Задната евроврата – недолюбвана от Тереза Мей

"Няма да има опит за оставане на Великобритания в ЕС"
11 юли 2016 21:56,
35
Задната евроврата – недолюбвана от Тереза Мей
Снимка: Reuters

Бъдещият премиер на Великобритания Тереза Мей заяви, че противно на нечии очаквания няма да прави опити да остави страната си в ЕС. Тя припомни, че британците са гласували за излизане от съюза, предаде Франс прес.

Още по темата

"Ще бъда пределно ясна - няма да има опит да останем в ЕС. Няма да има опит да се върнем в ЕС през задната врата", отсече тя.

"Brexit означава Brexit и ние ще го превърнем в нещо успешно", подчерта Мей и заяви, че Великобритания има нужда от по-добро търговско споразумение с ЕС, което ще е от полза за нейните услуги и стоки.

"Ясно е, че вотът за Brexit е послание, призоваващо за контрол на свободното движение на хора. Нещата в тази насока не могат да продължават като досега", каза Мей, която все още е министър на вътрешните работи.

Тя обеща, че като премиер, ще постави правителството в услуга на обикновените работещи хора и ще изгради икономика, която ще помага на всички, предаде Ройтерс.

Мей подчерта, че ще работи и за намаляване на разликата в заплащането между шефовете на компаниите и работниците и че в идните седмици ще изготви план "за превеждане на икономиката през този период на сигурност".

Като премиер тя обеща да работи за създаването на повече добре платени работни места, да увеличи производителността, да договори по-добри условия на британското излизане от съюза и да утвърди нова роля на страната в света.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Обичам жените, които знаят какво искат и как да го направят. ЕС нямя полза от боледуваща английска икономика, всичко бързо може да се прехвърли в Европа. Така че англичанчетата нямада им е трудно да си договорят добри условия. Обама от срещата на НАТО във Варшава нали поръча всичко да приключи бързо и цивилизовано. Не съм привърженик на конспирациите, но май всички големи приемат твърде спокойно излизането.Ако беше друга по-малка държава не съм сигурен дали ще има такова спокойствие....
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 28Само че тия компании са в Дъблин. Лондон е най-финансовия център на планетата, как ще стане това?
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно,какво стана,че българската де-рм-ократическа *** се отдели от майката на световната демокрация- Великобритания?А нали знаете какво става с "непослушните" дечица?Мале,не ми се мисли за съдбата им!То ли в Гуантанамо- покрай новия президент,то ли ще берат моркови в Англия,то ли в Сибир...А може и на Белене- разгеле си имат гьол за пълнене- Бойко ще резне лентичката,Цецка и Мигленка ще лиснат менчето с водичка,а Цецко и с-ие ще грабнат кирките,лопатите и бригадирските колички...
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Камерън дойде да инспектира телената ограда с Турция ни обеща да ни купи джипове. Не питам дали ни ги е купил. Но как ли му е прозвучало това че Европа се охранява от телена ограда и няколко *** който нямат пари за лек автомобил.
11
5
 
8
 
! Отговори
тик так преди 7 години
До Анонимен 26Май не си в час, търговския баланс на англичаните с Европа е отрицателен, така че губещия ще бъде ЕС.
10
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо Мей, как ще вдигнеш икономиката и производство, като си хлопнахте вратата на един голям пазар. Къде ще си продаваш стоката,в европа ли? еми от сега ти казвам, че нямате- шанс, кой луд ще ти я вземе, като трябва да плати мито, такси и т.н.
9
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
следвсщите избори ще ги спечели този, който обещае връщане в ЕС
8
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А така, хем не искаме свободно движение на хора, хем настояваме за изгодно търговско споразумение. Ами като не искате, ще си плащате митата и данъците за внос и ще гледате как международният бизнес се изнася от Лондон. Така стоят нещата.
7
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Премиер на място!!! Respect mrs May . Камерън пък се оттегли, тананикайки си. Това показва, че елитът на Британия е доволен от Брекзита и че бъдещето на UK е в сигурни ръце. А онази саркастична песничка за ЕС дето я измислиха в Англия и която чак днес я пуснаха в Шоуто на Слави е върхът! Всеки ден си пускам клипа и умирам от смях: )))Истината за ЕС в прав текст - макар и малко нецензурно ,за разлика от българските подмазвачески медии. песента е жес-то-ка!! Знам я наизуст: )
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гледайте внимателно как се правят нещата. точно това е духът!
5
4
 
13
 
! Отговори
123 преди 7 години
Еми, хайде де, излизте най-после да ви видим колко сте ербап! От както е влязло "Обединеното" Кралство в ЕС, все се цупи на нещо, без да предлага алтернатива или решения... Като толкова не ви допада съюза, нека ви видим какво можете без него!
4
2
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Тая звучи съвсем като партиен секретар!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mайка Тереза ще оправи нещата.
2
10
 
5
 
! Отговори
хаха номер 3 преди 7 години
как си личи че е някаква рушняшка тъпня, поне да бяха написали по-голямо число. За Европа 360 милиарда са като джобни пари спрямо бюжета, вижза Русия е доста голямо число, където вече нямат пари и за картошка.
1
14
 
14
 
! Отговори
hahaha преди 7 години
И каква стана тя. Уж излизането от ЕС било грешка. Ама явно не била грешка. Ами защо тогава постоянно ни лъжат българските медии. че видите ли много съжалявали за излизането.