Европейските банкери се настройват за дълга нощ

В някои компании служителите ще работят и вечерта
5 юли 2015 16:45, Бойчо Попов
48
Европейските банкери се настройват за дълга нощ
Снимка: Reuters

Избирателните секции в Гърция затварят в неделя в 18 часа (местно време). Както победа на „Да“, така и на „Не“ би могла да доведе до широкомащабни последствия за европейските финансови пазари.

Още по темата
Същевременно банкерите в Европа вече се подготвят за дълга нощ.

В Deutsche Bank в 22 часа (местно време) е насрочен конферентен разговор, за да се обсъдят последиците от референдума в Гърция, пише Handelsblatt.

В британската банка Barclays експертите по финансовите пазари ще следят развоя на събитията от 18 часа, казва говорител на банката. В допълнение през целия уикенд е имало конферентни разговори и срещи с клиенти.

Експертите на френската BNP Paribas също планират телеконферентен разговор в в 20,15 часа, твърдят информирани източници.

Анализаторите в доставчика за финансови услуги Hargeaves Lansdown в Лондон ще работят в неделя вечер у дома си, преди да дойдат на работа в понеделник рано сутрин, казват информирани източници.


Още по темата четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Гърциябанки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13Напротив, Германският народ ще спи много добре ( за разлика от борсите). При "НЕ"Шоибле, Шулц, Меркл няма да искат да преговарят с Ципрас, защото нямат доверие в него. Освен това 3та програма пак няма да се даде без условия. Oфертата която беше предложена от ЕСбеше валидна за 2 та програма, но тя отпадна с обявяване на референдума и напускането на масата на преговорите от страна на Гърция. Който подценява Меркел, вече е изгубил.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много добър съвет,към 7.Аз също не искам да храндутя с данъци такива злобни комплексирани човечета.
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
туй то,а сега фрау Меркел и компания тарикати дължат на германците 80 милиарда дадени и профукани от сиртакито.Няма да и се размине.
9
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както го е казал народа - ще има ИХУ, ИХУ, ИХУ и накрая 3 години ТИХО :)
8
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много държави са затворени в т.нар. "порочен кръг" заради политиката,която имат банките и заради безотговорни управляващи.България е тръгнала по този път също.Необходимо е цялата банкова система да претърпи колапс и урокът да бъде научен.
7
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7Ти, злобна душицо, дето искаш гърците да ги закопаят, *** на родното си село, влез в *** на двора, скочи в дупката му и се закопай за света.
6
18
 
31
 
! Отговори
слънчеви градини преди 8 години
БРАВО ГЪРЦИЯ НЕ НАПРАЗНО ДЕМОКРАЦИЯТА Е ТВОЕ ТВОРЕНИЕ.....А СЕГА СЛЕДВА СЛЕДВАщИЯ ЕТАП ОТ РЕВОЛюЦИЯТА,РЕВОЛюЦИЯ ОТ ВЪТРЕ НА ЕС...МАХАТЕ МЕРКЕЛ И РУСИЯ ВЛИЗА В ЕС
5
10
 
23
 
! Отговори
Меркел преди 8 години
я по-добре ти им дай от напечатаните си долари в излишък, ние нямаме повече намерение да ги храним тия мързеливи тарикати.
4
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
робите надигат глава ,банките ни одират кожата от комисионни и такси ,случвало ми се е такса превод да е по висока от самият превод държавата си трае ,че ни рекетират
3
38
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хитрият комунистически гад Ципрас добре го изигра това с референдума и си изми ръцете. Не случайно ходи няколко пъти до Масква за инструкции. Аз лично искам гърците да се самозакопаят, те заслужават да ги управляват точно комунистически *** и руски *** като Ципрас.
2
6
 
24
 
! Отговори
Обама преди 8 години
Ало, Меркел...виж там онези 52 милиарда за гърците...
1
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И мързеливите гърчуля като гласуват с НЕ, какво ще направят кредиторите ми е много интересно. Ще им спрат милиардите ли? Става забавно...Цирка е голям.