Джамбазки за вдигнатата ръка в ЕП: Ще ми дължат строго извинение

Това е абсолютна глупост, чудят се за какво да се хванат, категоричен е евродепутатът
17 фев 2022 11:10, Ния Христова
211
Джамбазки за вдигнатата ръка в ЕП: Ще ми дължат строго извинение
Снимка: БГНЕС
Евродепутатът и лидер на ВМРО Ангел Джамбазки бе обвинен, че е направил хитлеристки поздрав в пленарната зала на Европарламента в Страсбург. Председателката на ЕП Роберта Мецола го предупреди, че ще бъде направена проверка и може да бъде наказан строго. 
 
"Ще направят проверка и ще ми дължат строго извинение. Това е абсолютна глупост, чудят се за какво да се хванат. Измислят си причина и припознават призраци и жестове там, където ги няма", коментира пред Нова тв Джамбазки.
Още по темата
 
"Изразих подкрепата си към правата на европейските граждани. Започнах спора си с колегите в залата. На излизане чух, че председателстващата ни призова да не говорим в залата, защото й пречим да води заседанието. Чух я обърнах се и просто й помахах в знак на това, че съм я чул и се извинявам. Вместо да се съгласи, че съм я чул и разбрал, си измисли тази глупост", обясни Джамбазки.
 
По думите му не може да го накажат, защото ще ги осъди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
18
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Тея евроGеоWe вече прекаляват. Човек не може спокойно нито жест да направи, нито дума да каже. Всяко нещо може да бъде тълкувано като някаква провокация или фашизъм. Много се извинявам, ама този ЕС е по-зле и от Варшавския договор. По време на комунизма такива глупости не е имало. ЕС е по-лош и от комунизма, и от фашизма! Щом искат да наказват хора за обикновени жестове, работата е много сериозна. Нищо чудно и лагерите да отворят.
42
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала на Джамбазки!!
41
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този поне се чува, че е там и се обажда, а другите какво са направили там, освен да подражават сляпо на джендърите във всичко и си получават заплатките.
40
15
 
12
 
! Отговори
Гледах преди 2 години
речта му и страшна излгация!! Ето Гачновци това представлявате и за това цвл свят ви мрази, тоя сте го пратили да взима 14 хилвди евро и да излга нацията ни!!
39
0
 
2
 
! Отговори
The Queer One преди 2 години
Този път е стрейт.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тия големи заплати алкохолът им излиза евтино
37
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната ляво-либерална измишльотина.Същите измислени обвинения, с които комунистите избиха десетки хиляди на нардния съд и след това.
36
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имало и достойни хора от политиците. Браво на Джамбазки...
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в СРМ и в БГ вкл. и Европарламента има хора контролирани от Русия които играят за руските интереси под формата за загриженост за националните такива.Този продажник заедно с онзи Каракачанов и онзи дето умря Божидар ... все свързани с ДС.Европейците срещу така добре организирана машина се държат инфантилно.Чак пуснаха руско Български генерали и др. офицери в НАТО.Подкрепят в Бг и корумпирани правителства от бивши ДС и БКП вече 30 години а имат и стари връзки с бившите.На народа не знае на кой с
34
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвсем чист и истински нацистки поздрав си беше това, Джамбазки да спре да увърта! Дори самият Адолф Хитлер е поздравявал много рядко така - с изпъната ръка като този ***! Ако беше поздравил като Хитлер, щеше да излезе все едно обикновен поздрав като да казва "Мараба!". А това си е чист нацистки поздрав по устава на SS! Впрочем осемте секунди видеоклип ми бяха достатъчни да преценя това.
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбуров на 15 к евро заплата. за да пази българските интереси.СМех
32
1
 
12
 
! Отговори
Тц преди 2 години
Липсва тракане с токовете. Не е хайл, а по-скоро ОК.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва снимката на ченгето от ДС, добило популярност, с "плика, с бонбони" и съветник на президента Пламен Узунов, облечен в нацистка униформа, правейки хитлеристки поздрав, да се покаже на голям екран в Европейския парламент.
30
6
 
5
 
! Отговори
Венсеремос преди 2 години
Ами с хитлеристки да ги поздравява с новия поздрав на ковидфашистите че да са доволни бе!Каква е разликата?Не го знам какъв е но всички заговорници си имат някакъв поздрав!И масоните и те!Смърт на фашизма,свобода на народа!
29
5
 
6
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До 19 !С всичко казано съм съгласен,но за нац.поздрава-това си е глупост!
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манипулациите и лъжите, са обичайните прийоми на леваците в ЕП. Щом са с криминалната , руска шпионка Елена Йончева и левия лъжец Радан Кънев, ясно къде им е моралът.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
34 - браво за видеото. Да, прилича, но определено не бих казал, че е направен с този уисъл или смисъл. По тази логика, във всеки един от мачовете ни по баскет (играя в Германия) може да ни казват същото когато "искаме топката"...
26
6
 
7
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Тоя идва тук,да се насвятка и после ходи в Брюксел,да хрупа глупости!
25
1
 
13
 
! Отговори
izh преди 2 години
Свастиката е дошла от Индия и е на годините на египетските пирамиди, Поздравът към народа с изпъната дясна ръка е на 2000 г. и е поздрав на Римските императори . Само комунизма е отскоро, но бедите създал на народите са без аналог в историята. Другото е евтина пропаганда и журналистически слугинаж
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По света обратните са си най-обикновени пеерасси, в БГ са патрЕоти. Вероятно това е най-доброто прикритие.