Майка уби децата си в Германия и се опита да се самоубие

Жената се е хвърлила пред влак, но е оцеляла
4 сеп 2020 09:33, Петя Славова
35
Майка уби децата си в Германия и се опита да се самоубие
Снимка: БГНЕС

Пет деца са намерени мъртви в апартамент в Западна Германия, съобщи полицията. Местните медии съобщиха, че са били убити от майка си, която по-късно се е опитала да се самоубие.

Децата са открити в частен апартамент в град Золинген в провинция Северен Рейн-Вестфалия, обяви полицията, без да дава повече подробности. Те са били на една, две, три, шест и осем години. По-късно майката се е хвърлила пред влак, но е оцеляла със сериозни наранявания, се казва в доклада. Взета е под полицейска защита.

Според "Билд", бабата на децата се е обадила в полицията и е съобщила, че дъщеря й, на 27 години, е убила пет от децата си и вероятно е избягала с другото си дете с намерението да се самоубие. По-късно 11-годишният син на жената е открит невредим, съобщава Bulgaria ON AIR.

Майката е пътувала до централната гара в Дюселдорф, на около 35 км, където е скочила пред влак. Тя е спасена между две от линиите и е откарана в местна болница за лечение, съобщи националната информационна агенция ДРА, позовавайки се на спешните служби. Разследванията продължават, съобщиха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки може да стигне до такова крайно решение за себе си, но защо такива не оставят децата си да живеят, божичко?
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката е германка. Станало е след като съпругът й се е опитал да се самоубие, тя го е спасила, а той след това я е изоставил с децата. Засега само това се знае.
29
0
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Berlin/27пример - урсулата е със 7 и ги е нацвъкала докато е правела кариера.
28
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
горката женица. явно е била умна и образована да осъзнае колко ненужен е живота на немеца... защо не са повече немците като нея!
27
7
 
0
 
! Отговори
iliaz преди 3 години
До Иванotivai v moskva be komunisticheska otrepka kakvo pravish v EU
26
2
 
9
 
! Отговори
Berlin преди 3 години
С толкова малки деца, а е само на 27 години....---Не познавам такива немкини.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С толкова малки деца, а е само на 27 години.И аз бих се гръмнала.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш от германците
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Преди да чакаш от държавата все пак е добре да помислиш как ще гледаш толкова деца и защо ги правиш. Никой не те задължава за това. А някои и живеят на гърба на децата си, т.е. на социалните помощи за тях. Все чакане на държавата като че ли е длъжна на някого.
22
2
 
19
 
! Отговори
Трън преди 3 години
На 27 със 6 деца, едното на 11. Проста математика от кои е. Жалко за децата.
21
1
 
12
 
! Отговори
Бате Гойко преди 3 години
УЖАС!!!да си режиш оная работа? Само, защото някакъъв си болен човек - Мохамед го бил казал? И на евреите ли Мохамед го е казал?
20
12
 
15
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Евро-атлантически ценности !
19
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е нямала пари за хляб затова ги е убила, не е можела да ги гледа как растат в нищета и унижение. Затова вместо гарантиран минимален доход държавата трябва да осигурява подслон, здравеопазване, отопление и храна. Тогава хората няма да изпадат в отчаяние.
18
1
 
9
 
! Отговори
поправка преди 3 години
И най-добре да не ходят по разни секти,че се саМоубиваха хора,покрай тях.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименкато гледам ти и без да четеш нещо си с мозъчни увреждания------Не е с мозъчни увреждания човека,има секти,които наистина произвеждат религиозни фанатици, след това използват тези хора в своя изгода,има ги най-вече при мюсулманите,но също и при другите религии и християните,трябва много да внимавате!И най-добре да не ходят по разни секти,че се саоубиваха хора,покрай тях.В България си имаме православие,което не е секта,ако желаят да ходят на църква,да ходят там.
16
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 9 години Бойко Борисов народа изтрещя. Революция! Така биха написали свободните медии, ако бе станало в България. Само Мая Честната и Слави Интелектуалеца!
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИмаше една такава пък,религипозна фанатичка,беше избола ръсцете на детето си,заради корана и се инфектирали и починало.А за тая туркиня,която писах,че семейството и са я убили,след това я изхвърлили в една река,дори не са я погребали,така я намират и се разплита случая
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SichtpunktТи откъде си сигурен,че тя ги е убила,не виждам да пише,че бабата е видяла извършването на убийството лично.Но в мюсулманските общества порядките са малко странни,преди години бяха убили една туркиня,защото се влюбила в местен немец и забременяла,брат и баща и я убили,а майката викала "удрайте още".
13
5
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Преди всичко трябва да сме Хора, Човеци!Както ми е скръбно за децата, така и за майката!Вместо да живеят в доброта и хармония, сега какво?
12
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четенето на Корана води до такива мозъчни увреждания . Миналата година пак там в Германия такава "майка" беше убила 8г. си син защото го подготвяла за там някакъв си религиозен проповедник, дето трябва да знае цели пасажи от Корана НАИЗУСТ ... ама детето все правело грешки и не успявало .... тя решила че зли сили са обладали детето и го убива ..... Нормални религиозни особености . Не търсете логика в действията на такива хора .