Борисов да върне ГЕРБ в НС, демокрацията страда!

Призивът дойде от шефа на групата на социалистите и демократите в ЕП
Обновена: 4 юли 2013 12:25 | 4 юли 2013 12:25, Елка Василева
144
Борисов да върне ГЕРБ в НС, демокрацията страда!
Снимка: БТА

Председателят на групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ханес Свобода призова ГЕРБ да се върне в парламента, съобщи пресслужбата на парламентарната група.

"Бойко Борисов трябва да върне ГЕРБ в парламента. Бойкотирането на Народното събрание демонстрира липса на ангажираност към демокрацията", заявява Свобода.

Той изразява очакване, че групата на Европейската народна партия /ЕНП/ в Европарламента, в която влиза ГЕРБ, "ще подкрепи това искане и ще насърчи депутатите от ГЕРБ да поемат по-сериозно отговорността, която им е възложил българският народ."

"Новото правителство направи грешки, които трябваше да коригира, но за една функционираща политическа система както правителството, така и опозицията трябва да търсят конструктивен диалог", добавя Свобода.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберастите да се връщат на работа и да спрат да плащат на протестиращите.
132
5
 
1
 
! Отговори
Niksan преди 10 години
много се радвам,че ГЕРБ загуби!Пък и то хубавото им е само ,че всички са бивши бесепари,!
131
3
 
1
 
! Отговори
стелла-ст преди 10 години
До кога Бат Бойко ще разиграва цял един народ-ако беше спечелил май нямаше да е така,но народа не иска простовати управници,не го ли разбрахте!
130
0
 
2
 
! Отговори
вай преди 10 години
Господа и дами , ненародни избранници, сите на практика сте престъпници по дела. Но още по-голям престъпник е уж "независимата съдебна власт" която е толкова зависима, че няма смелостта да ви изправи пред Съда, обвини, докаже и осъди. Е, всеки народ заслужава участта си!
129
3
 
2
 
! Отговори
Велислава преди 10 години
Е, как да се върне Боко в парламента, като това означава да признае поражението си... Затова ГЕРБ ще раздава безплатни кафета пред сградата, та дано се съберат кибици за "протеста"....
128
1
 
3
 
! Отговори
brymbrym преди 10 години
Много скъп им излиза на БСП кворумът на Атака и хленчат като вдовица за вибратор.
127
0
 
8
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Бачкайте си 3 партии там за какво ви е Герб хахахахааххахахаххаах.
126
7
 
7
 
! Отговори
Tilk преди 10 години
Поведението на ГЕРБ е безотговорно, защото те са тези, които на практика не ходят на работа. Бяха им платени "само" 700 лв за това, че не са влизали в НС. Това не е морално. И излишно пренасочват вниманието върху Атака заради кворума. Ако е толкова лошо, че Атака осигуряват кворум, тогава ГЕРБ са виновни за това, че липсват.
125
6
 
10
 
! Отговори
ЗА ГЕРБ преди 10 години
Нека им е! ГЕРБ ги наказва с поведението си! Нали искат да управляват, ето Ви управление! Само че ако така Ви харесва, господа от БСП, ДПС и АТАКА, обградени от всякъде с полицаи, огради и множество протестиращи всеки ден, това вече не е нормално! Като сте алчни за власт, ето- народът Ви наказва! Искаме ОСТАВКА и Долу БСП!
124
1
 
8
 
! Отговори
Миха преди 10 години
Всички страдаме от управлението на тройната коалиция. Всички страдаме от безумията, които прави правителството. Всички искаме да се МАХАТ!
123
3
 
11
 
! Отговори
antimafia преди 10 години
Първо да излязат от там комунистите и тогава. А и да дава съвети човек замесен в крупна корупционна схема от наднационална величина, е нелепо и нагло. Г-н Свобода, харчете си парите на българските данъкоплатци, с които СерГей си откупи поста в ПЕС, докато дойде време да си ги върнем обратно и не ни се мешайте повече.
122
3
 
12
 
! Отговори
xp преди 10 години
Баси ходиха 1 месец на работа всеки ден ВСИЧКИ от БСП .. и ревнаха като жени : ))Те кога са ходили на работа толкова :Д:Д Давайте другари всяка сутрин на работа да Видите как е : ))))
121
8
 
6
 
! Отговори
Меги преди 10 години
Това вече е прекалено. За да работят Б.Борисов и всички от ГЕРБ в НС трябва да им се извиняваме. Първо Станишев , а след това всички които сме гласували за БСП. Наглост и липса на всякаква отговорност. И ние искаме извинение, иначе в следващия парламент нашите народни представители ще си почиват като герберите.
120
4
 
17
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Ролята на Сидеров, поставена му от кукловодите на прехода беше да подкрепя управлението на ГЕРБ около година-две докато страната се стабилизира, свет. криза премине, през това време ББ да натрупа негативи заради непопулярните мерки, които трябва да вземе заради кризата и като дойде удобния момент на Сидеров му натискат дистанционното и куклата на конци на ДС се обръща срещу ББ, който пада от власт и идват пак БСП и ДПС да разпределят порциите. Обаче ББ успя да изкара почти целия мандат, но новия сценарий с окървавените протести го свали!
119
5
 
19
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Атака подкрепяше ББ по сценария написан от БСП! След като оставиха БГ с минус 500 млн в хазната( това самия Орешарски го призна пред ТВ) на комунистите им трябваше някой кадърен и отговорен човек като Борисов, който да успее въпреки празната хазна да извади БГ от идващата криза и след това като свърши черната работа, като натрупа негативи, БСП да го обвинят в некадърност и да се върнат на власт наготово както и стана! ББ не само спаси БГ от кризата, но осигури на страната 25 млрд, които сега ще бъдат откраднати от БСПДПС! А глупавия ни народ пак ще мизерства защото не гласува за ББ!
118
1
 
16
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Свобода защо не каже как жена му, която работи в австрийска фирма, последната спечели многомилионна сделка с България по време на Тройната коалиция и по-късно Ханес Свобода върна жеста, като предложи Станишев за председател на ПЕС!и
117
4
 
13
 
! Отговори
vesi преди 10 години
И престанете с това, че АТАКА някога подкрепила ГЕРБ- ГЕРБ си имаше мнозинство. В случая не става въпрос за подкрепа на АТАКА на БСП и ДПС, а че АТАКА е в КОАЛИЦИЯ. Правите ли разлика между подкрепа и коалиция????
116
5
 
15
 
! Отговори
vesi преди 10 години
Това не е НС и ГЕРБ с бойкота си искат да покажат точно това. Нямат работа при тия мафиоти. Ако се върнат, значи да ги легитимират!
115
8
 
14
 
! Отговори
не син преди 10 години
Борисов ще върне ГЕРБ в парламента след изборите , а дотогава върнете извратената содомитска тройка / БСП,ДПС и " Юруш "/в къщите им ! Иначе няма смисъл !
114
11
 
16
 
! Отговори
сани преди 10 години
да се върне ГЕРБ но да изчезнат тройката кебапчета ,ОСТАВКА на правителството