БСП: Гласуването в ЕП няма правни действия за България

Брюксел няма да реши проблемите ни, заяви депутатът Тодор Байчев
Обновена: 8 окт 2020 22:08 | 8 окт 2020 22:00, Анисия Иванова
28

"За съжаление Брюксел няма да разреши проблемите ни. Всичко у нас може да се разреши чрез гласуване - честно и почтено."

Това заяви депутатът от БСП Тодор Байчев в ефира на "Денят ON AIR" във връзка с приетата от Европейския парламент резолюция срещу България.

"Конституционният съд се произнесе относно противоконституционните текстове на т.нар. Инстанбулска конвенция. Това гласуване няма правни действия относно България. Всичко е с пожелателен характер, включително и с липсата на върховенство на закона", каза Байчев пред Bulgaria ON AIR.

По думите му нерегламентираното усвояване на средства от ЕС се е превърнало в публично достояние и това е най-важният резултат от събитието в Брюксел.

Още по темата

"Разбра се, че в България се усвояват неправомерно евросредства. Тези пари са нашите вноски, които внасяме в Брюксел. Това са парите и на българския данъкоплатец. Всички мълчат за 29-те милиарда. Ние ще станем свидетели на едно принудително спазване на закона", подчерта социалистът.

Относно предстоящите парламентарни избори Байчев коментира, че няма яснота кои партии ще влязат в бъдещия парламент. Според него основният въпрос е дали политическите партии, които в момента изглеждат фрагментирани, ще успеят да мобилизират своите избиратели и да привлекат други.

"Ще има изборен хаос и повече грешки при преброяването на протоколите. На предишните избори се видя, че много грешки бяха допуснати по време на ръчното преброяване. Човешкият фактор го има и при машините. Там, където има машини, ще се наложи и преброяване от страна на човек", допълни Байчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Реалист от запада преди 3 години
Честита пирова победа, инфантилни *** (цитирам бсп)! Дано сега да спрат евросредствата за България, че да останат повечко тук на запад, явно не са ви нужни. Жалко, че няма как руслямската *** насила да ви наложи беларуско-венецуелска демокрация, за която толкова бленувате. "Милостиви" комунистически олигарси и феодали да ви определят и увеличават заплатите, ако изобщо ги има, но и за това има решение - може да стане с екстра безплатни билетчета за търкане, докато духовно се храните с чалга и брътвежите на отровните ябълки, а печалбите ще са СЛИВИ и БАНАНИ (гениталите) на националните ви
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толупа не ще да се маха, защото го чака затвор###############Ти ли ще го вкараш в затвора?
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами откакто Цвъки ни паряса парите рЕзко намаляха.Работим за по една консерва копърка на смяна и текучеството е голямо.Цвета обеща по един килим за Коледа ама аз чакам интервю за работа при СлавитУ..Там плащали редовно
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 10 гербави трола под статията?Излагате се. Не се стараете достатъчно
15
3
 
6
 
! Отговори
гост преди 3 години
Толупа не ще да се маха, защото го чака затвор. На Президента му се получи да даде ход на протести на недоволни от Толупа и обкръжението му. На Йотовица и Ниновица не им се получи да се наместят начело на протестите, нито на Манолова. Май хората започнаха да вдяват , че артистите в Герб и БСП са едни и същи братовчеди от БКП и ДС. Яжте си помията ***.
14
4
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Може и така да е но проблема е че руснаците го правят само когато имат геополитически интерес към България , освобождението на България интерес турците да не им нарушават непрестанно границите им, социализма интерес да имат център за управление на африка и арабкия свят, но в момента нямат никакъв интерес така че не разчитай на тях може би след 50 години световните интереци ще се променят и вероятно пак ще станем важни за тях, дали е добре за нас съмняваме се но сме малък играш и чакаме да решат
13
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рядко срещано явление - разумен човек от БСП .
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, поне и инфантилните разбраха, че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.
11
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП - скрийтесебе!Вие раздухахте омразата тук начело с ГРИПЕНА, вие раздухахте омраза и в Брюксел към България.Жалки ***.
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази резолюция узаконява Истанбулската конвенция.
9
3
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
На Злобното Ленче и на Рада Дълбоката да им се отнеме българското гражданство.
8
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само много силен вот за Слави ще прогони червените каскети завинаги от НС.
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9Само ще спрат еврото и ще клекнат, само Борисов не им цепи басма и докато той е премиер няма а има конвенции и гей бракове. Борисов е гарант за запазване на индентичността на България.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хихи как им намериха лесното на бесепарите в ЕС. Искаме ЕС да се намеси тука в България и да ни отърве от Бойко. Ок, айде приемайте конвенцията. А ЕС не може да се меси тука в България. Хахахаааа
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оная Йончева пък минала към групата на либерастите в ЕП, където са и дпс.
4
7
 
14
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Прав е, но поне стана ясно, че БСПдирастите водени от СС Момата с интимната му *** Ел. Йо. както и реститутите водени от Рада Дълбоката и Гнома, заедно с *** с ***, под крадливия юмрук на Румен Кауна и Импексовата му господарка Краднелия Свинова, са си едно и също нещо, безродна крадлива башибозушка папалач...
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха цървените бездарници отиват да се оплакват в ЕС и искат да им помагат да вземат властта тука, ония ги натискат за Истамбулската конвенция и тия веднага пискат, ама вие от ЕС не може да ни казвате какво да правим в БГ. Е като не може какъв го дирите там, питайте Йончева и другите червени невестулки.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Оназ декларацияВ Германия има повече турци на глава от населението там да гоо въведат за втори език, а за трети да въведат арабски.
1
1
 
19
 
! Отговори
Оназ декларация преди 3 години
Има само пожелателен характерИ добре че е така!Иначе ни чакат гей бракове, ИК и турски като втори език