Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!

Migration Watch UK очаква 250 000 гастарбайтери на Острова
Обновена: 8 фев 2014 17:12 | 24 ное 2013 13:45, Александър Попов
124
Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!
Снимка: Reuters

Очакваният от началото на следващата година масов приток на румънски и български имигранти ще даде възможност за контрабанда на фалшиви стоки във Великобритания, твърди британският в. "Експрес".

Има опасения, че огромният брой хора, прииждащи в страната, ще наводни вече задъхващите се митнически служби, които няма да могат да удържат напора на вълната от фалшификати.

Още по темата

Граничните служители ще следят главно за незаконни имигранти и едва ли ще могат да проверяват семействата, пристигащи във Великобритания с натъпкани със стоки коли и ванове.

Дори автомобилите с хора от Румъния и България да бъдат спирани, имигрантите могат да твърдят пред митничарите, че цигарите, алкохолът и дрехите са за техни лични нужди, отбелязва вестникът.

Очаква се и престъпни банди да се възползват от отварянето на границите, за да внедряват свои хора в местните криминални банди.

Изданието цитира доклад на Европол, който предупреждава, че Румъния и България са предпочитани за прекарване на подправени луксозни стоки, цигари и наркотици от Турция.

Според независимата организация за наблюдение на имиграцията Migration Watch UK през следващите пет години във Великобритания ще дойдат 250 000 румънци и българи, като броят им може да достигне и 350 000, посочва "Експрес".
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
''С българите идват бандити и ментета!'' ...и *** с чааветаааааа!
76
1
 
12
 
! Отговори
Deni преди 10 години
Всеки ден се пускат статии за българите, които ще залеят Острова и се вадят някакви мъгляви статистики. Къде е нашето външно министерство и дипломати да се заемат малко с този въпрос, и да обяснят на братята англичани, че и ние сме със статут на европейски граждани. Това носи със себе си редица права, щат не щат. Точка.
75
9
 
6
 
! Отговори
...И СИ Е ВЕРНО!! преди 10 години
НАЛИ НЕ ИСКАТЕ СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ...??!!!ЗАЩО СЕ ОЧУДВАТЕ , ЧЕ И ВАС НЕ ВИ ИСКАТ...??!!ЗА АНГЛИЧАНИТЕ , ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ "навляци"...хайде кажате с какво сте по-добри от тях??!!ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ КЪДЕ СТЕ В РАЗЛИЧНИТЕ КЛАСАЦИИ ,НА ЕВРОПА..??!!"БЪЛГАРСКИЯ МАТрял"--НЕ ГО ЩАТ НИКЪДЕ.. ХА,ХА,ХАААААААААААААА ..БИЛ КОФТИ "СОЦ-МАТрял"/ от соц-***/!
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какъв трудов пазар в англия???? отдавна не съм се смял така..нищо не произвеждат, освен араби и терористи..добре, че крадат на шотландците петрола, само оттам докарват 85 милиарда паунда от данъци..ще се скъсаме да им крадем 'работните места' - то една работа там...хахаха..даже поляците си тръгнаха на втората година, и те завалийките не издържаха на дъжда, цоцоланите и рижавите гейове..
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В живота има възмездие дори и след векове-не може да си ограбил половината свят и да не очакваш откраднатото да не бъде преразпределена във всякакви форми
72
4
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
мама ви *** английска!! вие сте упадък!големи поданници долни които ви се иска да се подчиняваме ама като дойдете тука и малко ви страх!! особено хорицата които искат да си се махнат от тоя остров прогнил...колонизаторите ги чакам да им се смея сега зимата! уххх малиййй!!
71
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 10 години
В общи линии всички журналисти си приличат-търсят сензация с цел печалба без да мислят за последиците от непремерени изказвания.Нищо няма да се промени.
70
1
 
21
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Англичание страдат от параноя, щом точно емигрантите от България са им проблем. Когато влизахме в Европейския съюз техни журналисти чакаха на летището за да видят голяма тълпа пришълци от България и Румъния и останаха разочаровани от това, че това не се случи. Интересно ще бъде да се види какво ще пишат когат се разбере, че и след отварянето на трудовия им пазар пак няма огромен наплив. Но като политическа пропаганда изглежда при тях това върши работа - затова и го пишат и приказват.
69
16
 
3
 
! Отговори
pe6o преди 10 години
НЕ СМЕ НАРОД,А ***!
68
2
 
8
 
! Отговори
az преди 10 години
Idvame skapani britanci 6te vi pobarkame
67
3
 
17
 
! Отговори
prokurora преди 10 години
Как точно пък българи и румънци са най-опасните. Как така нигерийски, пакистански и друга африканска ***, която почна и с брадви да коли, не са опасни. И да отидеш на някой бит пазар в африканизирания Лондон и да ми кажат, че нигерийците не правят контрабанда на измислени сувенирчата, *** килимчета и простотии. Англичаните доказаха, че опасността идва от бившите им колонии, а не от нас.
66
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно досега престъпниците си действаха на воля из Европа, за обикновените хора беше забранено да се работи! Защо само глупости пишат? Това ще им донесе само ползи - излизане на светло на работещите нелегално, ще започнат да си внасят осигуровки. А за новодошлите - ще си намерят законно по-човешка работа и няма да бъдат експлоатирани! Няма да се отварят безсмислени фирми, с единствената цел законен престой. На *** ли се правят или какво? Да не подхващаме темата как ни източва държавата ЕС!
65
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !а ве, ти верно требе да си ноо -пролетариат та да верваш, че русняка че ти дава ефтин ток, газ и нафта. Е от такива *** като тебе бг е на тоа хал. като толкова си за мужико со железните зубе, бегай у сибир, за рубли, къф го гърчиш тука бе...
64
1
 
13
 
! Отговори
лили преди 10 години
До London callingабсолютно си прав така е който работи там легално си плаща и данъците и осигуровките все пак смъртта и данъците са неизбежни и наистина няма англичани или аз не познавам такива които да са настроени негативно спрямо българите другото ми се струва журналистическа пропаганда феновете харесваха митко бербатов но журналистите непрекъснато го нападаха и критикуваха
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къв владетел си ти бе, да не си цар Киро? Само твоите поданници ги вършат тези неща!)
62
5
 
17
 
! Отговори
Големия удушвач преди 10 години
Защо БТВ и др ТВ не попитат -- БХКомитет и разните институти, дали англичаните не са КСЕНОФОБИ след всичките им изказвания ?!
61
21
 
12
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
НИЕ НЕ СМЕ НАРОД,А ***!ЗАТОВА НЕ НИ ИСКАТ НИКЪДЕ ИЗ ЕВРОПАТА,ЗАЩОТО НЕ СМЕ ХОРА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ СЪС ЗАКОНОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ВСЯКА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.
60
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За първи път чувам за български ментета, тия ми отвориха очите!За банди знам, знам за боковите тикви и за сатанишевата банда, знам за сарайските башибозуци и за деформаторската мафия! Тия ги знам!)
59
6
 
26
 
! Отговори
№ 1 преди 10 години
България-забранена за *** британци!
58
2
 
4
 
! Отговори
скандално преди 10 години
Шефа на "АНТИМАФИЯ""Използвани са разнообразни способи за подслушване като микрофони, диктофони и куфарчета със специална техника", обясни той.Здравков е на мнение, че по времето на Цветанов са били прикривани разработки за контрабандата на цигари. Някои от тях са били покрити заради изтекъл давностен срок, а други напълно тенденциозно.