Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС

"Приемането им отвори врата за организираната престъпност"
87
Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС
Партията за независимост на Обединеното кралство участва в изборите за ЕП. Снимка: Ройтерс

Приемането в ЕС на страни от бившия Варшавски договор, като Румъния, създаде "врата за организираната престъпност", заяви лидерът на Партията за независимост на Обединеното кралство (ПНОК) Найджъл Фараж, цитиран от в. "Гардиън".

Присъствието на румънци във Великобритания представлява заплаха за страната, отбеляза Фараж и предупреди за опасността от епидемия на организираната престъпност. Разширявайки изказването си от миналия месец колко некомфортно би било да се живее в съседство с румънци, Фараж каза пред Би Би Си: "Отворихме вратите си за страни, които още не са се възстановили от комунизма, и се опасявам, че това стана врата за организираната престъпност. Всички знаят това. Никой не се осмелява да го каже".

Фараж е обезпокоен и от имиграцията от първите осем страни от Варшавския договор, които се присъединиха към ЕС през 2004 г., но забележките му изглежда са насочени към Румъния и България, които се присъединиха към ЕС през 2007 година. Причината е, че двете страни са по-слабо развити икономически, отбелязва вестникът.

Фараж отрече обвиненията, че партията му е расистка след публикация във в. "Сънди таймс", че кандидатът на ПНОК в Стокпорт е подал оставка, след като нарекъл исляма "зло". Той призна, че партията му е допускала грешки при подбора на кандидати, но не само не е расистка, а и тази седмица ще представи кандидати от други раси и етнически малцинства на местните избори.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
От такива политици има Европа нужда, които да спрят емиграцията от страните на "злото" и да възстановят смелото говорене относно раси и религии. Иначе те просто ще ни унищожат , преди да ни претопят.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И този *** цоца от глупостта на хората. Виновен е този дето дава баницата. Да се пазим от сидерогл, а англичаните да решат как ще се оправят с този ***.
65
2
 
6
 
! Отговори
топ идиот преди 10 години
Страни от Западна Европа,са заплаха за ЕС,защото под егидата на законодателството на Брюксел,нахлуха в страните от Варшавския договор със своите банки,корпорации,монополи,търговски вериги,концесионери и ги превърнаха в икономически пустини и донори на робски труд.Само,че нашите продажници активно мълчат по този въпрос.Това показва,че този съюз е немисли.Такъв може да има само между страни,с приблизително еднакъв икономически статус,т.е между самите страни от бившия Варшавски договор + Югославия.
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Англия и подлогата и, турция винаги са били врагове на БЪЛГАРИЯ.Нямаме работа в един съюз с тях.
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фараж? ами Фараж е френска фамилия :)) не мога да разбера как човек с френски корени е ръководител на псевдопатриотична партия в Англия ? :) И мой прятели чисти британци не могат да ми го обяснят :))))))) Същия като нашищ Сидер Углу ....българин пък руснак ..въри ги разбирай :)
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Anglia - mqsto,nakazano ot Boga.
61
0
 
12
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Този Фарадж много му знае балалайката. Големи ги вади. Може ли умника да обясни защо преди години неговият сънародник Майкъл (някой си) се сби в българския бар и счупи главата на българския барман? И защо след получената присъда същият този Майкъл рева две години подред, че искал да се върне в родното му ЮК и да го освободят. Защо английският *** Фарадж не обясни за издевателствата на неговите сънародници по света, ами плюе търсещите работа гладни българи и румънци?
60
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това си е чисто извратена пропаганда срещу източна европа, а тоя фараж е неграмотен и нелицеприятен, но прокарва старата максима, че един геноцид срещу източно европейците, които не трябва да се считат за хора или загуба, оправдава агресивна и грабителска политика
59
1
 
10
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Нарекъл исляма зло и то обвиняват в расизъм - значи исляма е расова религия, както юдаизма племенна.
58
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този фашизоиден расист Фарадж приятел на лъжливите продажници от НФСБ (национален фонд за спасение на Бойко) много ме дразни и точно затова ще гласувам за Волен Сидеров и Атака
57
2
 
11
 
! Отговори
Dublin преди 10 години
...ami vurnete gi kum ruskata sfera na vlianie...zasto se natiskate I za Ukraina...a??
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1111 Да заколиш войник в собствения му град.... просто без коментар. И той като волен действа като гледам.
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ПА НИЕ ЗАТОВА ВЛЕЗНАХМЕ У СЪЮЗО,ДА МУ РАЗКАТАЕМ МАЙКАТА.ТЕ ЧЕ НИ КАЖАТ ЩО ЩЕ ПРАЙМ.
54
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тия дето ви колят , не са ли заплаха !Някой си убиват при вас и децата ,че не са научили наизуст една книга . Всякакви извратенаци с *** имате в Лондон !
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стискам палци Фураж да спечели изборите, вариантите след като дойде на власт са два:1. Не изпълнява никое от обещанията си, става обект на подигравки и безславно изчезва от страниците на историята2. Изпълнява всичките си закани и ЕС бие шута на великобритания
52
1
 
12
 
! Отговори
1111 преди 10 години
А *** в Лондон не са. Съществото Фарадж очевидно е изперкало.
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е сигурно ще се издигне с това мото !
50
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На колко години е този ?Изминаха 26 години от както им ходим по гайдата , да се разоръжим и да си разбием промишлеността , благодарение , че си поставиха *** , да си лъжат народа
49
0
 
1
 
! Отговори
Chetatel преди 10 години
dnes.bg/eu/2014/04/30/evroskeptichniiat-politik-naidjyl-faraj-niama-da-se-kandidatira-za-deputat.224129
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е английската версия на нашия Болен.