43 задържани след поредния протест на жълтите жилетки

Превантивно са били проверени 15 000 души
54
43 задържани след поредния протест на жълтите жилетки
Снимка: Reuters

Четиридесет и трима души бяха задържани в Париж в след 21-ия ден на протести на движението на жълтите жилетки, предаде ТАСС, като се позова на данни от парижката полиция.

Само за ден в събота, в столицата са били проверени превантивно и близо 15 000 души.

Към 18,30 ч. вчера местно време по улиците на Париж са протестирали 3500 души, а в цялата страна между 22 000 и 23 000 души, показват още данните на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
12
 
! Отговори
Велика Франция преди 5 години
Колкото до Англия - пълен смях. Рижавите са първата френска колония, завладяна от тях през 1066г. Английския крал в продължение на векове е бил васал на Френския. В продължение на векове френския е бил официален език на Англия. Затова сега 60% от думите в английския са с френски корен. Няма как Великите Гали да са комплексирани от колонията си, която размазаха по време на сто годишната война. А пълководец като Наполеон бритите не са имали в цялата си смешна история, за краварите да не говорим.
45
0
 
12
 
! Отговори
Велика Франция преди 5 години
Няма как Франция да бъде комплексирана от Сащ по простата причина, че без Велика Франция нямаше да ги има краварите. Франция ги освобождава и създава. Истинските джуджета са бившата колонийка Сащ на 200г.Велика Франция е пета икономика в света, има петата най-силна армия в света, третия най-голям ядрен арсенал, на второ място в света по брой на ядрените реактори, най-посещаваната страна и т.н. Когато Франция е била велика световна сила, сащисаните са били банда каторжници.
44
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ имат територия два пъти по-голяма от Римската Империя в своя пик и пет пъти по-голямо население. В историята не е имало друга страна, която да е била толкова могъща и да упражнява толкова силно политическо, икономическо, технологично и военно влияние върху света, като Велика Америка. Без помощта на САЩ, сега нямаше да има Франция. Франция е политическо и икономическо джудже, жестоко комплексирано от Америка. Също и от Англия, която разгромява Наполеончо и убива мераците му за хегемония.
43
3
 
16
 
! Отговори
PARIS EST MAGIQUE преди 5 години
Английския език е диалект на френския. Кралицата е германка.Въпроса е затворен.
42
4
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Ако не е този Мойс ще си остане в тайна за какво протестират тези вече година?! Но Мойс открехва по хазарски - албанците заливат Европа с турци, че и други от още по на изток и юг. Целта е Европа да приеме исляма и да се оттегли от сцената. Ще настане албанския хилядолетен Райх! Още Енвер Ходжа е бил носител на Нобел по физика, - не го бъркайте с оня мошеник *** Натаняху, доказал че физиката не е за всеки, - е пророкувал че Световното Албанство ще се настани в България, и никой не го отрича.
41
0
 
5
 
! Отговори
Топгънър!!! преди 5 години
До всички,до всички,до всички!!! Знаете ли какво се случи на славната БГ армия при Добро поле-1918 година???И кой и го причини???Ако не знаете-има уикипедия!След това ама не може ама няма недей-Ньойски договор!!!
40
0
 
5
 
! Отговори
ГРУ преди 5 години
До некакъв МЕГАсмешник с ник"англосаксонец"!Ха ха ха !В момента Великобритания е посмесище за ЦЕЛИЯ СВЯТ с комедията "Брекзит"А най-ВЕЛИКА ФРАНЦИЯ печели всички войни през XX век- и първата и втората и третата(студената!).Берлин след 1945 година беше разделен на четири зони,които се владееха от Четирите страти победителки във ВСВ-френска зона,американска зона,английска и съветска,бре МЕГАсмешко,бре!Ха ха ха!!!
39
4
 
2
 
! Отговори
Англосаксонец преди 5 години
А бе тука се събрали някакви смешници и дуднят секири репюблици и тн.А бе ква Франция бе ахахаха в цял свят Франция е за посмешище навсякъде Франция се свързва с обратни наклонности скапани коли леки жени и че губи всяка война в която участва.Ква велика Франциа къв Макрон.Божее!
38
0
 
5
 
! Отговори
Пешо секирата!!! преди 5 години
Скъпи братко Мойс-ти ме кефиш,бре!Аз съм Пешо секирата и не живея във ВЕЛИКА ФРАНЦИЯ,за мое огромно съжаление,бре!Ако се срещнем ще видиш кой съм ква секира имам и ква "мадам" съм и как ще ти кажа "бонжур" с моята секира!Иначе скъпи братко Мойс аз съм КОСМОПОЛИТ-че,но ми е кеф,скъпи братко,какво ще стане с БГ превозвачите-робовладелци след плана"Макрон",бре!!!
37
0
 
