Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад

Военната намеса на Русия ще влоши ситуацията в Сирия
Обновена: 4 окт 2015 08:43 | 3 окт 2015 20:54, Камелия Цветанова
282
Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън разкритикува днес Русия, чиято военна намеса ще влоши според него ситуацията в Сирия, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Още по темата

"Очевидно е, че Русия не прави никаква разлика между групировката "Ислямска държава" и легитимните сирийски опозиционни групировки. В резултат тя помага на касапина Асад и само влошава положението", заяви Камерън.

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън каза в интервю за вестник "Сън" днес, че само 5 процента от руските въздушни удари в Сирия са насочени срещу "Ислямска държава".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: РусияСирияКемерън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
15
 
! Отговори
Наглец преди 8 години
"легитимните сирийски опозиционни групировки"?????Алооо! Кой ги легитимира тези? То бива наглост, ама като минат Ламанша..... да не си глътнете легитимацията!
75
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция - държава която не е решила все още дали да бъде светска или ислямска, с 20 милиона кюрди. Управляват я Хазарския Евреин Давутоглу и крипто евреина грузинец Ердоган. Саудитска Арабия - стожер на демокрацията. Ако си християнин те обесват без много излишни въпроси. Саудитска Арабия - куче с намордник на САЩ и Израел. Това са държавите подкрепящи ИДИЛ.
74
1
 
7
 
! Отговори
доган преди 8 години
Асад касапин.аве тоз луд ли е.в държавата му цари анархия всичко беше вдигнало ръце от ИД и в един момент когато ножа опря до кокала решиха да преговарят късно е мове за китка
73
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата Сирия на Практика я няма. Има един Президент и един град - Дамаск. Останалото е пустош. Благодарение на тоя на снимката и неговите полови партньори. САЩ - президент чернокож, кукла, по улиците стрелят на месо по ***. Англия - страната на Сър Елтън Джон, който роди. Френска Джамахирия - джуджето Оланд. Германия-бившата партийна функционерка Баба Меркел. Подслушвана в продължение на години от шефовете на Обонго - САЩ.
72
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не не - е-е-еЩе ви се влоши на васЩе дойдат вашите ученици и ще ви поискат смметката.И като не им я дадете те ще си я вземат.Гледай Нанси да не отнесе резака
71
0
 
13
 
! Отговори
доган преди 8 години
След години англия и другите евр. Държави ги очаква същия проблем ще ги питам тогава но то квото посееш ве др.Камарън
70
0
 
11
 
! Отговори
доган преди 8 години
То пък до сега положението беше супер
69
2
 
30
 
! Отговори
Тайип Ердоган преди 8 години
Демократа Камерън да отвори Ламанша и да пусне идил........пардон....бежанците.
68
1
 
31
 
! Отговори
бг преди 8 години
Маските са свалени-сатанинските колониалистки *** подкрепят ислямските сатанински животни.
67
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пък Камерън помага на терористите от Ислямска държава. Нещо не си спомням Асад да е екзекутирал публично европейци и американци, ама ней се. А те, така наречените бежанци, щурмуват мъгливия остров под Ламанша.
66
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този Камерън е излюпен от яйцето на дъртата рептилка Елизабет.Това англосаксите ги нямам за хора. Да дойдат тук, да се нацепят с ракия и амфети и да скачат от балконите. Потресаващо!
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има щитове, но в празната ти седерастка глава/ и аз си паля цигапата цигарата с джедайска лазерна запалка/;-)))...Отдавна говоря че нафто е един рекламен балон, тепърва ще се вижда)
64
0
 
12
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
А между другото правило ми е впечатление че когато се появя във форума Странджата се скатава. Задавам му неудобни въпроси:)
63
0
 
32
 
! Отговори
КуКлКл преди 8 години
Ако питате тия ....ще ви кажат че Путин е най големия враг на света , а САЩ са е**ти и добряците .....погледнете само какви държави "подпомогнаха" като Ирак , Либия , Виетнам та и Афганистан ......това са само част от тези държави на които САЩ "помогнаха" да станат силни !
62
1
 
38
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
Западните лидери са решили да ислямизират държавите си .Виждате я Меркел .И Оланд . И Камерън. А Барак ХЮСЕИН Обама.... ви е ясен. Мислите ли че на тях им пука за християните в Сирия и Ирак? А Асад ги защитава . По делата им ще ги познаете....е казал Христос някога. По делата не по думите.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Можеби трибва да направи коалиция , подобна на тиахната в Либия!Какав небивал успех !
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето ги легитимните на Камерън:youtube.цom/watch?ipadtype=3&sts=16708&utcoffset=180&v=rLEAebCvFhk&has_verified=1&layout=tablet&client=mv-google&skipcontrinter=1
59
1
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Спрете се бе аматьори ! хАмериканците еаа маата на болница в Афганистан като убиха колко лекари .........вие не се спряхте с тези глупости ...Асад та Асад ....като не ти харесва Асад стойте си в Англия , хАмерика и където сте се пръкнали ! Путин гази ИД и това не ви отърва а ? Недейте така че има и хора дето ви вярват .....но аз не съм от тях !
58
0
 
16
 
! Отговори
до 75 Бачкатор преди 8 години
Западните фенове разберете че трябва да се чете и да се мисли. Умерената сирийска опозиция има за цел да избие алевитите и ХРИСТИЯНИТЕ в Сирия. Запада ги защитава от Путин...И да се запитате от коя вяра сте./Запада още 14 век. при нахлуването на Османските турци не се е интересувал от Източните християни.Единствено венцианците,хърватските,полските,унгарските и чешките крале са поставяли въпроса и са водели войни-Владислав Варненчик и битката за Виена я печелят те,Запада тогава си трае също.
57
0
 
26
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Може ли някой от *** да обясни защо само и единствено на територията контролирана от "касапина" Асад има ред,мюсулмани и християни живеят заедно?????Нещо,което липсва навсякъде другаде,дори и при "умерените"!Затова-бой по "демократизаторите"-канибали!