Великобритания с по-твърд подход при Brexit

Няма напредък в преговорите за нови търговски отношения
6 сеп 2020 22:38, Петя Славова
27
Великобритания с по-твърд подход при Brexit
Снимка: БГНЕС

"Великобритания няма първа да "клекне" в търговските преговори с Европейския съюз, нито ще остави  Brexit без споразумение", предупреди днес главният британски преговарящ за  Brexit Дейвид Фрост.

Още по темата


Великобритания напусна ЕС през януари, но няма напредък в преговорите за нови търговски отношения, въпреки че временното споразумение изтича през декември.

Фрост заяви, че преговорният екип на ЕС смята, че Великобритания е снизходителна и че те трябва да предприеме "по-твърд подход в бъдеще".

Възобновяването на преговорите е обявено за вторник в Лондон.

"Не възнамеряваме да бъдем длъжници на ЕС и не възнамеряваме да оставяме контрола върху нашето законодателство на никого", каза Фрост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се махат и да се разпадат тия нагли брити.
21
1
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До дедо Ташунко100 милиарда, че и с пъти отгоре дължи германия...Тия дължаха около 50-60 по най-надутите сметки на ес...
20
1
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
OK дължи на ЕО около 100 милиарда евро. Целта на тяхното поведение, с което ни баламосват от 3 години насам, е да не заплатят нито цент от дължимата сума. Без колонии Англия ще затъне в проблемите си и ще се удави. Интересното тепърва предстои! Ще си спомнят в най-скоро време за великото минало, когато деряха кожи от цял свят безнаказано. Няма нищо по-гадно от английското дебелоочие и високомерие! Да вървят по дяволите заедно с изкукуригалата си кралица! Хари вече се разкара от потъващия кораб.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами нормална позиция за "твърд" Брекзит. Короната е вече достатъчна идулгенция по отношение на икономическата катастрофа и Брекзидът ще мине между капките, без въобще да се забележи. А Британия ще спести 50 милиарда. По същество разумна политика.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ослушват се и се правят на много храбри англичаните, но ще дойде новата година с новите правила и тогава ще гризнат дървото, понеже много им знаят пияните човки.Задават се интересни времена за тях.Да се запасят с вазелин, ще им трябва много...
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
розова мъгла и розови очила за тъпия британски данъкоплатец. Да ги видим след 10 год. да не се върнат на изходна позиция отпреди 1973г. Щото светът се обединява за да оцелее, тези наобратно.
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БританияА дали шотландците ще излязат?Дали ще искат да имат работни визи, за да работят в английските погранични райони и лондон?! Бъркаш либералната пропаганда с действителността.
15
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Martin BormannЦ. Сделка трябва най-много на германия, за да има къде да изнасят таралясниците си. Британците ще се оправят.
14
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последното изречение е важното, защото наглеците от брюксел искат да имат птраво на вето върху решенията на британския парламент.После некви пробрюкселци разправят, че британците били криви.Браво на британците, дано смачкат брюксел, както са го правили много пъти!
13
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднага визи за англичаните и мита на стоките им. Забрана да купуват бг земя. Специални разрешения,за да работят тук измислените им шефчета.
12
11
 
26
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Британските балъци се правят на мъже а сърчицата им са се свили като на морски свинчета. На всички е ясно, че сделка ви трябва на вас а не на ЕС защото с ударите по икономиката ви от Ковид + напускане без сделка отивате там долу при Албания и Молдова. Янките с големите обещания ще се направят, че сега с протести и Ковид не могат да помагат.... кофти :)))
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде да излизат, колко години станаха. Борис Джонсънс нали беше твърд, обещаваше светло бъдеще. Стига приказки, време е за дела!
10
29
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Британиякакво невежество...САЩ,Канада,Австралия...основното са политиките и стремежа към Свобода и Справедливост...ако си способен и почтен ...просперираш...в ЕСССР храниш мафиоти като Орбан и Борисов...биещи деца с полициите си...а лицемерно заплашваш Лукашенко,смазваш икономиките на аверите ти за да угодиш на корпорации алчни финансиращи кампаниите ти...фашизъм..Нов вид фашизъм в ЕС финансиращ мафиоти и престъпници...заради властта..Бог да пази Кралицата!!!
9
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
британците до сега наливаха 15 милиарда всяка година в ЕЮ а получаваха 5, великите чалгаджии внасяха по няколко милиона а получаваха 5 милиарда и ги даваха на доган бей и великите мутри и пускаха обяви да събират пари за болни деца да ги лекували щото мутрите чалгафони мутри трябвало да бъдат милионери, даже сега ръсят акъл колко зле щели да бъдат британците хахаха
8
10
 
29
 
! Отговори
Британия преди 3 години
" с по- твърд подход при Brexit" ще си остане само Британия. Шотландия се готви за indyref2 , В Уелс гласовете за независимост се увеличават, Северна Ирландия е готова за обединение с Републиката. А да им е честит по- твърдият Brexit на британците.
7
28
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Достоина позиция на британците...поздравления,ЕС се превърна в несправедлив,обслужващ интересите на политическата класа...а тя обслужва богатите корпорации на мафиоти и престъпници...лицемерие,лъжи,импотентност...създадоха ЕСССР...отврат...Бог да пази Кралицата!!!
6
11
 
24
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Кой ги бръсне за слива тия бозавите превъзбудени?
5
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Британия ще налама твърдия брекзит ... накрая.
4
10
 
6
 
! Отговори
Брекзит преди 3 години
Великобритания напусна ЕС през януари 1920,
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kакто вървят нещата с Брекзита , заглавията в пресата след 50 години :" Великобритания с по-твърд подход при Brexit"