Два самолета с бомби летят към летището в Брюксел?*

Полицията е на място, тревогата - "достатъчно сериозна"
Обновена: 10 авг 2016 21:57 | 10 авг 2016 20:57,
20
Два самолета с бомби летят към летището в Брюксел?*
Снимка: архив, Reuters

Белгийската полиция е пристигнала на летище "Завентем" в Брюксел след получен сигнал за възможен взрив, предаде ТАСС, позовавайки се на местни медии. 

Заплахите са за бомби на борда на два самолета, които се очаква в скоро време да кацнат на летището в Брюксел, предаде Ройтер, цитирана от "Фокус".

На самото летище е обявена тревога, а според федералната прокуратура на Белгия заплахата е "достатъчно сериозна".

В Twitter се появиха твърдения от потребители, които успокояват, че и двата самолета вече са се приземили на летището, а пътниците са изведени на сигурно място. 

"Ситуацията вече е нормална, няма открити взривни устройства на борда и на двата самолета", съобщиха от прокуратурата, цитирани от RT.

В момента самолетите се инспектират. 

Няма информация все още кой е отправил заплахите, получени 20 минути преди кацането на летателните апарати. 

Брюксел остава в повишена готовност след редицата нападения в Белгия и в Европа. 

*Информацията е актуална към 21:57

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, това за секс бомбите в самолетите, написано от Щерю, е яко! А вие от Днес.бг, не ви ли е срам да държите стара и непотвърдена "новина", при положение, че и двата самолета са кацнали безпроблемно още вчера в Брюксел? Но ако е имало секс-бомби на самолета, искаме продължение на разказа и ако може да го напише Михаела Лазарова! Смях!
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По един в сградата на ЕС и ЕК, ама по време на заседание, та да е сигурно, че гадовете ще са вътре. Абе я и един в Бундестага върху Меркел, като сме се хванали на хорото да го играем докрай.
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами за рептилиите не знам, но за чичко Шварц /Сорос/ информация достоверна бол. А той е противник на националните държави, пък мигрантите освен форма на изнудване и срив на икономиката без възвращаемост са и оръжие за разрушаване на националните държави. Та, кое по точно е глупост?
9
12
 
11
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Щом прочетох че ''новината'' е от RT(Русия днес) и ''ТАСС съобщает'', разбрах че няма нищо страшно.
8
7
 
10
 
! Отговори
Аман от простотии преди 7 години
Чета тук коментарите на някакви ***, които се опитват да бъдат оригинални с всевъзможни простотии.Пожелавам им от сърце да се намират в някой самолет в който наистина има бомба! Да напълнят гащите от страх. И нека да пишат каквото си искат(ако оживеят)
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига сте праили паника, само като прочетете някой туит, баси
6
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И пак сорос, илюминати, рептили....а бе прости форумци, четете малко, образовайте, САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ.Срам ме е, че има толкова много *** в България :(
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, не така! Ние тук ще им предложим планове за интегриране, всяка община и всеки кмет ще са длъжни да "интегрират" получилите убежище. Ако преди това не ги интегрират местните ***! Ще падне голямо взаимно интегриране между местните и придошлите. И ще си отживеем в интересни времена, за кефа на Джордж Тивадар Шварц, скрит за нашите благословии под името Сорос.
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късмет аслани, пръскайте къщичката на Ромпой... ,,Това дори не е държава''- Както каза Найджъл :-)
3
0
 
8
 
! Отговори
ПОРЕДНОТО преди 7 години
ФАЛШИВО ЗНАМЕ!
2
8
 
38
 
! Отговори
Толераст преди 7 години
Едни европейски толерасти все ни учат да не се поддаваме на паника и да сме толерантни. В този дух всички желаещи да се взривят в името на каква кауза са добре дошли в Европа. Всички новини на взривени, намушкани, изклани, застреляни да се преименуват на Днес в резултат на толерантен акт Х души станаха по-щастливи, У се разминаха с леко щастие
1
2
 
33
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
И сигурно бомбата пак ще бъде гръмната от нЕкой по-тъмно зелен "интегриран" белгиец от не знам си какъв произход . Така е каквото повикало такова се обадило ония рез няците засега печелят дали има или нЕма бомба вече няма значение важното е ,че няма мира за напред.