Осъдиха осиновен във Франция българин

Биел осиновителите си
3 авг 2013 14:28, Петя Славова
61
Осъдиха осиновен във Франция българин
Снимка: БТА

.Деветнадесетгодишен българин, осиновен във Франция, беше осъден за системен физически тормоз над осиновителите си, съобщава изданието "Уест Франс".

Момчето, чието име не се съобщава, получи две години затвор, от които едната ще е условно. Младежът е бил осиновен, когато е бил едва на 19 месеца, пише БТА.

От няколко години той се държал като цар в дома на осиновителите си в град Скаер и когато те му откажели нещо, той ги малтретирал.

Преди седмица той извършил последния побой. Между младежа и майка му възникнал спор за лекарство. Младежът станал агресивен, ударил майка си в гърба, после започнал да я скубе и да я налага с метла.

Резултатът бил, че осиновителката на момчето трябвало да си извади болничен лист за осем дни. Съдебното решение предвижда и забрана за момчето да контактува с осиновителите си и да пребивава в Скаер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
ЗЛАТНА ЗЛАТА преди 10 години
БЪЛГАРИН ИЛИ РОМ! НЕ ПИТАМ, ЗНАМ ЧЕ ФРЕНЦИТЕ ОБЕЧАМ МУРГАВЕЛНИЦИТЕ, КАОТ ВЗЕМЕШ ТЕЗИ ОТ сЕВЕРНА аФРИКА И СТИГНЕШ ДА НАШИТЕ БРТХЯ РООМИ...ПУ ЧЕ ГАДОСТ
37
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Този ястреб не е точно турчин, а нископлатен беден евреин (има и такива - те са племе на всевъзможни крететни), който се прехранва по тези форуми.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
sega bat sali shte opravi problema s integraziata :)
35
0
 
15
 
! Отговори
... преди 10 години
Кръвта вода не става - *** си е ***. Има клетъчна памет и тя знае и помни всичко. Всички *** вън.
34
0
 
10
 
! Отговори
Веселин преди 10 години
До 9667Вари го печи го *** си е цинанин бъркаш понятията пич
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аиде... това само българин може да го направи... само българин може да бие и малтретира ид а се държи като цар... е*ати тупаните...
32
16
 
16
 
! Отговори
9667 преди 10 години
ХА ХА ХА :-)))Вари го, печи го - българина си е българин!Не французи да го отгледат, ако ще ангелите небесни да се мъчат с него, няма файда!И няма за какво да се гърчите - заглавието точно и ясно го пише какъв е - БЪЛГАРИН!Пък и не е необходимо да го подчертават - гледаш какво е станало и веднагически ти става ясно, че става въпрос или за българин, или за малко по-културният му вариант - ***!
31
8
 
4
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
ястребче
30
2
 
27
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Живото доказателство,че гена си остава за цял живот!
29
2
 
30
 
! Отговори
брб преди 10 години
Aaaaa ами с осиновените *** трябва малко по друг подход господа франсета.
28
4
 
12
 
! Отговори
Емо преди 10 години
Аз пък знам идентичен случай в Шумен, където осиновеният е българин а не ***. Жалко, че толкова много деца не получават такъв шанс, а биха дали всичко да израстнат в семейство, а не в дом за сираци. За такива и 100 тояги са им малко!
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да осъдят родителите, че не са могли да интегрират чааветооо!!! Хелзински комитет къде спиш, веднага съдействайте да се осъдят тези хора, ама как могат така да провокират малцинствените групиииии към побой и мародерства.....
26
1
 
2
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
DO 17/bay *** se pravi na turchin.magare kon stava li be?ne ni obijday sasedite be *** prost.ti daje ne si i miusulmanin a nay-obiknoven prosyak.chakash nekoy pokray djamiyata da ti podhvarli korichka hlyab che te marzi da rabotish.ako te razberat turcite che se pishesh turchin s kamani ste te prebiyat.vie ste sram za choveshkata rasa.
25
7
 
13
 
! Отговори
do turchin преди 10 години
По-долно племе от теб чалмата няма. Не разбра ли, че статията е за такъв като теб- гена на неевропеец, неинтегриран, точно като теб. Между другото, тук се обсъждат европейски дела, а не анадолско- ***. марш в анадолски форум
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скарали се за лекарство и той я бил с метла и я скубал? Кой знае къф надрусан *** е.Не е изключено да е и някакъв с психични отклонения от рождение. Защо иначе ще се карат за лекарства? Другият вариант е да е искал да си прави някакъв домашен вид наркотик а пък родителите му да са се възпротивили.Или просто кофти материала да не е понесъл на всички..
23
2
 
39
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
Ако е ***, да се намеси български хелзински комитет и да каже че мангото е бил провокиран да ги бие, и е защитавал своите демократични права.
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не всички осиновени са *** .... Аз например не съм ***.
21
2
 
30
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
До turchinАбе я си трай...Че съм си говорил с поне 20 немеца за вас ***- и на никой мнението му е било различно от това че сте ***.Прости и първосигнални добитъци...дето освен за тежък физически труд и да правят дюнери за нищо не стават.
20
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли случай в световен мащаб, в който *** биват успешно интегрирани в едно модерно общество? Питам от чисто любопитство!
19
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи от люлката взет и въпреки това не са успели да го интегрират. А ние как да интегрираме катуните? Трябва ни съвет от приятел, например от д-р Менгеле.