Бременна ли е любовницата на Франсоа Оланд?

Информацията не е официално потвърдена
Обновена: 15 яну 2014 14:05 | 15 яну 2014 12:39, Елка Василева
18
Бременна ли е любовницата на Франсоа Оланд?
Жули Гайе. Снимка: БТА

Любовната афера на френския президент Франсоа Оланд с актрисата Жули Гайе има ново развитие – според местни медии любовницата на държавния глава е бременна.

Още по темата
„Според източник от Елисейския дворец Жули Гайе е бременна в четвъртия месец. Тази информация беше потвърдена от журналист от телевизия М6“, съобщи изданието Le Reel в Twitter.

Досега нито Оланд, нито Гайе са коментирали тази информация. Не се съобщава също така дали за това знае журналистката Валери Трирвильор, с която Оланд живее от години.

На пресконференция в Елисейския дворец вчера Оланд отказа да отговаря на въпроси за личния си живот, като само призна, че е настъпил труден период в неговите отношения с първата дама. Той посочи, че в живота на всеки човек възникват сложни ситуации, но отказа повече коментари.

По-рано стана известно, че Валери Трирвильор, която беше приета в парижка клиника, е готова да прости на Оланд въпреки грандиозния скандал. Според източник от обкръжението на Трирвильор новината за изневярата на Оланд е била напълно неочаквана за нея. „Тя разказа, че е имала чувството, като че я е бутнал влак“, е казал източникът, пише Utro.ru.

На 10 януари списанието „Клоузър“ публикува материал за връзката на 59-годишния Оланд с 41-годишната Жули Гайе. Папараци са снимали президента заедно с актрисата, при която отишъл, минавайки през цял Париж със скутер, придружаван само от един телохранител. Според изданието Оланд прави подобни пътешествия от няколко месеца. Оланд признал на Трирвильор за връзката си с Гайе няколко часа преди да излезе скандалната публикация. Обясненията са се състояли на 9 януари в Елисейския дворец и са преминали „без викове и скандали“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
ех.. преди 10 години
Валери' що са праи на ощипана? нали Оланд напусна Сеголен ( с 4 деца от него) и заживя с Валери'.Сега ще напусне нея, ще живее с бебето и Гайе.Парите..А наш'те мъже са колят, убиват.. земете пример от Сеголен- с 4 деца и не й пука.. Парите...Така трбва да бъде.. Учете, работете, не разчитайте на мъже и жени.Иначе е простоитя и диващина да се биеш, колиш и убиващ.ЗА КАКВО???????
14
2
 
1
 
! Отговори
Кара Колю преди 10 години
Лелеее, колко важна за България новина.Това че сме бедни, болни и гладни не е нищо в сравнение с факта , че важните клечки по цял свят си гледат кефа и нехаят за хората които са ги избрали.
13
5
 
10
 
! Отговори
Гецата преди 10 години
И кво от това , ако е бременна ? Тоя факт ще промени ли с нещо дефектното мислене в България ? Или това ни стига - дребни клюки , интриги, кой колко е гепил /евала/...И после - *** парламента, *** правителството и т. н. И парламентите и правителствата са от българи !!! Никой не ни е крив за хала на който сме ! Никой !!! Няма как от *** и крадлив народ да се излъчат умни, честни и съвестни парламенти и правителства. Това е положението в момента.
12
4
 
8
 
! Отговори
Кирчева преди 10 години
Бояджия и любовник не пазят ! Ако Оланд е пазил девойката може и да не е ако обаче е искала да го върже можем само да му честитим на татенцето но дълбоко се съмнявам . Като го гледам е от модерните маже дето са с голям портфейл , щедър към любовницата си но вкарва на два ката и се празни на вън ! Весел и хубав ден на всички коментатори и пишешти тук
11
1
 
9
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Не им върви на французите с президентите...Саркози - Любовница, развод, сватба.. пак с актрисаСегашният им президент е на "първа база".Както казват там.. C'est La Vie.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пък и *** - ходил при нея на скутер, като 18-годишен, пък и всички да го видят. Егати балъка. Оланд иска да докаже колко може да му падне рейтинга. Той и без това беше най-непопулярният президент в историята на Франция, сега ще е в историята на Европа. Левите във Франция ще спечелят пак избори след поколение и половина най-рано
9
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Французойките са невероятни , само като вземат да ти шепнат в ухото на техния език как те обичат и те искат, можеш да свършиш в гащите.:)) страшно нежни любовници са :)
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълнил я е с любов..
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
серьозно ли уе, ми ползвахме гумичка ...
6
3
 
19
 
! Отговори
Сапьора преди 10 години
Дърт козел млада върба лющеше ....значи още имаме време да се изложим ,само за резил да не ставаме ха х а ха
5
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Грозноватичка е горката, не може всички да са красиви като нас.
4
2
 
10
 
! Отговори
iKoko преди 10 години
нямам никаква представа!
3
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тази красавица бих се отказал от президентството и бих заживял с нея!:))
2
5
 
25
 
! Отговори
Бай Григор преди 10 години
Боли ме ,дали е бременна тая ! Само место заемате в сайта с глупости....
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този очилат грозник каква хубава жена вързал....