Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!

Migration Watch UK очаква 250 000 гастарбайтери на Острова
Обновена: 8 фев 2014 17:12 | 24 ное 2013 13:45, Александър Попов
124
Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!
Снимка: Reuters

Очакваният от началото на следващата година масов приток на румънски и български имигранти ще даде възможност за контрабанда на фалшиви стоки във Великобритания, твърди британският в. "Експрес".

Има опасения, че огромният брой хора, прииждащи в страната, ще наводни вече задъхващите се митнически служби, които няма да могат да удържат напора на вълната от фалшификати.

Още по темата

Граничните служители ще следят главно за незаконни имигранти и едва ли ще могат да проверяват семействата, пристигащи във Великобритания с натъпкани със стоки коли и ванове.

Дори автомобилите с хора от Румъния и България да бъдат спирани, имигрантите могат да твърдят пред митничарите, че цигарите, алкохолът и дрехите са за техни лични нужди, отбелязва вестникът.

Очаква се и престъпни банди да се възползват от отварянето на границите, за да внедряват свои хора в местните криминални банди.

Изданието цитира доклад на Европол, който предупреждава, че Румъния и България са предпочитани за прекарване на подправени луксозни стоки, цигари и наркотици от Турция.

Според независимата организация за наблюдение на имиграцията Migration Watch UK през следващите пет години във Великобритания ще дойдат 250 000 румънци и българи, като броят им може да достигне и 350 000, посочва "Експрес".
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
5
 
! Отговори
скандално преди 10 години
"Със сигурност мога да ви кажа, че това са семейство Станишеви, Камен Костадинов, Касим Дал и бизнесмени, с които е разговарял Пламен Орешарски, преди да стане премиер. Може да се предположи, че има прихванати разговори на Орешарски, когато е разговарял със Станишев. По време на предизборната кампания двамата са контактували всеки ден".
56
2
 
4
 
! Отговори
скандално преди 10 години
Шефът на "Антимафия" скандално:Цветанов е разработвал Цацаров, подслушвал е Станишеви и бизнесмени около Орешарски."По времето, в което Цветан Цветанов е бил министър на вътрешните работи, е разработвал Сотир Цацаров, преди да го назначат за главен прокурор. Тогава Цацаров беше председател на Пловдивския окръжен съд. Явно са търсели нещо около него, за да го държат на каишка. Цацаров обаче се оказа доста серт и около него не са намерили никакъв скандал".
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало-о-о експреснитИ.Да вА открехна. В момента се внасят китайските ментета в България ,особено дрехи най вече детски ,през Англия като английски. За ментета ще ми приказват. Те ментетата са ви у вас вече.
54
5
 
26
 
! Отговори
не забравяйте, преди 10 години
какво са "дали" на света "великите" албионци:десетки поробени народи;милиони избити хора;милиарди ограбени от колониите имкакво НЕ СА ДАЛИ на света българите: не са поробили никого;никой,макар и чужденец не е бил считан за роб;не са ограбили нито един чужда народ.ПОРАДИ ГОРНИТЕ,ИСТОРИЧЕСКИ НЕОСПОРИМИ ФАКТИ,НИЕ ИМАМЕ ПРАВОТО ДА ДАДЕМ ПОД МЕЖДУНАРОДЕН СЪД АНГЛИЧАНИТЕ(ЦЕЛИЯ ИМ ЕТНОС,А НЕ ОТДЕЛНИ ЧАСТИ ОТ НЕГО,КАКТО ПРАВЯТ С НАС) - ЗА НАЦИОНАЛНА КСЕНОФОБИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!!!
53
6
 
15
 
! Отговори
London calling преди 10 години
Живея във Великобритания от 23 години.Познавам много балгари които са пристигнали тук отдавна и от близките години.Всички работят и си плащат данъците.Не съм срещал англичани с негативно отношение към българите. Това че два крайно десни вестника пишат всекидневно помия срещу Бъгария не означава че англичаните са на същото мнение.
52
6
 
3
 
! Отговори
любо преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !особенно за рускините си страхотно прав. няма другаде такива жени-6. 77
51
1
 
