Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!

Migration Watch UK очаква 250 000 гастарбайтери на Острова
Обновена: 8 фев 2014 17:12 | 24 ное 2013 13:45, Александър Попов
124
Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!
Снимка: Reuters

Очакваният от началото на следващата година масов приток на румънски и български имигранти ще даде възможност за контрабанда на фалшиви стоки във Великобритания, твърди британският в. "Експрес".

Има опасения, че огромният брой хора, прииждащи в страната, ще наводни вече задъхващите се митнически служби, които няма да могат да удържат напора на вълната от фалшификати.

Още по темата

Граничните служители ще следят главно за незаконни имигранти и едва ли ще могат да проверяват семействата, пристигащи във Великобритания с натъпкани със стоки коли и ванове.

Дори автомобилите с хора от Румъния и България да бъдат спирани, имигрантите могат да твърдят пред митничарите, че цигарите, алкохолът и дрехите са за техни лични нужди, отбелязва вестникът.

Очаква се и престъпни банди да се възползват от отварянето на границите, за да внедряват свои хора в местните криминални банди.

Изданието цитира доклад на Европол, който предупреждава, че Румъния и България са предпочитани за прекарване на подправени луксозни стоки, цигари и наркотици от Турция.

Според независимата организация за наблюдение на имиграцията Migration Watch UK през следващите пет години във Великобритания ще дойдат 250 000 румънци и българи, като броят им може да достигне и 350 000, посочва "Експрес".
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
1
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Ваща м--а, вие и лани ни чакахте фашисти мръсни ама няма да дойдем само ще ви пратим 1-2 мильона *** да ги социализирате, да видим как ще стане!!!!!
96
0
 
1
 
! Отговори
До Външен преди 10 години
До Външен Ти външен ли си,или си извъншен-*** много ти личи,че си *** дето училището и възпитанието са ти чужди.Като се научиш да четеш и пишеш,та да разсъждаваш на един език поне-тогава влизай да коментираш!
95
0
 
1
 
! Отговори
Стига с това реване преди 10 години
Как едните, а другите не. Факт: от 2014 свободен достъп до трудовия пазар. Социалните помощи противоречат на осн. принцип за мобилността и правото на пребиваване на ЕС-граждани на чужда територия.Логично-отиваш да работиш, а не да чакаш на соц. помощи. И чета все едни и същи коментари. Мн. ясно, че при засилено движение на групи хора настъпва смут-това изпитват българите в момента.Светът се променя. Следва другото. Справка:Библията. Покайте се, грешници.
94
3
 
0
 
! Отговори
Външен преди 10 години
Всеки народ смята, че превосхожда всички останали. Например, ромите твердят, че найчистата племе с найвисок коефициент IQ е от ромски происход.
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами прави са хората да се притесняват от нова емигрантска вълна.Те не знаят какво е положението в България.Представа си нямат ,че са останали около 4 млн българи,като болшинството от тях едва свързват двата края и въобще нямат възможност да си купят билет до Англия.Добре,че има студентски бригади,та младежите да изкарат малко пари от бране на ягоди.
92
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Споко Британци! Ние Българите сме си чисто племе! Не сме като Поляците да идваме на Тумби! Имаме Интелигентност-за Българите говоря...Даже по- голям коефициент и от вашите дори,дето не могат на собствения си език да се ориентират в метрото!
91
0
 
7
 
! Отговори
...и там няма работа преди 10 години
С такива лозунги острова насъсква местно родените срещу емигрантите-независимо от коя държава са-но най-вече неанглийскоговорящиОстрова ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ-какво остава с някакви си пришълциСещате се какво ще се получи-същото което и тук у нас срещу сирийци и тям подобниКакто тук няма толерантност към чужденци виснали на врата на държавата-така и там и навсякъде по света-едно и същоПредсказано е че ще възстане народ против народ-и то ставачужденеца е мразен
90
0
 
4
 
! Отговори
Външен преди 10 години
До 100: повече от три милиона- те са предатели? Мислите ли така?
89
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прави са, само дето "с българите идват и ментета" е грешно! Българите, които заминават са ментета, истинските остават! Кой ще се бори за България ако всички заминем? То и без това етническите българи вече сме наравно с другите! Тия дето заминават продават род и родина! Ако бяха останали сега нямаше да сме на това дередже! Който заминава е национален предател, като тия дето по турско са бягали в чужбина, вместо да се борят! И сега е същото, даже по-лошо!
88
5
 
6
 
! Отговори
Външен преди 10 години
До 66 : "България забранена за *** британци". И за *** американците, и руснаци, и френски, и турци...няма добра хора, нали? Дали българите не са ксенофоби след всичките им изсказвания?
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Елате и вуйте прехвалените Британци в турските курорти- там ги наричат "прасетата", а българите ги уважават. А Турция изпраща бежанците за да бойкотира курортите ни за лятото, а нашите ***-шарани се хванаха на въдицата за помощи от ЕС и за да издигнат имиджа на 1 човек. Но май монетата ще падне обратно
86
1
 
3
 
! Отговори
аре преди 10 години
До ...И СИ Е ВЕРНО!!ти от кои материал си от соца или от калпавия
85
2
 
5
 
! Отговори
stranen преди 10 години
хубаво че е такова мнението за англичаните но те трябва и да го научат пишете им в техните форуми...
84
3
 
15
 
! Отговори
бибиян преди 10 години
реакциите ви, приятели, са малко пресилени.. дейли мейл, експресс и пр са еквивалентни на нашите жълт труд, блиц и пр - аудиторията им са основно неуки или самотни застаряващи, които имат нужда от емоции и дейли мейл им ги дава. ако погледнете страницата им ще видите, че мразят и плюят всичко, клюкарят, това им е бизнеса. ийзи
83
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по страшно от нашествието на сирийските бежанци .Сирийците поне са богати и са с висока култура.
82
8
 
4
 
! Отговори
еееех... преди 10 години
еееееейй много недоволни тези британцета от нас бре...се се плашат, бягат..не се страухвайте турчулята ви потурчиха за нас Бугарите не остана много да ви е*ем.. но пак ще ви намажем задниците спокич ;)
81
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!"Боже ако знаеха колко са прави само!Българин и на снимка да го видиш, БОЙ неговата мама хайдушка!
80
4
 
19
 
! Отговори
гост преди 10 години
Живея и уча в Лондон, и споделям една къща с различни хора, между които и румънци. Казаха ми, че в тяхната страна се публикуват абсолютни същите ***, само че насочени само към Румъния. Просто трябва да спре да се обръща внимание на тия неща явно, няма друг начин.
79
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите и румънците ли им се виждат страшни? Хахахаха! Тези рижави *** скоро ще станат едно голямо мюсюлманско гето,но белите българи християни са им проблема? Истината е,че ги е страх от мюслитата,но скачат на българите.Ако дойдете в Англия ще се уплашите,има квартали и зони в които действа шериата,даже са обозначени с табели.Ако влезете в тези квартали и загледате някоя жена,може да ви убият според техните закони и полицията не може да ви спаси,защото и те не ходят там.
78
2
 
4
 
! Отговори
zx преди 10 години
Постоянно се говори тук, че българите били като бежанците. Първите отиват с паспорт през митница и КПП и съгласно европейския договор, а вторите през ноща през гората нелегално - няма нищо общо.