Във Франция глобиха около 39 хиляди, нарушили забраната

Жителите са инструктирани да излизат в краен случай, но...
21 мар 2020 15:50, Петя Славова
41
Във Франция глобиха около 39 хиляди, нарушили забраната
Снимка: БГНЕС

Френските власти са глобили 38 994 души за нарушанате на карантинните мерки само за четири дни - от вторник до петък включително. Това съобщи ТАСС, цитирайти Министерството на вътрешните работи на страната.

"Извършени са 867 695 проверки, 38 994 души са били глобени от вторник до петък", се казва в доклада на властите, цитирани от БНТ.

Още по темата

От 17 март Франция ограничи движението на гражданите в цялата страна. Жителите са инструктирани да стоят по домовете си и да излизат само в краен случай, а ако го направят - да носят специална декларация за адреса на пребиваване, и че въпросът е неотложен.

За неспазване на тези мерки налаганата глоба е в размер на 135 евро.

Според последни данни броят на заразените с коронавирус във Франция се е увеличил от петък вечер насам от 10 995 на 12 612, а броят на починалите от заразана е скочил от 372 на 450.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-великата страна! Vive la France! Vive la Republique!
36
3
 
11
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Европа се застреля сама, като затвори всичко навсякъде! Китай затвори няколко града но не уби икономиката си, сащ копират Китай. Ще видите какво ще стане с икономиката в европа!Всв е имало повече икономика! ЕС са олиго френи!
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
31,Защото днес примерните българи си стояха по домовете и не обикаляха улиците с децата, щото никой не можел да ги държи заключени...
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безнадеждни случаи.Да попеят малко Марсилезата да сплашат вируса, в това са най-добри.
33
3
 
7
 
! Отговори
АМИ ТАКА СИ Е .... преди 4 години
ДОКАТО СЕ ГЪЧКАТЕ , КАТО СКОТОВЕ У ТОШОВИТЕ ПАНЕЛКИ У СОФИЯ ....НЕ КОРОНАВИРУС , АМИ И ЦЕЛАТА ФИЛОКСЕРА НА СВЕТА ШЕ ВИ ИЗЛОВИ!КОГАТО ЧИЧО И ДЕЦАТА МУ СИ ЖИВЕЕХА НА СЕЛО , НЕ ГО ЛОВЕШЕ НИЩО ОСВЕН МАХМУРЛУКА!АМА , КАТО СЕ НАСЪБЕРАТ МНОГО МАЙМУНИ НА КЛОНА--ВИНАГИ Е ТАКА!ТИЯ НАШИ ГРАДОВЕ , НЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ТАКИВА СТРУПВАНИЯ НА ХОРА!ТИЯ ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ ОБЩЕСТВЕНИ СИСТЕМИ --ВИНАГИ РАЖДАТ , БОЛЕСТИ, ПРЕСТЪПНОСТ , ВОЙНИ И СМЪРТ!
32
3
 
18
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
Ей, момче, по селата къщите са на смешни цени. Хайде не да живееш там, но за събота и неделя да си имаш виличка, безценно. Децата да бягат на въздух, без таблет и интернет, жена ти да сготви и да си поговорите, да ти е вкусна храната, че сам си си я отгледал... Три пирона да забиеш, с ръце да поработиш. Не казах да си без пари, а че качеството на живот не е само пари
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Френските анархисти са недисциплинирани от едно време и само с глоби няма да се размина,трябва и кютек.
30
0
 
13
 
! Отговори
Любопитно преди 4 години
Глобили са 40000 французи, а колко мигранти са глобили които се разхождат като чума навсякъде?????
29
2
 
8
 
! Отговори
АЗ МЕН преди 4 години
Бедните Франсета ги глобяват с 135 Евро,а нас с 2500,сещата ли се какво ни кроят
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига се оплаквахте.Идете за 1 месец на село карайте си дете си работа по къщата винаги има.Какво стойте в тея Тошови панелки.Това което се случва е хубаво.Ще се замислят много хора как са живяли до сега.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А в Италия е 44 процента"Според коиндснки? Би ли посочил конкретен източник? Или си приказваш само и не си длъжен. Е тогава и никой не е длъжен да ти вярва.
26
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24освен ако нямаш къща , и не се наложи да си купиш такива. Тогава разбираш, защомпарите са важни.
25
4
 
9
 
! Отговори
До 17 и 19 и др преди 4 години
Хора процента още не се знаеКогато отмине пандемиятя тогава ще кажатАко влезете на сайта където ги броят в момента смйртността е 11 процента А в Италия е 44 процента Така ме незнам какви 2.4.8 и т.н се заблуждавате Не всички хора са със здравословни проблеми които умиратНикой не познава още вируса в детайли ощеАка беше така щеше да има лекСтойте вкъщи Ако ви се умира се сямоубийте Не убивайте хора на които им се живее
24
2
 
21
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
С пет декара двор и както е пролет, много здраве ще имаш да ми падне имунитета. Апропо българските села се напълниха отново. Да постягат къщите и да осъзнаят, че качеството на живот не е в количество пари.
23
10
 
9
 
! Отговори
До 20 преди 4 години
Стой си у вас един месец и имунитета ти е сринат от обездвижване. След това ще пукнеш от най-обикновена настинка, без корона.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При чехите от близо 1000 заразени нито един починал. С Бехеровка ли ги лекуват? Питам за един приятел.
21
8
 
5
 
! Отговори
Ma те не ги плащат.. преди 4 години
Много добре знам как става: показваш си личните документи и те "записват" за глоба - можеш да платиш, но обикновеният отговор е "Нямам в момента". И така е в парижкия транспорт. Повечето се водят на помощи, от тези нарушители, и никога няма да платят, както и пенсионерите впрочем.
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9Седи си у вас и няма да страдаш. Готово. Тъпите, като измреме и нема кой д аоредава вируса, умните излезте и ударете ендо хоро на гробовете ни. Наш много ни мразите, нас народните хора. Селяни, 80таци, не знам си какво ... Това даже, трябва да те радва!
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 178 процента е много сериозен шанс, момче.Да умреш в катастрофа, не е 8. Ако беше така, На година щяха да умират по 400-500 000 души в катастрофи, само в България. Аре марш!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12има два вида в България:Истинска Българи - синовете на Аспарух, Крум и Тервел - достойни и войнствени, смели и безмилостни, грижещи се за собствения си народ, с цената на всичко, нетърпящи слабост и глупости. Ни сме честни добри, не лъжем, не *** и се обичаме родината.Има и булгаря - гадни палгари, ***, хор играещи Fortnite и общо взето слабини страхливи ***, дето лъжат и мамят. ***. Носят анцузи, и з два лева даже лъжат. Кефят се на мутри и голфове