Безработицата в Германия намалява, въпреки коронакризата

Под 3 млн. души, или 6,4%, са безработните в страната
30 юли 2020 13:04,
8
Безработицата в Германия намалява, въпреки коронакризата
Снимка: БГНЕС

Броят на хората без постоянно работно място в Германия неочаквано е намалял през този месец, според последните данни от 30 юли, което дава надежда, че трудовия пазар в най-голямата европейска икономика може да се справи по-лесно с последиците от коронавирусната пандемия, предава Reuters.

Още по темата


От Дирекцията по труда информираха, че броят на безработните в Германия е намалял с 18 хил. души през този месец и в момента е малко под 3 млн. души или 6,4%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Велика Франция преди 3 години
Германия била най-велика хаха, не ме разсмивай. Проваленотo проектчe на Бисмарк, загубилo всички вoйни, битo до oткaт, разделено на две.. съсипалo Европа три пъти от нeкaдърнoст и комплексарщинa. Франция е най-великата страна защото има най-успешната воeннa история и защото е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Vive la France!
8
1
 
1
 
! Отговори
Deutschland преди 3 години
Германия е най-великата страна, ето защо. Deutschland uber alles!
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Намалява, щото метачите от Сирия се увеличават...
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инджинерите и доктурите, които Меркел покани ще спасят Германия.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено че са глупости.Маса немски фирми са всъщност китайска собственост.Кука са купени от Карер пълен срам.Някой моце и да фантазират за Майнщайн Хитлер и други врели некипели ама истината е че немците копаят дъното.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено това са откровени лъжи.Става въпрос за хора, които са били регистрирани като безработни защото са имали по-рано работа и искат да получават помощи за безработни.След като това време изтече, излизаш от статистиката макар да нямаш работа.
3
4
 
3
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Говорим за правилна и последователна политика, и адекватни мерки, не знам какво има за чудене.
2
2
 
5
 
! Отговори
cringy преди 3 години
Глупости, тук едва сега започва да се усеща големия удар от целия маскарад с "вируса". Много дребни бизнеси са на ръба, цялата икономика се клати. Да не започваме с клетите бежАнци, които ще скочат на нож, ако им се съкратят малко джобните. Те вече правиха едни изпълнения в Щутгарт и Франкфурт арабеските преди седмица - две... Така че, наистина това са фалшиви новини.
1
3
 
8
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 3 години
Fake News