то само от един ***. За такива *** е необходимо да се вземат много специално мерки за да не тровят обществото.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"32-годишният вече има 70 регистрации в полицията" /// А колко регистрации трябва да събере за да влезе в затвора??? Или полицията е нещо като социална мрежа където само събираш лайкове?
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Яяяя... Същата новина в същия сайт, само автора и часа на публикуване са различни!!! https://m.dnes.bg/sofia/2023/12/22/sled-gonka-v-sofiia-pipnaha-recidivist-sys-79-kriminalni-registracii.593251.... Абе в тоя сайт са ви събирали с кол и въже. Положението е мани мани. Heaм думи за вашия професионализъм...
5
0
 
6
 
! Отговори
aaaa преди 4 месеца
пускайте момчето бе бандити такива ,празници идват! Кога ли ще се сетите и имената да слагате на заловените,или са Държавна тайна нашти престъпници?
4
0
 
12
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 4 месеца
Като направи 100 регистрации му дайте златна регистрационна карта.
3
0
 
8
 
! Отговори
Cpt. William Lynch преди 4 месеца
Даже няма и 100 безнаказани престъпления! Голяма работа! Вчера още една казаха с половин уста, че даже не е арестувана, откраднала кола на 2+ промила! Родно кривосъдие!
2
0
 
10
 
! Отговори
Хах преди 4 месеца
Ами крадеца явно иска да постави рекорд по брой задържания без каквито и да било последствия!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е вече ще има 71 регистрации, хак му.