Екстремист простреля четирима полицаи в Германия

49-годишният стрелец е член на движението "Граждани на Райха"
19 окт 2016 14:44, Елка Василева
13
Екстремист простреля четирима полицаи в Германия
Снимка: архив, Reuters

Четирима полицаи бяха ранени при престрелка в Германия, предизвикана от антиправителствен екстремист, който отказал да бъде конфискувано оръжието му. Това съобщи вътрешното министерство на провинция Бавария, предадоха ДПА и АП.

По данни на полицията 49-годишният стрелец, който също е бил ранен и арестуван, е член на движението "Граждани на Райха" - екстремистка група, чиито последователи не признават следвоенната германска държава.

Той имал законно огнестрелно оръжие, което органите на реда искали да отнемат поради "ненадеждността" на притежателя.

Когато полицаи и командоси нахлули в апартамента на мъжа в баварския град Георгенсмюнд, мъжът незабавно открил огън. Някои от полицаите, ранени в престрелката, са в тежко състояние.

Движението "Граждани на Райха" е под наблюдението на германската служба за контраразузнаване.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Един от селото преди 7 години
Трябва да се съберат с бай Петко и да видим колко командоса ще улучат.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе принципа е - изкарат ли ти пищов, вадиш и ти. Ако имаш. И се почва стрелбата и вече късмет, кой ще оцелле.Затова и американите са на такъв хал де се избиват като кучета един друг, независимо дали са църни гангстери или бели ченгета.
8
2
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Всеки, който е на мястото на този германец би постъпил по същия начин. Представете си у вас да нахлуят една камара спецчасти. Човека е имал "законно" притежавано оръжие. Защо трябва да му се отнема оръжието при положение, че не е извършил нищо с него. Просто защото е член на една организация, която дори не е забранена, а само е под наблюдение.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ислямист нали?
6
1
 
39
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Мне...човека не е "изперкал" трябва наистина да се знае какво аджеба е това "гражданин на Райха" Това не са просто луди - а хора за които BRD е неправомерна институция, и за които Германия си остава окупирана държава ( което е вярно впрочем!) Та така - отвратителната лудост на Меркел с милионите козее*ачи е безпрецедентна, и подкопава устоите на Европейската цивилизация, и култура!
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Расизма срещу бялата раса е на пълни обороти, играта е загубена
4
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Германците са забравили времето след "Ваймарската република"
3
2
 
54
 
! Отговори
Унищожението преди 7 години
Да, нормално държавата репресира етническите германци, докато обгрижва талибаните и подменя населението.Същото се наблюдава и в България, само, че с ромите.Преди да ви конфискуват оръжието и прочие,първо ви налагат цензура на изразяването, като да речем за ромите, ви забранят да използвате думата с Ц. Всякакви НПО организации чакат само сигнал за да репресират гражданите, които практически се явяват роби на тези хуманоиди, защото ги хранят и издържат.Няма умни и ***, няма раси, има просто хора!
2
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как веднага разпространиха цялостна информация за "анти-правителственото" движение, какъв екстремист е бил, какво е направил, колко е бил краен и итн.Когато някакъв "бежанец" взривява бомби в Германия, той никога не е член на радикални ислямистки движения, а "психично болен" и се касае за случаен инцидент.
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тези имигранти човекът е изперкал . До къде докара германците Меркел