Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад

Военната намеса на Русия ще влоши ситуацията в Сирия
Обновена: 4 окт 2015 08:43 | 3 окт 2015 20:54, Камелия Цветанова
282
Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън разкритикува днес Русия, чиято военна намеса ще влоши според него ситуацията в Сирия, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Още по темата

"Очевидно е, че Русия не прави никаква разлика между групировката "Ислямска държава" и легитимните сирийски опозиционни групировки. В резултат тя помага на касапина Асад и само влошава положението", заяви Камерън.

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън каза в интервю за вестник "Сън" днес, че само 5 процента от руските въздушни удари в Сирия са насочени срещу "Ислямска държава".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: РусияСирияКемерън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
20
 
! Отговори
Сульо преди 8 години
Кой го е еня вече за румените еврогейове? Само да не запалят някаква война та на изчезването им да изчезне и света... вече почвам да предпочитам диктатори пред руменобузи еврогейове - докъде я докарахме само !
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камърн? КАМЪРН! КАМЪРН! не занех че се казва Камърн!
94
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Касапин е Путин, щото им отряза тиквите на западните терористи.
93
0
 
47
 
! Отговори
?? преди 8 години
Терминологията много се промени от миналата година насам !Кои бяха касапите - дето режеха глави ,Скачаха , че ще нападат Америка !Сега станаха божи кравички " Легитимна Опозицика " в Сирия . Асад стана касапин ! Путин помага на " касапина ". Докъде ще стигне мюсолманизирането и избиване на християните ??
92
0
 
36
 
! Отговори
От САЩ преди 8 години
Камерън - Веднаж ревна , че Джихадистите режат главите на негови сънародници и го показваха на Видео ! Закани се ,че ще им отнеме английското гражданство !Веднаж реагира като нормален човек !Обама му затвори устата !Обама каза , без паника ! Войната с Джихадистите ще се води БАВНО ?Докато станаха " изстрадали бежанци ",Нахлули масово в Европа !И сега крещи .. Разбрал е плана ..
91
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПрофесорНобеловият лауреат за мир Обама днес бомбардира болница в Афганистан. Пък ти явно си Професор хонорис кауза. Ха ха ха
90
3
 
13
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
Повечето " ръководители " на страните завладени от Ротшилд са касапи . Камерън е чист евреин , наследник на семейство , което е продавало роби . Руските ръководители са къде чисти , къде четвърт евреи , но досега никой не може да се мери с касапите от НКВД и другаря Мао . А дядя Боря , също евреин е и най- пияния държавен глава . Льоня Брежнев е на второ място !
89
0
 
35
 
! Отговори
до 206 от славянин преди 8 години
Ами гейчо, естествено е че Путин ще помага на ''касапина'' Асад, няма да помага на вашите ислямски ''хуманисти''!
88
2
 
11
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Разбира се, че ще го пъха в устата на уюряло прасе. Кой от вас би си го пъхнал в устата на живо прасе?
87
0
 
36
 
! Отговори
Срам няма преди 8 години
Камерън не го е срам , че те са КАСАПИТЕ на Болницата в Авганистан !От техните бомбандировки на болницата , са загинали 19 доктори и болни ( вкл.деца ).Ранените са стотици !Но не реве за тези жертви .Реве за И.Д , на които им казва " Легитимна Опозиций ". Английското лицемерие е заразило и американското правителство !
86
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нехаресване на този и онзи президент и това да е повод за война, да се цепнат американците чак откъде. Ами трябва сложат един такъв като нашия поплювко, да източат всичко.Свръх праведливост за "умерената" опозиция и сирийския народ!А театрите с Либия и хаосът днес, в Ирак и хаоса, в Афганистан и войната и до днес...Кой вярва, че причината е да се помага на някого, който не иска помощ.Ние коментираме, а Молдова се вълнува, там също ровят, мръсниците.Аз не харесвам Обама, Камърън. И Боко.
85
0
 
15
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Този не беше ли си завирал муя в устата на умряло куче или аз лошо съм прочел новината от преди една седмица ?
84
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ух, на бате прасенцето. Какви из-ди управляват света не е истина
83
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 134Измет казваш,но ако ти се даде възможност да отидеш в Англия няма да откажеш...а пък ако те поканят са отидеш в Русия ,ще се направиш ,че не си чул......Ей такива са всички русофили в България ,все плюят по западните държави ,и все нататък ги влече ....
82
1
 
9
 
! Отговори
байхей преди 8 години
Ингилизите са ми ясни.Помним си историятаКамърн или камерън
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПрофесорА после?
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камерън се смята за голям умник,но не си дава сметка,че не САЩ победиха в "Студената война",а КГБ!Защото КГБ така реши!А Русия в момента се управлява от КГБ!
79
0
 
27
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 8 години
Да коментира бомбардировката на болницата изравнена със земята в Афганистан и тогава да дава определяния третополовия ***.
78
1
 
12
 
! Отговори
дрис.бг преди 8 години
Кой е Камърн?
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оказа се ,че и ти си бил от Итън.То твойте хора напъват през тунела вече.Ако Нансито се размине с един чупен джам,то ти и Манчето ще ви изкъртят дограмата.