Холандски министър: Не ви искаме престъпността!

Страната е непреклонна - налага ни вето за Шенген
Обновена: 13 дек 2011 16:20 | 13 дек 2011 14:09,
57
Холандски министър: Не ви искаме престъпността!
Снимка: Reuters

Ако въпросът за разширяването на Шенген с България и  Румъния остане в дневния ред на днешното заседание на Съвета на  ЕС по правосъдие и вътрешни работи, Холандия ще наложи вето. Това съобщи пред журналисти при пристигането си за участие в заседанието  холандският министър по имиграцията и въпросите на бежанците Герд Лерс.

„Не съм враг на българите и румънците, а съм приятел на Европа и не искам организираната престъпност да достигне до единния европейски пазар с прибързаното отпадане на границите“, коментира министърът.

За да промени Хага позицията си, са необходими данни за траен и необратим напредък в борбата с престъпността и корупцията в България и Румъния, обясни той, цитиран от БТА.

Още по темата

Лерс уточни, че очаква да види такива данни в междинния доклад на ЕК  по механизма за сътрудничество и оценка през февруари догодина. 

За Холандия не е решение поетапното отпадане на границите, каквото бе предложението на полското председателство на ЕС, каза още министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: ШенгенХоландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
17
 
! Отговори
Булгар Ганьо преди 12 години
*** шо не ни изкат бе нали боадисааме оградите и турииме нови капепета та да отговараме на идзицкваниата. Тиа са шо изкат , да немаме престапнос , да нема мутре с жипки, ку..ви, куфарчеа с партийни пачки, е нема как да стане таа работа. Че има да ни чекат да доем.
35
9
 
40
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Първо Холандия въпреки легалната дрога, проституция и др. е много по-уредена от нас държава, второ те първи са в Шенген (преди нас) и не ни искат, какво се цупите и не можете да разберете, все едно на вратата ви да звънне някакъв *** оръфан и да ви моли да го вземете да живее с вас, ще го пуснете ли? Питат ги холандците и те казват не, какво неразбираемо има?
34
4
 
6
 
! Отговори
??? преди 12 години
Точно тоя ли ще ми говори за престъпност, след като в Амстердам се крадат по 200 велосипеда на ден???
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма ли най-после пишещите тук и псуващи Холандия да разберат, че докато ни управляват мутри няма да ни приемат........................вие може да сте заслепени от ГЕРБ, но там трева не пасат
32
0
 
7
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Прави сте, не ви и трябва! :)
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Правилно, не ни искат хората, няма какво да им се сърдим.
30
0
 
2
 
! Отговори
Пресцентър мвр преди 12 години
Ама, какво толкова се плашат холандците от Сумиста, Релето и т.н....достатъчно е само да им спрат шоколадите и са "отписани"...!
29
2
 
13
 
! Отговори
Партия НЕЗАВИСИМОСТ преди 12 години
След като Холандия не ни иска заради престъпноста , значи МВР си върши добре работатаБраво Цецо, заслужавате да се пенсионирате още като почнете работа ,така ще има по малко престъпност
28
3
 
22
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Прави са хорандците и няма за какво да им се сърдим! Цялата ни страна се управлява от мафията. Хората в чужбина не са слепи! И не са ни виновни толкова *** ,колкото продажните политици. Колко много холандски фирми искаха да правят бизнес в България и почти всички ги изгониха! Подкупи ,корупция... холанците не са свикнали на липса на закони и държавност!
27
10
 
8
 
! Отговори
до Ф.С.В преди 12 години
Я помисли пак,дали бойко държи пълната власт!?!Нима Първанов оня ден не наложи вето,а???Ей,комуноидите,Все се опитвате да заблуждавате!
26
6
 
15
 
! Отговори
я преди 12 години
прави са румънците - не купувайте холандско ама нищо от холандия
25
6
 
23
 
! Отговори
Холандец от името на преди 12 години
Вашата държава е пропита от корупция, съдебната ви система не работи, престъпниците се чувстват комфортно и безнаказано, живеят на свобода и дори парадират с престъпния си статус.Европа няма нужда от престъпници, корумпирани подлизурковци, просяци и страхливци.
24
6
 
11
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
ей,ш*бан холандец, ние пък ще спрем да ви пращаме *** от България, и ще спрем да ви купуваме дрогата.. :)
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алоооу, холандцитии...Шенген е законно пребиваване на работещите хора, престъпниците никога не са уважавали законите на която и да е държава.Всичкото *** отдавна е във Франция,Германия,Австрия и т.н. в целия ЕС.Ни са прайти на будали...
22
0
 
12
 
! Отговори
Европеец преди 12 години
Прав е. Докато не отнемеме финансовата мощ на мафията у нас няма да ни приемат. Виж "правосъдието", корумпираните съдии, виж какви "присъди" постановяват на мафиотите. Цяла БГ знае кои са, само те търсят заснет видеоматериал и самопризнание за да ги осъдят. Пичлемета на 25-40г. със скъпи джипове и по баровете няма кой да ги пита откъде са парите като не е платил един лев данък. И другите ще ни отсвирят скоро.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то и ние не я искаме.
20
2
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 12 години
До 19 от колко години е в властта Бойко --сега държи пълната власт над страната --и какво прави --отмъщава си на конкурентната мафия --къде са Маджо Маргини *** и какви ли още не --отговора го търси в приличната смърт на Мишо Бирата
19
1
 
10
 
! Отговори
конса преди 12 години
Бойко Борисов е виновен ,че половината нация са брутални селяни,тарикати и престъпници.Той и само той.И ако утре метеорит удари земята,Бойко е виновен.Простотията в България започва с него и завършва с него.Холандците и те пуснаха половината северноафриканска *** в страната си,а сега българите са им виновни.Айде в ляво.
18
6
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В преди 12 години
Ама как може такова холандско безобразие --та той Бойко (футболиста) унищожи престъпноста в БГ -явно Дянков трябва да отиде с отчетите като проценти и да им направи една диаграма как престъпниците са изчезнали от улиците и са в Парламента на топло
17
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смях..............те в Холандия все едно че нямат престъпност.Само който не е живял в Амстердам не знае за какво иде реч.Обаче там си е законно проситутки ,хашиш....*** им са от цял свят ,да не говорим че ги командват гейове