Кирил Петков събра лидери от коалицията, разискват приемането на РСМ в ЕС

От МС не потвърдиха
29 мар 2022 22:35, Петя Славова
165

Премиерът Кирил Петков е събрал лидерите от управляващата коалиция на извънредна среща тази вечер на "Дондуков" 1.

От пресцентъра на Министерския съвет не потвърдиха дали такава среща има, но според информация от "24 часа" темата е присъединяването на Северна Македония в ЕС, предава Bulgaria ON AIR.

"Чувствам, че имам приятели до себе си и исторически нашите отношения се подобриха изключително много, защото си говорим често и имаме обща цел. С кризата в Украйна евроинтеграцията на Западните Балкани става още по-важна", каза вчера премиерът Петков след срещата в София на държави членки на НАТО от Югоизточна Европа.

БСП обаче има твърда позиция по темата и ако се стигне до решение България да даде зелена светлина за евроинтеграцията на РСМ, то това може да доведе до сътресения в коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ейййй, продължават лъжите на весникарите само и само да се сеали правителство което е про западно, за да ви дойде пак крадеца на Кремъл на власт !Не го ли разбрахте това бе шушумиги ?
107
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все по ясно става, че Кирчо и компания са приели да станат политици и управляващи с ясни задачи за които ще им се плати. ПП е едно нищо няма структура в страната партиен апарат просто предизборен флашмоб - свършват си работа кешират и изчезват, а докато са тук може да за работят (да откраднат) и нещо и от бюджетните пари, а защо не и да загробят държавата в кредити.. Е ние си го избрахме ще плащаме за избора..
106
5
 
39
 
! Отговори
Подменящите преди 2 години
Бързат. Кирчо разбра, че безплатен обяд няма. Дойде време да се отчете пред Херо. Трябва да извади горещия картоф Македония от жарта и да го хвърли на масата на Европейския съюз. И да запази коалицията цяла, да задьржи властта в ръцете на мафията, която си плати, поне докато не бутнат Гешев. Трудна работа! И за да хвърли прах в очите на избирателите си, разрови яловата пустиня за " лошото" управление на Борисов. Дали ще му мине номера?!
105
12
 
26
 
! Отговори
Жалки комунистчета ! преди 2 години
Жалки комунистчета. Отивайте си в САЩ , Русия, Западна Европа. Ако искате си отивайте при извънземните. Оставете нормалните хора , които сме малцинство да си живеем живота въпреки репресиите срещу нас и ограбването на най-бедните .
104
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойковите кадри и досега управляват държавата, няма промяна , има подмяна на изборите.
103
30
 
18
 
! Отговори
Бойко,означава смърт преди 2 години
На заблудените, които искат да върнат Бойко, искам да кажа, че Бойко дойде на власт, за да не бъде убит за престъпленията си, които извърши срещу много хора и държавата, след като дойде на власт заедно с Цецо,стъпка по стъпка разкостиха и предадоха България,крадоха в колосални размери, както никой друг не беше крал преди това,крадяха и бизнесите на хората, разпределяха си порции, докато населението беше преследвано, подслушвано, убивано, невероятно много хора бяха убити през Бойковото управление
102
19
 
16
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !
101
20
 
7
 
! Отговори
Жалко за Русия... преди 2 години
Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!
100
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка!
99
3
 
7
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Tрябва да решат по бързо кое оръжие ще купуват НАТОВСКО или "ДОБАЙСКО"
98
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли има някои които вярват на тези,че главите им ще родят нещо нормално?До сега още ли не сте се убедили,че са некадърници,лъжци и мошеници.Човек живял 30 години в Канада, с големи амбиции,не успял да се реализира там,защо мислите,че се е върнал в България?син на ченге.От любов към Родината!Я стига ,трябва да си много Т..ъ ..п..,че да се вържеш на тия лъжи.Те всичките са като него.
97
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да видим с какъв капацитет за производство и доставка на високоточкови ракети разполагат ибей и амазон
96
4
 
20
 
! Отговори
Дима преди 2 години
До 118 назначен от Козяк Какъв козяк те гони па тебе бе.Киро, Асенчо си ги назначи Радев,който си въобразяваше,че тия ще го слушат.Ще го слушат следващия път,щом са облечени във власт.Колкото ония на които Луканов раздаде пълните куфарчета с пари и накрая го гръмнаха.Та Радев непрекъснато замазваше лъжите на Киро с двойното му гражданство.Не мога да си обясня как може да имате толкова къса памет и никаква логична мисъл
95
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре Киро ще дава специална пресконференция има ли опасност от високоточкови ракети за софия и за мустафата
94
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честито на всички - Щастливото и сплотено Европейско семейство от утре се увеличава нова рожба ! Отдавна се носеха слухове че това ще тане скоро , но го пазеха го в тайна против уроки , но вече не могат да крият тази вечер по тъмно Киро събира роднините да им сподели радостната вест !
93
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, време е да си ходите , никой не ви харесва партията, слагате само свои близки и роднини по постове, крадете държавни пари, не сменяте старата власт и направихте подмяна ,а не промяна, предавате българските интереси и не работите за гражданите, време е да си ходите, не се справяте никак с властта, единствено себе си оправяте!
92
17
 
1
 
! Отговори
Доволен Избирател преди 2 години
Страшно облекчение ми е като избирател, когато ПП пусне опровержение на лъжите на ГЕРБ и ПРБ, в рамките на 2-3 часа, всеки път. БРАВО. Един път даже излязоха да пускат опровержение в 23:30, понеже прокуратурата излезе в 21 да клевети правителството. Браво! Доволен съм.
91
17
 
1
 
! Отговори
БРАВО БЕ КИКИ! преди 2 години
Пак ще гласувам за вас! Давай!
90
9
 
5
 
! Отговори
Ще ревем за Боко? преди 2 години
Би ли ми посочил поне един човек, който реве за Боко? (извън семейството)
89
10
 
2
 
! Отговори
У бе гербаджии преди 2 години
Хората си избрахме ПП и ИТН. Лъжейки за изборите, вие обиждате нас, избирателите. Много народ гласува против ГЕРБ