Председателството мина и отмина... А какво разбраха хората от него?

Политиците ще отчитат изминалите 6 месеца, да чуем и хората
2 юли 2018 18:00,
77

След приключване на българското европредседателство, анализите и оценките е ред и на хората да дадат своето мнение за свършената работа на правителството през последните 6 месеца.

България пое председателството на Съвета на ЕС 6 месеца по-рано, заради BREXIT. През този София се превърна в център на Европа, а НДК във втори дом за европейските лидери.

Успешно ли беше обаче българското председателство? Според Огнян Златев - ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, това е така. Гражданите обаче не поставят отлична оценка, да ги чуем в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрах ...всъщност аз го знам отдавна запада е лицемерен , Борисов само формата му е мъжка и не върши работа за формата си.
23
0
 
32
 
! Отговори
Тъпи Козяшки педали преди 5 години
до Ала-БалаАбсолютно точно казано, но малко хора разбират истинската цел на упражнението със западните балкани. Мислят си че става дума за някакъв ЕС и някакви общи "семейства".
22
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сага ще се хвърлят още много пари за всякакви есксперти да ни казват колко е успешно всичко и така ще докaжат, че всичко един фарс и провал. Може дори да почнат да издават в-к Работническо дело.
21
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахме, че прахосахме няколко милиона за едно безсмислено упражнение, след което нищо не се промени.
20
0
 
56
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Видяхме истинските лица на брюкселските политици: пияндурници, лицемерни, арогантни. Изнесоха ни няколко пошли театрални представления. Доброто го разбраха хотелиерите, ресторантиерите и вероятно съдържателите на бардаците. Ползата е от ремонтирания НДК и за тези, които отпускаха парите за тези ремонти. Бойко Борисов 6 месеци ни баламосваше със Западните Балкани, всъщност изпълняваше нарежданията на американското посолство и на практика провежда антиевропейска политика. Непотребно зрелище.
19
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И водопроводичика вързаш цифровата на звънците кои акъл тие дал умнико неземен а 6 канала а може би 13 де аз ги нямам са безплатни а от такива общински мозъци кметицата реве кметице на ловеч махаи ги до един
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то и шефове ли сме били, а защо тогава света спасяваше една крава от глупостите на европредседателя.
17
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно не премиер презид ент да е кравата пенка
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отчета ще е тип края на правителствен мандат- "свършихме много, ама има още работа". На нормалните хора им е ясно, че нищо не е свършено и всичко е на приказки.
15
1
 
35
 
! Отговори
Скоро преди 5 години
емиграцията в Румъния ще стане приемлив вариант
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои разбраха *** некои само трохи ядоха то дали предцедателство те цял живот са ръководители
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Председателството мина и отмина... А какво разбраха хората от него?"Нищо. И след "отчета" ще е така.
12
0
 
37
 
! Отговори
АЛО преди 5 години
ДНЕС ,НЕ РАЗБРАХМЕ КОЛКО МИЛИОНА ЛЕВА ХВЪРЛИ БОКО В КЛОАКАТА НАРЕЧЕНА ЕС---ПРОСТОИЯ ДО ШИЯ.....ЯДЕНЕ,ПИЕНЕ НА КОРЕМ..ПРОСТАЩИНА...ДА РАЗБРАХ--ВДИГНАХА ЦЕНАТА НА ТОКА И ГАЗДА ДА ИЗБИЯТ ПРЕРАЗХОДИТЕ--СЛЕДВА ВОДАТА,ХЛЯБА,ЛЕКАРСТВАТА---ПРОПАДАЦИЯ...ГЕРБЕЕРИТЕ СА МАФИЯ...
11
0
 
30
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
за какво беше ремонтиран ндк като старите материали бяха много качествениновите плочки пред двореца вече издишат кои спечели хотелите и ресторантитекоито хранеха евробезделниците с безплатните екскурзии тупане по гьрбоветецелувки ядене и пиене и нищо неправене и накрая пенсиите с 3=8 процентапозор
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доказахме, че сме безгръбначни кукли на конци наложи се Пол Макартни да спасява кравата Пенка, кравата Пенка премиер.
9
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахме, че всичко у нас си е по старому. Най ни е страх да не се изложим пред чужденците - едно пред султана, пред немците и пред СССР, а сега пред Европейския съюз. И че страхът е трае докато чужденците си тръгнат. После - пак по старому и по нашенски
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ядене и пиене за бюрократите и пасиви за бедния българин.
7
0
 
34
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 5 години
Успех постигна Румъния - от вчера увеличиха пенсиите с 10% и НАМАЛИХА цената на тока с 3,53 %!!! А нашите престъпници са пълен провал с това безсмислено и безрезултатно "председателство". Само откраднаха милиони левове от държавния бюджет за някаква къща от ръждива СКРАБ в градинката пред двореца.
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин ни наби обръчите за пореден път и отиде да сключва сделки за милиарди с Турция добре, че свърши председателството, че ни заляха с фалшиви новини отвсякъде . Една крава доказа, че е по-умна от цялата гербажийска и брккселска бюрократична пасмина.
5
0
 
36
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Председателството мина и отмина... А какво разбраха хората от него?Разбраха че България е последната дупка на кавала.