Обединена Европа е "порно без граници", разясни Жозеф Дол

Той обясни на младите предимствата на общността
15 апр 2014 14:32, Елка Василева
94
Обединена Европа е "порно без граници", разясни Жозеф Дол
Жозеф Дол. Снимка: архив, Reuters

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол изтъкна преимуществата на обединена Европа с обяснението, че по времето на националните граници и валути е било много по-сложно да се гледат порнографски филми, предаде Франс прес.

В интервю за вестник "Дерниер нувел д'Алзас" лидерът на ЕНП припомня основните моменти от политическата си кариера, включително срещите си с президентите Барак Обама и Владимир Путин.

На въпрос как да се убедят избирателите да гласуват на европейските избори на 25 май Дол, който е израснал в Елзас, на няколко километра от германската граница, разказва спомени от младостта си, когато европейците все още са били подлагани на гранични проверки и не са имали обща валута.

"Когато идват групи млади посетители (в Европейския парламент), които ми казват, че от Европа няма полза, аз им говоря за защитата на околната среда, за безопасността на храните", обяснява 67-годишният евродепутат.

"Казвам им също, че на техните години, като съм бил на 18, когато исках да пътувам до Кел (град от другата страна на границата срещу Страсбург) да гледам порнофилми, които бяха забранени във Франция, понякога трябваха два часа и половина да се мине границата! Докато стигнеш до киното, филмът е свършил! Пък и на всяко второ пътуване забравях портмонето с дойче марките! Като обяснява човек такива неща на младите, те веднага разбират каква е ползата от Европа", заключава Дол.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
30
 
! Отговори
Men преди 10 години
Порно,инцест,гейбракове. Това се казва ценностна система.
44
3
 
30
 
! Отговори
jusT преди 10 години
Обединена Европа е "порно без граници" - поздравления, намери се един политик да каже какво всъщност представлява Европейският съюз!
43
2
 
26
 
! Отговори
АнтиГлобалист преди 10 години
ЕС е измислен от глобалистите, за да бъдат ограбвани европейските народи и да бъдат подменени с мюсюлмани и всякакви ***.
42
27
 
8
 
! Отговори
До коментар 61 преди 10 години
Българите,които не са съгласни да живеят в България под робството на комунистическата олигархия отдавна избягахме на запад, като не ви харесва ЕС можете да се изнесете в Русия,но нито един от вас не го прави. Защо ли??? :)
41
6
 
26
 
! Отговори
Кирил преди 10 години
Атака и Волен Сидеров отново излезе прав относно Безценностната система на тези от ЕНП.Аз ще гласувам за Волката с мойте приятели.
40
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво голямо предимство да живееш в ЕС.Сигурно страните извън този "велик" съюз не са и чували за порно, а какво остава да гледат.Благодаря ти Господи, че сме част от този съюз!...
39
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европа загива, няма политици като Шарл дьо Гол, управляват *** и извратеняци.
38
6
 
19
 
! Отговори
Европеец преди 10 години
Няма нищо лошо да пускате на децата ви да гледат порно.Даже е по-добре да им предлагате гей порно, така по-добре ще усвоят европейските ценности!
37
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудесно, един да признае че ЕС не може да предложи нищо друго освен *** правила за щастливи кокошки, гей паради и порно без граници. Закривай!
36
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Време е този Содом и Гомор Европа да бъде изпепелен!
35
10
 
7
 
! Отговори
Европеец преди 10 години
Бас държа,че половината *** *** пенявещи се под статията неведнъж са лъскали бастуните на порно филми. Чак пък да е европейска ценност, не мисля,но просто в Европа всеки има право да прави каквото си иска стига да не пречи на останалите,ето това е ценност. А рускините пък са най-големите *** във вселената и то не само след крахът на СССР,но и преди това,питайте всеки български чичко вършал по морето и той ще ви каже,точно пък да се говори за Русия и ценности е най-малкото смешно.
34
1
 
16
 
! Отговори
чвор преди 10 години
И тези са политици,и тези учат на ценности и начин на живот.Хайде сега си вземете гигантските безвкусни гмо краставици и си направете порно с тях!
33
2
 
17
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Мдаммм порното е водещата еврогейска и педроатлантическа ценност,та затова се е обеденила европа и щатите са станали съединени
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УНИКАЛНО ИНТЕРВЮ-Браво-все повече ни убеждавате че мястото ни НЕ е в Е.Съюза. С такова мислене и такава политика,сами ще се разпаднат-няма нужда от безредици.И като гледам политическият елит на Европа,изводът е един.КОЛКО ПО-СКОРО СЕ РАЗРУШИ Е.С. ТОЛКО ПО-ДОБРЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ МУ.
31
1
 
23
 
! Отговори
ПО-ТЪП от ТИКВАТА преди 10 години
мислех, че няма, ама тези в ЕНП счупват ***
30
1
 
22
 
! Отговори
ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ преди 10 години
Е НАИСТИНА ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ
29
1
 
18
 
! Отговори
е преди 10 години
тия от ЕНП май са си ***......не са само наште такива
28
1
 
15
 
! Отговори
Опа преди 10 години
EС трябва да се разпадне. Така по-лесно ще ни анексират !
27
3
 
9
 
! Отговори
Румбо преди 10 години
Много хубаво обяснено,браво!Само едно не мога да разбера-що напоследък се предлага най-вече гей-порно?Няма ли нормално сексуално ориентирани в ЕС вече?Колкото до развитието-да не би да е патент на САЩ и ЕС?Не може ли да се търсят алтернативни модели и варианти?Като гледам Турция чудесно се справя и без ЕС,а и много други.Напоследък производството на бюрократичен продукт в Брюксел май надхвърля това на стоки.Сигурно затова се търсят толкова висшисти със специалност публична администрация и др. та
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без коментар__статията казва всичко/////////////////////////////// Само неискам тоя умник да пояснява на децата ми и на мен какви ценности да имаме______________