6
 
! Отговори
Vive la Republique преди 5 години
Ричард Лъвското Сърце е говорил на френски и не е знаел бъкел английски. Същото и с Уилям Завоевателя който всичко на всичко живее в Англия няколко месеца. Кога велики монарси като Шарл Мартел, Карл Велики, Филип IV, Филип II Огюст, Луи IX, Луи XIII, Луи XIV? Кога велик пълководец като Император Наполеон? Преди битка се срещат един френски и един английски командир. Англичанина казва "вие французите се биете за пари, а ние за чест и за слава". Французина отговаря:Всеки се бие за това което няма"
36
5
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Каква ПСВ ахаха ако не е англииската морска блокада над Германия франция си губи по всички параграфи.
35
0
 
6
 
! Отговори
Vive la Republique преди 5 години
До Факт!Без Франция нямаше да ги има нито Англия, нито САЩ. Англия е първата френска колония, завладяна от французи през 1066г. В продължение на векове френския е бил официален език (докато английския е бил езика на прoстолюдиетo - междудругото 40% от думите в английския са с френски корен), а английския крал е бил ВАСАЛ на френския и е трябвало редовно да ходи във Франция за да му се поклони. Франция печели 100 годишната война, а при Наполеон това което спасява англичаните е че са остров(че)
34
5
 
2
 
! Отговори
Мойс преди 5 години
Мдам ясно ми е че живееш у Франция и понеже освен Бонжур друго не знаеш и не можеш да се впишеш при местните и ми цивриш цял ден у форума понеже си антисоциален ама аз не мога ти помогна.Не бе франция е супер дупер държавата само дето подписа договора от Аахен дето беше изцяло в полза на Германия ама иначе Макрон е неподвластен истински французин как беше май Ману с любовника от Мароко личният му телоохранител.Далеч ще стигнеш във Франция дерзай.
33
0
 
6
 
! Отговори
Пешо секирата!!! преди 5 години
Братко Мойс-вече ти беше изяснено в по-долен пост,че ставаш само за ирония и подигравка с "компетентните" ти постове,бре!Значи Берлин е посочил президента на Франция!!!Буууухахаха!!!Велико братко Мойс,велико!!!
32
5
 
2
 
! Отговори
Мойс преди 5 години
Брей тая "велика" Франция бре иронизирал ме хе хе.А бе кое и е великото че се раждат масово деца бели французи без ръце че президента им се избира в Германия или че масово бачкат за 1200 евро на месец и са потънали в дългове а са най-голямата по територия държава в ЕС.Не това не е велика а ЖАлка държавица.Велик е Израел миниятюрен обаче има технологии има курорти и мачка бая по-големи арабски държави наведнъж.Ето това е Велика държава!
31
1
 
6
 
! Отговори
Euroslayer29 преди 5 години
Скъпи братко "факт"! Лошо е братко "факт",че си откровен лъжец и тотален невежа,бре!ВЕЛИКА ФРАНЦИЯ печели като лидер на Антантата ПСВ срещу Централните сили с лидер Дойчланд,бре!Шикългрубер реве от яд и мъка в три глави от "Майн кампф",дето не си я чел през живота си!Бонапарт превзема цяла Европа + триумф на Бородино+превземане на Масква,любимая!Жана дАрк разбива ингилизите и печели100г война
30
5
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
1400 години величие при което имат 3 морски победи над Англия всичко друго е загуби.Акитен Бургундия Нормандия и тн са владение на Англичаните сума време Германците ги бият 3 войни подред.Имат един самолетоносач който никой данъкоплатец там не го изтрайва а и германците преди няколко дена продадоха 6 кораба на Египет и 4 на Бразилия френците гледат кат на.рани!А германия е малка държава в сравнение с франция.Толкова за тия слабаци.
29
1
 
6
 
! Отговори
Vive la Republique преди 5 години
До Euroslayer29Така е, Франция има третия най-голям ядрен арсенал в света, освен това има петата най-силна армия в света и първа в ЕС, на второ място в света е след САЩ по износ на оръжия ( пред Русия), единствената европейска страна с ядрен самолетоносач, единствената страна в ЕС със собствена космическа програма и космодрум, страната с най-много ядрени реактори в света след САЩ, освен това няма чужди бази на своя територия и е основателка на ЕС. 1400 години Величие - това е Франция!
28
5
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Това е за всички чакащи Макрон да яхне Европа следващите 165 години https://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika/58-2017/broy-1-2017/2582-frantsiya-mezhdu-islyamizatsiyata-i-sotsialniya-vzriv
27
5
 
2
 
! Отговори
Мойс преди 5 години
Че то франция несъществува на практика Макрон се избира в Берлин за каква държава говорим.