Меркел: Ако можех да върна времето назад...

Лидерката на ХДС не коментира дали ще се кандидатира отново за канцлер
19 сеп 2016 21:11,
78
Меркел: Ако можех да върна времето назад...
Снимка: архив Reuters

Канцлерът на Германия Ангела Меркел призна, че би искала да може да върне времето назад, за да бъде по-добре подготвена за притока от милион мигранти, които заляха Германия миналата година.

Меркел каза това в коментар на катастрофалните изборни резултати за партията й на изборите в Берлин.

“Ако знаех как хората искат да променя политиката си за миграцията, бих го обмислила. Ако германците искат страната да не бъде залята от неконтролирана и нерегулирана миграция, то тогава се боря точно за това“, каза Меркел, цитирана от БНР.

Тя отказа да отговори дали ще се кандидатира отново за канцлер на Германия на федералните избори през 2017 г.

В коментар на поражението на Християндемократическия съюз Меркел каза, че като председател на съюза не отрича отговорността си за изборния резултат.

Както Dnes.bg писа ХДС спечели само малко над 17 на сто от гласовете, което е най-слабото представяне в историята на партията. Формацията беше наказана от избирателите заради политиката си спрямо миграцията, коментира Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До истината оди се пери
18
0
 
41
 
! Отговори
Едно знае 1 си бае преди 7 години
"Ако германците искат страната да не бъде залята от неконтролирана и нерегулирана миграция, то тогава се боря точно за това,поредната мъдрост на Меркел.Така значи тя не се отказва от приема на мигранти Но контролирано строени по баталиони от по сто хиляди Ще ги приема.България не ги иска нито легално нито нелегално.Повече от очевидно е че германците не й вярват защото виждат пъклените й планове да Ислямизира Европа.
17
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми тя го е върнала.Ако кара в същият дух ще спре някъде в десети век.
16
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щеше да знае, ако беше учила за политик, ама тя няма нугното образование за този постДокопа се с пълзене до високия пост.С други думи- немска Калинка
15
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ври вечно в котела в Ада, заедно с пуделчето си Боко.
14
1
 
66
 
! Отговори
вал преди 7 години
Все си мисля, че Меркел е пионка в цялата игра и определено си свърши работата. Абсурд е да не е знаела, за какво става въпрос,все пак немското разузнаване не може да е толкова заспало.
13
1
 
39
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Усещам фалшифа сор идна лицемерна усмивка в тая, изобщо не съжалява, всъщност това което иска да каже е, само ако имах още малко време ханс директно става хасан, мър шо трябва да върнеш времето чак до 1934 за да имате шанс, се ще разбереш що е то ислям мирен ли е кротък ли е и интегрира ли се, севрюкова го е казала, европа ще воюва със сащ, икономическата война вече тече, но покрай арабската *** и сирия ще има и директен сблъсък
12
2
 
35
 
! Отговори
баба минка казваше преди 7 години
Че думичката АКО е велика дума!
11
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези емигранти са троянския кон на ислямския свят по пътя си към завладяване на Европа и само Меркел не го проумя,макар и народът многократно да я предупреждаваше.
10
7
 
48
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Меркел,не подавай...оставка.Тъй по...лесно ша свалим Бокича,хванал се като пале за...полата ти.
9
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел яж сега кокала.
8
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ТРЯБВА ДА ГО ВРЪЩАШ,САМО ПУСНИ КОКАЛА И ГЛЕДАЙ ПРУСАЦИТЕ КАК ЩЕ СИ СВЪРШАТ СЪВЕСТНО РАБОТАТА САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА.
7
3
 
46
 
! Отговори
чекист преди 7 години
Бягай, докато има още време в ООН
6
2
 
71
 
! Отговори
Пуснала милиони преди 7 години
неидентифицирани амуджи да щъкат из държавата и да висят на соц.помощи/на джоба на германския данъкоплатец/ и чак сега се сеща, че е трябвало да е по-подготвена , преди да предприеме тази авантюра!!!Сега се сетила, че емигрантският поток трябва да бъде контролиран и регулиран!Но и днес не се сеща, че е трябвало да бъдат направени важни прогнози, на базата на етнопсихологическия портретна пришълците, съпоставен с този на германците!Резултат: Милиони се д.у.п.ят по улиците на Дойчланд!
5
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Притеснител но е, че уруспията не само не съжалява но ще продължи да пълни Европа с ***! Оставка е малко - изселване в афганистан или сирия.
4
2
 
73
 
! Отговори
Чърчил преди 7 години
късно е моме за китка...
3
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ампула цианид ще оправи всичко.
2
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако знаех как хората искат да променя политиката си за миграцията, бих го обмислила. Ако германците искат страната да не бъде залята от неконтролирана и нерегулирана миграция, то тогава се боря точно за това, каза Меркел"Късно е чадо, мандалото лопна. Ти доказа, че си пълен ид.иот.
1
1
 
69
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Късно е вече!