14
 
! Отговори
до "обективен&a преди 10 години
Как може да си толкова ***.България съществувала от "еврофондовете".*** на квадрат.1)еврофондовете са подкупът,който се дава на олигархията и управляващите,за компрадорската си функция,която изпълняват. 2)тези пари са малка част от сринатата и ограбена от европИЙски директиви българска икономика,наводнена със западни банки,монополи,корпорации и търговски вериги.За капак на цялата вакханалия,си плащаме и "вноска ограбване".ЕТО,ТОВА "ПОЛУЧАВАМЕ" ОТ ЕВРЕЙОСЪЮЗА
50
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zabola li. Vi. Mrsni. Mafioti. Nikoi. Ne. Vi. Iska. Nikade. Po. Sveta. Vie. Site. Nai. Opasnata. Nacia palni. Otrepki. Imalo. Arabic. /PAKISTANCI. AM. SAKOLTYRNI. DOKTORI. ILI. TARGOVCI. ZNAIat. Da. Se. Darjat. Koltyrno. As. Sam. V. UK. Of. 1godina. Izkarah. Kyrsa. 3. Meseca. ZA. Angliski. Isega. za prof. Sofior. Za. Avtobysi. I. Sam. Jena. Na. 60. Godini
49
1
 
4
 
! Отговори
Realnost преди 10 години
Pitam se, a sigurno i mnogo ot vas si postavjat slednija vapros:Sledkato 82% ot angli4anite sa protiv tova Balgarija i Rumanija da vljazat v 6enden za6to to4no nas balgarite ni objavjavat za ksenofobi? Ili tova e prosto lozung i na4in da se darjat opredeleni narodi v pod4inenie kato taka po-lesno 6te moje da se izvar6va genocid sre6tu tjah!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
maikoo njamata si na predstava kakvo gi 4aka :))), *** do ***
47
1
 
8
 
! Отговори
една българка преди 10 години
Тия,които мразят българите са просто заблудени от тяхните медии и не са идвали в БГ.Всичкиостанали са приятно изненадани,когато се запознаят с българите/изкл.крадците и т.н...../
46
1
 
17
 
! Отговори
художника преди 10 години
Мрачния и мъглив Албион въобще не ме интересува. Вас ви интересува къде да се напоркате на аванта. Идвате в Родината ми да си избълвате стомашните сокове след поредния запой, не спазвате никакви правила и се правите на могъщи...Дри.льовци. После, като се приберете в подредения ви дом, Българите ви пречели. Ко, Не!?
45
2
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 47Защо трябва да познавам лично някой европеец като само факта, че като ме видят такъв бял и се чудят като им кажа че съм българин. Знаеш ли к'во ми казват? За пръв път виждам такъв бял българин. Европейците са настръхнали от нашите *** дето се имат за българи само защото имат бг паспорт. А сирийците са си *** по характер. Като започнеш с техните претенции в лагерите, та стигнеш до това че си продават помощите от нашата държава на други *** за да препечелят.
44
0
 
7
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
до 34: Има един виц на тая тема ама не е за англичанки:Попитали радио Ереван "Къде живеят най-грозните жени?"Те като помислии отговорили следното:"Затова пък правим много хубав коняк"
43
3
 
3
 
! Отговори
redordead преди 10 години
до Атакист, ти колко англичани, германци и шведи познаваш лично, и колко от тях са ти казали - смятаме ви за ***? Много ми е интересно? И се замисли, ти смяташ сирийците за *** без да познаваш и един, но се сърдиш, че някой англичанин смята българите за *** без също да има представа за какво става дума...
42
2
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 44Те щото в Европа не ни смятат за ***???
41
2
 
13
 
! Отговори
redordead преди 10 години
за българина, англичаните са грозни и премити, америкаците са ***, всичко от азия и африка са ***, австралийците са потомци на престъпници...и като цяло няма нация, която да уважаваме - ще кажеш, че тук по улицата се прескачат един през друг нобелови лауреати и олипийски шампиони и всички се редят на опашка за генетичен матрял...
40
0
 
19
 
! Отговори
! преди 10 години
купувам 250 000 хил еднопосочни билета за ***, да заминат за Англия.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мразят ни, както ние мразим арабелите. Хората навсякъде са еднакви. Омразата им повседневната им нищета трябва да се насочва.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тия па *** българите им са били проблема. А всички други етноси от Африка и Азия са ОК???????????